Rn. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα.ειμαι εντελως ασχετος απο android για αυτο δεν ξερω και πολλα.εχω το smartphone της vodafone (αυτο το μικρο με τις στρογγυλες ακρες) και μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.Ενω απο τις ρυθμισεις μου βρισκει την καρτα μνημης στο γκαλερυ μου λεει οτι δεν υπαρχει καρτα η εχει βγει.το συνδεσα στον υπολογιστη μου την δειχνει κανονικα αλλα δεν μπορω να διαγραψω αρχεια,εκανα φορματ μεσω υπολογιστη ΚΑΙ ανδροιντ και τα αρχεια παραμενουν μεσα και προσεξα οτι εχουν δημιουργηθει καποια αρχεια και φακελοι με ονοματα που περιεχουν συμβολα και ακαταλλαβιστηκους χαρακτηρες σαν κοραπτιντ.Τι να κανω και το χρειαζομαι επειγον.το φιρμγερ ειναι 2.3.7 :/ βοηθεια παιδια.!
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 α.δες για firmware. β.προσπαθησε να σβησεις την καρτα μεσα απο το ιδιο το κινητο.
Rn. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 τι ακριβως να δω στο firmware?το προσπαθησα μου βγαζει sd card is currently beeing checked η κατι τετοιο:/ και δεν διαγραφει τπτ
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 με αλλη καρτα παιζει?εχεις δοκιμασει?ελεγα μηπως εκανες update το κινητο σου αν εχει βγει κατι πιο νεο η εστω να το κανεις κανα hard reset για να χασει τα παντα μπας και ξεμπλοκαρει.αλλα αν μπορεσεις να δοκιμασεις μια αλλη καρτα πρωτα θα ηταν καλο
Rn. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν γινετε να βρω αλλη καρτα :/ τι μπορω να κανω?:/
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 για να μου λες οτι ουτε στο pc δενσβηνεται η καρτα κατι βρωμαει.απο το disk management μπας και σε αφηνει να την σβησεις τελειως?η μηπως για αυτην την καρτα βρεις στο site Της εταιρειας κανα utility που να την κανει format.micro sd λογικα ειναι ε?
Rn. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 απο το disk management το εκανα δν γινετε :/ αυτο το hard reset τι ειναι?
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 αστο αυτο αφου δεν διαβαζεται ουτε στο pc.
Rn. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι οτι δεν διαβαζετε.την βλεπει κανονικα αλλα δεν μπορω να διαγραψω αρχειο γενικα ειναι σαν να ειναι κλειδωμενη.και επαναλμβανω οτι υπαρχουν αρχεια τα οποια εχουμ συμβολα και ακυρους τυπους αρχειων.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 ναι το να μην την σβηνει ομως δεν ειναι λογικο για αυτο και ειπα να δοκιμασουμε με τα προγραμματα της official εταιρειας αν υπαρχει κατι για format.
Rn. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 βασικα πρεπει να ειναι απο μονο του το κινητο,ισως πειραχτηκε καποια ρυθμιση.εκανα κατι που ειδα στο ιντερνετ και πατησα το power button +volume up και ειναι σε μια οθονη που λεει all data will be lost continue?πατησα το τικ π μ εδειχνε και ειμαι 15 λεπτα τωρα και σαν να εχει κολησει.την memory card την εχω βγαλει.τι να κανω?
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αυτο που εκανες ειναι κατι σαν recovery.ισχυει σε παρα πολλα κινητα.και σε sony Κτλ.οτι αμα κολλησει σε κατι να πατησεις αυτα.λογικα θα ξεκολλησει μετα απο καποια στιγμη.τωρα αυτο δεν εχει σχεση με την καρτα εφοσον λες οτι και στο pc δεν μπορεις να την κανεις format.οποτε για αυτο σου ειπα δες για κανα format utility απο την εταιρεια που ειναι η καρτα πχ Kingston.η δοκιμασε να την κανεις σε Ntfs πρωτα ενα format kai μετα την βαζεις στο κινητο και την formareis απο εκει.
Rn. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 μαλλον η καρτα εχει προβλημα δεν ξερω.βρηκα μια αλλη στο κινητο και δουλευει.ερωτηση εστω οτι ειναι η καρτα εαν την βαλω στο κινητο και μετα μεσω usb ειμαι οκ?α) και β δεν γραφει μαρκα παρα μονο ενα micro sd γραφει :/
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ναι αν την βαλεις στο κινητο δεν θα παθει κατι μην ανησυχεις.θα παιξει κανονικα μετα μεσω usb αν αυτο ειναι που ρωτας.αν πηρες και εσυ micro sd καψε με ε παρε μια σοβαρη εταιρεια πχ kingston,sandisk,lexar κτλ.ειναι αρκετα φτηνες πλεον.20 ευρω πηρα μια 32gb kingston class 4
Rn. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 την εβαλα τωρα στο κινητο και ουτε που την βλεπει.εβαλα 1 αλλη ενα γκιγκα και την βλεπει κανονικα.μαλλον την κλαιμε.τεσπα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα