Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 φορές το postαρες, plz φτάνει...

Έχει δίκιο. Όχι άλλο κάρβουνο.

Οι φίλοι insomniacs που με αμφισβήτησαν άδικα  δεν έχουν διαβάζει την βιογραφία του Τζομπς και ελπίζω να τους διαφώτισα.

Gorilla Glass και Τζομπς πάνε μαζί. Χωρίς το iPhone δεν θα είχε εφαρμογή το gorilla glass. Χωρίς το gorilla glass το iPhone δεν ήταν όπως το ξέρουμε. 

Τέλος κινητά με γυάλινη οθόνη είχαν κατασκευαστεί πριν το iPhone. Συγκεκριμένα το κινητό κόσμημα  Vertu (θυγατρική της Nokia). Είχε κάλυμμα οθόνης από ενισχυμένο κρύσταλλο. Το πουλούσε ο Κέσσαρης στην Βουκουρεστίου για χιλιάδες ευρώ. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αστον να ζήσει το όνειρο του το παιδί.... όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο όνειρο. λές και έκραξε κανείς τον Jobs και την Cornig... δεν κατάλαβε καν τι και γιατι του έγραψα... και με αυτα που γράφει νομίζω οτι ειναι συγγενής της ξανθιάς απτο video.

εσένα κράζω bisbiriko που όταν θα βγεί το iphone 6 θα το πάρεις επειδη θα έχει το Gorilla Glass version 3.1 και θα ειναι γαμάτο feature.. και φυσικά γιατι το iphone 5 σου πάλιωσε. χωρίς καν να το χρειάζεσαι, απλά για να το λές στους άλλους και να νιώθεις κάποιος.

δυστυχώς για σενα ουτε "Hater" είμαι ούτε "κομπλεξικός", απλά προσπαθώ να ζώ στην πραγματικότητα και όχι στον κόσμο μου όπως το 90% των Ελλήνων(και εσύ μέσα σε αυτό απο ότι φαίνεται).

ειπα να μην το συνεχίσω αλλα με έπιασες σε καλή φάση και βαριέμαι. οπότε θα ασχοληθώ μαζί σου .. γιατι φαίνεται τσιμπάς εύκολα

http://www.tomshardware.com/news/iPad-Android-Google-Apple-Tablets,19083.html

http://www.nbcnews.com/technology/gadgetbox/android-apple-have-85-percent-worldwide-smartphone-market-idc-992551

Δημοσ.

Φίλε Μπισμπίκι καταρχάς σου ζητώ συγνώμη αν βρήκες το μήνυμα μου επιθετικό, αστειευόμενος και μόνο σε πείραξα για την υπερβολή σου. Προφανώς αγαπάς και θαυμάζεις πολύ τον εκλιπόντα και την εταιρία του και δεν θα σε κατακρίνω γι αυτό.

Οφείλω πάντως να επισημάνω ότι πουθενά από το πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα που παρέθεσες (πολλές φορές..) δεν προκύπτει ότι ο Jobs πήρε την Corning ένα μαγαζάκι και την έκανε κολοσσό. Απλά διηγείται το πώς τους έπεισε να επενδύσουν στην νέα γι αυτούς αγορά μια παλιά τους τεχνολογία, με εντυπωσιακά είναι αλήθεια αποτελέσματα.

Όσο για τις άλλες σου ενστάσεις:

Επειδή δεν πρέπει να γράφουμε ότι θέλουμε στο ίντερνετ θα βρείτε πως η Corning έχει χάσει εδώ και δεκαετίες τα δικαιώματα για το Pyrex

προφανώς αφού όλες οι πατέντες λίγουν μετά από μερικές δεκαετίες. 

Δεν εφηύρε τα παμπρίζ ασφαλείας. Απλά κατασκεύαζε μερικές εκατοντάδες ελαφριά παρμπρίζ για αυτοκίνητα επιδόσεων.

χμμ, γι αυτό δεν είμαι σίγουρος. Ίσως απλά συνέβαλλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας αυτής (βαριέμαι και να το ψάξω είναι η αλήθεια).

Ούτε κατασκεύασε το κάτοπτρο του Hubble. Έφτιαξε την γυάλινη βάση του.  

Μα αυτό είπα. Έχεις την εντύπωση όμως ότι είναι εύκολο να φτιάξεις το υπόστρωμα; Καμιά άλλη εταιρεία δεν είχε την τεχνογνωσία να το κατασκευάσει με τις προδιαγραφές της NASA. Παρεμπιμπόντως το γνωστό ελάττωμα προήλθε από την εταιρία που έκανε την γεωμετρική διαμόρφωση.

Οι οπτικές ίνες είναι πονεμένη ιστορία για την Corning αφού την οδήγησαν στα όρια της πτώχευσης.

Στα όρια της πτώχευσης όχι αλλά οι ζημιές ηταν γιγαντιαίες για πάρα πολλές εταιρίες όπως amazon, cisco κτλ ως γνωστόν έγινε χαμός τότε. Λίγα χρόνια αργότερα ωστόσο δικαιώθηκε. Το γρήγορο internet δεν θα είχε υπάρξει ""ποτέ"" χωρίς την τεχνολογία κατασκευής οπτικών ινών της Corning και τα κέρδη της σήμερα από την αγορά αυτή είναι υπεργιγαντιαία.

Πάντα φιλικά!

Δημοσ.

Επίσης, γιατί το λένε gorilla δεν κατάλαβα. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά προσπαθώ να το δω και από μαρκετίστικη άποψη.... τι σχέση έχει ο γορίλλας με το γυαλί; Ας το έλεγαν diamond glass ή κάτι τέτοιο που να παραπέμπει στο ανθεκτικό... τι σχέση έχουν τα ζωντανά με την τεχνολογία;

δεν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη, τι σχεση εχουν τα γλυκα με την τεχνολογια?

donut, icecream sanwitch, jellybean κλπ :)

Δημοσ.

Φίλτατε δεν είμαι καθόλου off-topic. Το gorilla glass ήταν στα αζήτητα από το 1960 όταν η corning το κατασκεύασε.

Jobs και Gorilla Glass πάνε μαζί. 

Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις διαβάσει την επίσημη βιογραφία του Jobs. 

Επειδή δεν έχω την απαίτηση να διαβάσεις 700 σελίδες διάβασε το απόσπασμα από την επίσημη βιογραφία του Jobs σχετικά με το Gorilla Glass

Την εχω διαβασει και στ αγγλικα και στα ελληνικα. Κι αυτο γιατι ο Τζομπς ηταν και ειναι ενα απ τα ελαχιστα ατομα που παντα θαυμαζα για τις τεχνικες μαρκετιν, τις ιδεες του, αλλα και την αυθεντικοτητα του σε οτι κι αν εκανε, ακομα κι αν απ το 90% του πληθυσμου θεωρειται απλα μαλακας :)

Απλα οπως αναφερει και ο συγγραφεας σε αρκετες στιγμες της αφηγησης, στην ουσια η συγγεκριμενη ειναι μια βιογραφια αφηγηση του τζομπς, ενος ατομου που πολλες φορες παρουσιαζε δικες του εκδοχες της αληθειας και ο οποιος ζουσε μεσα σε μια αρκετα ελαστικη πραγματικοτητα σχετικα με το τι ειναι αληθινο, εφικτο και το τι οχι. Συγνωμη που δεν θυμαμαι την ακριβης λληνικη μεταραση για τις παραπανω εννοιες, αλλα εφοσον το εχεις ετσι κι αλλιως διαβασει θα καταλαβεις τι εννοω.

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο αλλα απο την αλλη, τι σχεση εχουν τα γλυκα με την τεχνολογια?

donut, icecream sanwitch, jellybean κλπ :)

Τα γλυκά είναι αρεστά σε όλους! Όλοι θέλουν ένα γλυκό ... δηλαδή εσύ δε θα ήθελες ένα ... icecream sandwich? :P

Εντάξει δεν είναι και ό,τι καλύτερο τα γλυκά αλλά αν έπρεπε να διαλέξω σε κωδικές ονομασίες μεταξύ γλυκών και γορίλλα θα διάλεγα τα γλυκά :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την εχω διαβασει και στ αγγλικα και στα ελληνικα. Κι αυτο γιατι ο Τζομπς ηταν και ειναι ενα απ τα ελαχιστα ατομα που παντα θαυμαζα για τις τεχνικες μαρκετιν, τις ιδεες του, αλλα και την αυθεντικοτητα του σε οτι κι αν εκανε, ακομα κι αν απ το 90% του πληθυσμου θεωρειται απλα μαλακας :)

Απλα οπως αναφερει και ο συγγραφεας σε αρκετες στιγμες της αφηγησης, στην ουσια η συγγεκριμενη ειναι μια βιογραφια αφηγηση του τζομπς, ενος ατομου που πολλες φορες παρουσιαζε δικες του εκδοχες της αληθειας και ο οποιος ζουσε μεσα σε μια αρκετα ελαστικη πραγματικοτητα σχετικα με το τι ειναι αληθινο, εφικτο και το τι οχι. Συγνωμη που δεν θυμαμαι την ακριβης λληνικη μεταραση για τις παραπανω εννοιες, αλλα εφοσον το εχεις ετσι κι αλλιως διαβασει θα καταλαβεις τι εννοω.

Ζήλιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...