accipio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να επιλύσω, με την αναπαραγωγή ταινιών DivX (avi) που φτιάχνω εγώ. Ενώ όλη η διαδικασία προχωρά κανονικά και ολοκληρώνεται χωρίς λάθη, το αρχείο avi παίζει μέχρι τα πρώτα 10 περίπου δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια παγώνει η εικόνα ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά. Αυτό συμβαίνει και με το Gordian Knot και με το SwiftAVS. Ο codec είναι ο 5.0.5. και το λειτουργικό WinXP pro ελληνικά. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά και το διαπίστωσα σήμερα. Δεν ξέρω αν δημιουργήθηκε με την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος (τώρα τελευταία έβαλα τo WinDVD 5 αλλά επειδή δεν λειτουργούσε σωστά το απεγκατέστησα). Το περίεργο είναι ότι τα αρχεία avi που δεν παίζουν σωστά στα XP, παίζουν μια χαρά σε Win2k (dual boot). Πού λοιπόν μπορεί να είναι το πρόβλημα; Αν ξέρετε κάτι, βοηθήστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lthanasis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Μου έχει τύχει και δεν μπόρεσα να βρώ λύση, θα έκανα έτσι και αλλοιώς format οπότε αυτή ήταν η τελική λύση, λυπάμαι... Εσύ δοκίμασε να αλλάξεις player και decoder. Βάλε ffdshow filter ή DivX Kauehi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 exeis fat32 ? poso megalo einai to avi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 trustfm: Ναι, έχω fat32 και το avi είναι 620ΜΒ. Το πρόβλημα όμως λύθηκε από την υπόδειξη του lthanasis να βάλω το ffdshow. Φίλε μου, με γλίτωσες από format και ατέλειωτες ώρες εγκατάστασης προγραμμάτων και ρυθμίσεων! Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaghelas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Κι εμένα μου κάνει περιοδικά αυτό το πρόβλημα και λύνεται πολύ απλά με επανεγκατάσταση του Divx codec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, θα το έχω υπόψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.