Thanoucos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.Πρόσφατα αγόρασα μια κάρτα γραφικών http://www.skroutz.gr/s/2600024/Asus-GeForce-GTX660-2GB-DirectCU-II-Top.html και επειδή σκέπτομαι μελλοντικά να βάλω υδρόψυξη έψαξα να βρω block.Το μόνο που βρήκα είναι αυτό: http://www.frozencpu.com/products/18039/ex-blc-1393/EK_GeForce_660_GTX_VGA_Liquid_Cooling_Block_-_Nickel_CSQ_EK-FC660_GTX_-_Nickel_CSQ.html?tl=g30c311s1851Είναι συμβατό με την κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Οχι φιλαράκο δεν κάνει στην κάρτα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Κυκλοφορεί κάποιο block για την κάρτα αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Mέχρι στιγμής όχι αλλα ελπίζω πως θα βγεί κατι,αν όχι full cover τότε σε universal! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μόλις είδα ότι σε universal υπάρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ολα σε αυτή την σελίδα κάνουν και στην κάρτα σου: http://www.ekwb.com/shop/blocks/vga-blocks/universal-vga-blocks.html Μπές στο κάθε ένα και πάτα Compatibility List να δείς οτι την έχει,βέβαια έχει 2 εκδόσεις που δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Αυτή που έχω την βρήκα σε πρόσφορα και την αγόρασα δεν ξέρω τι διαφορές έχουν.Παντός βρήκα κάποιο block για όποτε βάλω υδρόψυξη.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Οκ πάντως σε περίπτωση που αποφασίσεις να πάρεις και δεν το βρίσκεις κάπου,μιλάς με τον Γιάννη στο Eworld και σου το φέρνει αυτός τσάκ-μπάμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Οκ. Εγώ θα παραγγείλω περίπου Απρίλιο η Μάιο.(Να μαζέψω λεφτά πρώτα)Ευχαριστώ για της πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα