vlahoskwn Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 γεια σας εγω ενα samsung gt i5500 και καποιος μου το κλειδωσε και βαζω το email και τον κωδικο απο το market αλλα λεει οτι βαζω λαθο κωδικο και τωρα θα ηθελα να με βοηθησετε να το ξεκλειδωσω ειναι δικο μου το κινητο δεν το βρηκα η το εκλεψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν είχα ποτέ Samsung αλλά στο xperia με μία επιδιόρθωση με πρόγραμα του υπολογιστή(pc companion) σου ξαναπερναει το επίσημο λογισμικό και σβήνει το μοτίβο αλλά θα χρειάζεται πάλι σετάρισμα Τώρα δεν ξέρω αν το επίσημο πρόγραμα της Samsung το kies έχει τέτοια επιλογή(που προφανώς και θα έχει) Κατέβασε το kies στόν υπολογιστή και ψαξ'το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 τελικα παιδια το εφτιαξα περασα μεσω του odin το clockmod και μετα κατεβασα μια rom και την περασα και το εσπασα και το ξεκλειδωσα ευχαριστω φιλε superuser για την βοηθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα