Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

δες τι εχει γραφτει προηγουμενως.αν τιποτα  τοτε πισω για αλλαγη.Lifetime εχουν οσο ξερω.δες αν σβηνει απo pc.δοκιμασε την σε αλλο pc ή κινητο.δες για κανα utility μηπως και την σβησει .τα κλασσικα δηλαδη

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

σημερα εβγαλε σφαλμα και η sony που ευτηχως ειναι ακομα 4 χρονων και 9 μηνων και εχει 5 χρονια εγγυση μου βγαζει το εξης 

α αρχεία δεν είναι corrupted μπορώ να τα διαβάσω κανονικά και να τα αντιγράψω και από υπολογιστή και από το κινητό, τα βλέπει ο υπολογιστής άπλα όταν πατάω διαγραφή στα Windows 10 μου βγάζει πρώτα το μήνυμα ότι όλα τα αρχεία θα χαθούνε πατάω οκ και μετά μου λέει

"Δεν ήταν δυνατό τα Windows να ολοκληρώσουν τη διαμόρφωση"

επίσης στο κινητό όταν πάω και κάνω διαμόρφωση μου βγάζει ειδοποίηση 

και αν κάνω διαγραφή από τον υπολογιστή η το κινητό σε αρχεία της κάρτας τα σβήνει άλλα όταν ξανά δει την κάρτα υπάρχουν ακόμα εκεί....

απο τον μαναζερ των σκληρων δισκων δεν αφηνει να γινει format απο προγραματα δεν αφηνει απο tablet που την εβαλα δεν αφηνει και απο το κινητο xperia xz1 που την ειχε κολαει στο 20%  διαμορφωση και μενει εκει εκανε ολοκληρωση της διαμορφωσης απο το κινητο δεν την βλεπει την εβαλα στο pc και παλι τα αρχεια φενονται κανονικα σημπερασμα η καρτα παει για αντικατασταση κινως κλαταρε

Δημοσ.
21 hours ago, BILL5 said:

σημερα εβγαλε σφαλμα και η sony που ευτηχως ειναι ακομα 4 χρονων και 9 μηνων και εχει 5 χρονια εγγυση μου βγαζει το εξης 

α αρχεία δεν είναι corrupted μπορώ να τα διαβάσω κανονικά και να τα αντιγράψω και από υπολογιστή και από το κινητό, τα βλέπει ο υπολογιστής άπλα όταν πατάω διαγραφή στα Windows 10 μου βγάζει πρώτα το μήνυμα ότι όλα τα αρχεία θα χαθούνε πατάω οκ και μετά μου λέει

"Δεν ήταν δυνατό τα Windows να ολοκληρώσουν τη διαμόρφωση"

επίσης στο κινητό όταν πάω και κάνω διαμόρφωση μου βγάζει ειδοποίηση 

και αν κάνω διαγραφή από τον υπολογιστή η το κινητό σε αρχεία της κάρτας τα σβήνει άλλα όταν ξανά δει την κάρτα υπάρχουν ακόμα εκεί....

απο τον μαναζερ των σκληρων δισκων δεν αφηνει να γινει format απο προγραματα δεν αφηνει απο tablet που την εβαλα δεν αφηνει και απο το κινητο xperia xz1 που την ειχε κολαει στο 20%  διαμορφωση και μενει εκει εκανε ολοκληρωση της διαμορφωσης απο το κινητο δεν την βλεπει την εβαλα στο pc και παλι τα αρχεια φενονται κανονικα σημπερασμα η καρτα παει για αντικατασταση κινως κλαταρε

με βαση αυτα που γραφεις ναι κατι επαθε.εφοσον εχεις προβληματα σε διαφορες συσκευες κατι δεν παει καλα.δες μηπως η sony δινει κανα utility για format μηπως και στρωσει αλλιως την πας πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...