Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μόλις έκανα format σε έναν Η/Υ me windows xp και δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα από αυτά που κατεβάζω.

Μου βγάζει μήνυμα σφάλματος ( δεν ήταν δυνατός ο εντοπισμός αρχείου από τη δυναμική βιβλιοθήκη Kernel κτλ)

Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ τι να κάνω?

Δημοσ.

Φορματ :P

Ειναι κανονικα xp ή καποια πειραγμενη εκδοση πχ black, red, gold κλπ?

Αυθεντικά χρησιμοποιήσα,

Απλα είμαι αρχάρια σε αυτό το θέμα και  δεν ξέρω ,δεν έχω εγκαταστήσει τα drivers μήπως είναι αυτό το πρόβλημα?

Εχω το cd αλλα δεν ξέρω πως να το βάλω γιατι δεν κάνει αυτόματη εγατάσταση απλά μου βγάζει τους φακέλους.

Αμα μπορείς βοήθησε με σε παρακαλώ

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με drivers το προβλημα σου. Αν αυτο που θες να εγκαταστησεις ΔΕΝ το κατεβασεις απο το ιντερνετ και το παρεις απο ενα στικακι/δισκακι σου λεει τα ιδια?

Οταν λες οτι εχεις το δισκακι και δεν ξερεις πως να το βαλεις τι εννοεις?

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με drivers το προβλημα σου. Αν αυτο που θες να εγκαταστησεις ΔΕΝ το κατεβασεις απο το ιντερνετ και το παρεις απο ενα στικακι/δισκακι σου λεει τα ιδια?

Οταν λες οτι εχεις το δισκακι και δεν ξερεις πως να το βαλεις τι εννοεις?

Το pc δεν είναι δικό μου μου το δωσαν και μαζί με αυτό ένα cd με drivers αυθεντικό του υπολογιστή. Το έβαλα μετα το format για να το κάνω εγκατάσταση αλλά δεν είναι από αυτά που εκτελούνται αυτόματα. Απλά μου βγάζει τους φακέλους που έχει αποθηκευμένα ( πχ φάκελο ΑΤΙ και άλλα)

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι τα xp μπορεί να μην έχουν ούτε service pack;!

Aristeothea, κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και δες τι γράφει εκεί. Λέει πουθενά xp sp1 ή 2 ή 3;

Τους drivers πρέπει να τους εγκαταστήσεις εσύ τρέχοντας το εκτελέσιμο μέσα από τους φάκελους.

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι τα xp μπορεί να μην έχουν ούτε service pack;!

Aristeothea, κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και δες τι γράφει εκεί. Λέει πουθενά xp sp1 ή 2 ή 3;

Τους drivers πρέπει να τους εγκαταστήσεις εσύ τρέχοντας το εκτελέσιμο μέσα από τους φάκελους.

Ναι είναι ένα αρχείο setup ή θα λέει το όνομα που λέει και ο φάκελος. Το φορέματα το έκανες μόνη σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...