cupra20vt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παιδια ψαχνω hd cable για το xbox 1 κατι σαν και αυτο δηλαδη http://www.ebay.co.uk/itm/Official-Original-XBOX-1-HD-AV-Pack-Component-Cable-NTSC-High-Definition-Genuine-/200867073789?pt=UK_Video_Games_Cables_and_Adaptors&hash=item2ec49c4efd που να μου επιτρεπει να παιζω σε hd tv με 480p και οσα games υποστηριζουν 720p, γνωριζετε κατι παρομοιο?
kajwbtfe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εχω ενα αλλα μετα απο ενα install του Installer Deluxe δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει..Ενω πριν δουλευε με το καινουριο δεν..Τωρα που το εχω θα σε γελασω γιατι μετα το γαμο αλλαξα σπιτι και εχω χασει αρκετα πραγματα.Παντως το ειχα αγορασει απο ενα μαγαζι καθετα στη Γουναρη και σιγουρα οχι τοσα λεφτα.
cupra20vt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 εαν παραγγειλω απο ebay μερια θα κανει ετσι? το xbox ειναι softmod.
kajwbtfe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Λογικα ναι.Αν το ειχα εδω θα το δοκιμαζα σε ενα απο τα αλλα δυο Xbox αλλα δυστυχως αγνοειται.Παντως οταν το δουλευα δεν θυμαμαι καποια τρελη διαφορα αν δεν κανω λαθος.Παει και καιρος βεβαια.
cupra20vt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι οτι εχουν εξαφανιστει και τα xbox isos δεν υπαρχει τιποτα σε σχεση με τα ps2 που γινεται χαμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα