Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.ειμαι εντελως ασχετος απο android για αυτο δεν ξερω και πολλα.εχω το smartphone της vodafone (αυτο το μικρο με τις στρογγυλες ακρες) και μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.Ενω απο τις ρυθμισεις μου βρισκει την καρτα μνημης στο γκαλερυ μου λεει οτι δεν υπαρχει καρτα η εχει βγει.το συνδεσα στον υπολογιστη μου την δειχνει κανονικα αλλα δεν μπορω να διαγραψω αρχεια,εκανα φορματ μεσω υπολογιστη ΚΑΙ ανδροιντ και τα αρχεια παραμενουν μεσα και προσεξα οτι εχουν δημιουργηθει καποια αρχεια και φακελοι με ονοματα που περιεχουν συμβολα και ακαταλλαβιστηκους χαρακτηρες σαν κοραπτιντ.Τι να κανω και το χρειαζομαι επειγον.το φιρμγερ ειναι 2.3.7 :/ βοηθεια παιδια.!

Δημοσ.

τι ακριβως να δω στο firmware?το προσπαθησα μου βγαζει sd card is currently beeing checked η κατι τετοιο:/ και δεν διαγραφει τπτ

Δημοσ.

με αλλη καρτα παιζει?εχεις δοκιμασει?ελεγα μηπως εκανες update το κινητο σου αν εχει βγει κατι πιο νεο η εστω να το κανεις κανα hard reset για να χασει τα παντα μπας και ξεμπλοκαρει.αλλα αν μπορεσεις να δοκιμασεις μια αλλη καρτα πρωτα θα ηταν καλο

Δημοσ.

για να μου λες οτι ουτε στο pc δενσβηνεται η καρτα κατι βρωμαει.απο το disk management μπας και σε αφηνει να την σβησεις τελειως?η μηπως για αυτην την καρτα βρεις στο site Της εταιρειας κανα utility που να την κανει format.micro sd λογικα ειναι ε?

Δημοσ.

δεν ειναι οτι δεν διαβαζετε.την βλεπει κανονικα αλλα δεν μπορω να διαγραψω αρχειο γενικα ειναι σαν να ειναι κλειδωμενη.και επαναλμβανω οτι υπαρχουν αρχεια τα οποια εχουμ συμβολα και ακυρους τυπους αρχειων.

Δημοσ.

ναι το να μην την σβηνει ομως δεν ειναι λογικο για αυτο και ειπα να δοκιμασουμε με τα προγραμματα της official εταιρειας αν υπαρχει κατι για format.

Δημοσ.

βασικα πρεπει να ειναι απο μονο του το κινητο,ισως πειραχτηκε καποια ρυθμιση.εκανα κατι που ειδα στο ιντερνετ και πατησα το power button +volume up και ειναι σε μια οθονη που λεει all data will be lost continue?πατησα το τικ π μ εδειχνε και ειμαι 15 λεπτα τωρα και σαν να εχει κολησει.την memory card την εχω βγαλει.τι να κανω?

Δημοσ.

αυτο που εκανες ειναι κατι σαν recovery.ισχυει σε παρα πολλα κινητα.και σε sony Κτλ.οτι αμα κολλησει σε κατι να πατησεις αυτα.λογικα θα ξεκολλησει μετα απο καποια στιγμη.τωρα αυτο δεν εχει σχεση με την καρτα εφοσον λες οτι και στο pc δεν μπορεις να την κανεις format.οποτε για αυτο σου ειπα δες για κανα format utility απο την εταιρεια που ειναι η καρτα πχ Kingston.η δοκιμασε να την κανεις σε Ntfs πρωτα ενα format kai μετα την βαζεις στο κινητο και την formareis  απο εκει.

Δημοσ.

μαλλον η καρτα εχει προβλημα δεν ξερω.βρηκα μια αλλη στο κινητο και δουλευει.ερωτηση εστω οτι ειναι η καρτα εαν την βαλω στο κινητο και μετα μεσω usb ειμαι οκ?α) και β δεν γραφει μαρκα παρα μονο ενα micro sd γραφει :/

Δημοσ.

ναι αν την βαλεις στο κινητο δεν θα παθει κατι μην ανησυχεις.θα παιξει κανονικα μετα μεσω usb αν αυτο ειναι που ρωτας.αν πηρες και εσυ micro sd καψε με ε παρε μια σοβαρη εταιρεια πχ kingston,sandisk,lexar κτλ.ειναι αρκετα φτηνες πλεον.20 ευρω πηρα μια 32gb kingston class 4

Δημοσ.

την εβαλα τωρα στο κινητο και ουτε που την βλεπει.εβαλα 1 αλλη ενα γκιγκα και την βλεπει κανονικα.μαλλον την κλαιμε.τεσπα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...