Superpie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα στικακι usb ασυρματου δυκτιου wifi με πολυ πολυ καλο σημα και δυνατο μεχρι τα 20-23 ευρω περιπου.Να ειναι δυνατο και να πιανει δυκτια σε μεγαλη αποσταση αλλα πανω απο ολα να μπορει να κρατα σταθερα την συνδεση του καθε δυκτιου που θα πιανω
panosem Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 TP-LINK Αντάπτορας USB High Gain WiFi-N 150 Mbps TL-WN722NC TL-WN722NC Η αν θες χωρίς τον ανταπτορα την επέκταση δλδ ειναι το TL-WN722N Αυτο εχω και ειναι πολυ καλο..να πάρεις με την κεραία.. Sent from my iPhone using Insomnia
Superpie Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να μου στειλεις ενα link απο καποιο καταστημα? Edit: Το βρηκα,το εχω αυτο και μετα απο ενα χρονο δεν πιανει τοσο σταθερα τα δυκτια.Καποιο αλλο με μεγαλυτερη εμβελεια και πιο δυνατο σημα?
panosem Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Είμαι από το κινητο και δε μπορω να βάλω λινκ. Εμένα πάντως μια άρα πιάνει απο διπλανό ΣΠΙΤΙ ενός φίλου που μπαίνω προσωρινά. Μετα απο αυτο υπάρχουν αυτα με 300mbps αλλά από συμφορουμιτη με ειχε πει πως ειναι το ίδιο πράγμα. Μια λύση ειναι να μετά φέρεις την κεραία πιο κοντα στο ρουτερ ή με επέκταση USB να πας το στικακι πιο κοντα. Τι πρόβλημα ακριβώς σου παρουσίασε; Sent from my iPhone using Insomnia Πατά στο skroutz.gr το μοντέλο και σου βγάζει ολα τα μαγαζιά. Για να διαλέξεις κ πιο σε βολεύει, αλλα και που υπαρχει διαθέσιμο. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα