ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα Εxω ένα Iphone 3gs το οποίο μου είχε χαρίσει η αδερφή μου και όταν το πήρα είχε την έκδοση 4.3.x αν θυμάμαι. Με το που έκανα αναβάθμιση στην 5 και προχτές στην 6 και με τις 2 αυτές εκδόσεις δεν ειχα καθόλου σήμα με κάρτα wind. Με κάρτα vodafone ολα μια χαρά. Προσπαθω εδώ και 2 μέρες να κάνω ένα downgrade με ενα πρόγραμμα redsnow.Έχω κατεβάσει και 2 εκδόσεις από την 4.x αλλά τα έχω βρει σκούρα Έχω βάλει το κινητό σε dfu mode αλλά παρολο που ακολουθώ τα βήματα που λέει με βγάζει σε μια οθόνη αναμονής χωρίς να μπορώ να πατήσω το πλήκτρο next.Θέλω την βοήθεια σας η αν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω downgrade για να παίξει πάλι η wind όπως έπαιζε παλιά με την 4.x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brandon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομίζω οτι είναι θέμα τηλεφώνου! Απο την στιγμή που δουλεύει η Vodafone κάρτα...δύσκολο να μην δουλεύει η wind! Δοκίμασε την Wind κάρτα σου σε άλλο τηλέφωνο να δεις αν παίζει...ή ακόμα καλύτερα ζήτα να στην αλλάξουν! Το Iphone3GS είναι απίστευτα γρήγορο και αξιόπιστο με το IOS 6... δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι downgrade. P.s. Εκτός και αν το κινητό είναι branded στην Vodafone...οπότε του κάνεις jailbreak και κάνεις unlock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει iPhone branded στη Vodafone; Έχεις κάνει Restore και set as new; Φυσικά μιλάμε χωρίς jailbreak και άλλα τέτοια κόλπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Την κάρτα την δουλεύω κανονικά σε οποιοδήποτε άλλο κινητό. Έπαιζε κανονικά μέχρι που έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 5.x και προχτες στην 6.x Μήπως είχε ηδη Jailbreak φοβάμαι και με το που έκανα αναβάθμιση το έχασε και για αυτό δεν παίζει?Σπάνια έχω σήμα και συγκεκριμένα όταν είμαι ψηλά σε κανά όροφο.την καρτα την αναγνωρίζει αλλά σημα καπουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 <p>Την κάρτα την δουλεύω κανονικά σε οποιοδήποτε άλλο κινητό. Έπαιζε κανονικά μέχρι που έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 5.x και προχτες στην 6.x</p> <p>Μήπως είχε ηδη Jailbreak φοβάμαι και με το που έκανα αναβάθμιση το έχασε και για αυτό δεν παίζει?Σπάνια έχω σήμα και συγκεκριμένα όταν είμαι ψηλά σε κανά όροφο.την καρτα την αναγνωρίζει αλλά σημα καπουτ</p> Δεν παίζει ρολο το jailbreak γιατί αν ήταν πχ κλειδωμένο σε πάροχο (εξωτερικού) και ξεκλειδωμένο μεσω jailbreak, δε θα μπορούσες σε κανένα ελληνικό πάροχο να το δουλέψεις. Κανονικά θαπρεπε να δουλεύει με ολες τις ελληνικές κάρτες. Κανε restore/SETUP AS NEW και συγχρονισμό, οχι απλή αναβάθμιση και όχι restore from backup. Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τελικά υπηρχε μια ρύθμιση μέσα την οποια δεν ειχα δει.Κατι που έλεγε vodafone mobile internet application (δεν το θυμαμαι καλα).Με το που το έσβησα επανήλθε το σήμα στην wind.Ευχαριστω για την βοήθεια παιδια Απλα δεν ηταν app αλλα μια ρυθμιση στην ενοτητα γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα