Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μην τσακωνεστε ολες οι αποψεις θα τις κρινεις ο φιλος που ανηξε το θεμα

Μπα αυτή τη φορά είναι ήπια τα πράγματα! :P

Εν μέρει έχεις δίκιο φίλε μου, διότι αν ο ενδιαφερόμενος δε γνωρίζει αυτά που πρέπει, πως θα κρίνει σωστά? ;)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπα αυτή τη φορά είναι ήπια τα πράγματα! :P

Εν μέρει έχεις δίκιο φίλε μου, διότι αν ο ενδιαφερόμενος δε γνωρίζει αυτά που πρέπει, πως θα κρίνει σωστά? ;)

οτι απορια εχει θα ρωτησει 

γι'αυτο το λογο δεν ειμαστε ολοι εδω :ph34r:  :ph34r:

Δημοσ.

Αν δεν μπορεις να αντεξεις τι παραπανω προτασεις εδω ειναι μια πιο απλη συνθεση στα 431ευρω που θα παιζει ικανοποιητικα ολα τα παιχνιδια... Με τα υπολοιπα που μενουν διαλεξε εσυ οθονη...

s3k46u.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου συγνώμη αλλά δε μας τα λες καλά!

Με τα ίδια χρήματα στα οποία εγώ πρότεινα 4πύρηνο και δυνατή μητρική (157€), εσύ προτείνεις 2πύρηνο με υποδεέστερη αναλογικά μητρική (158€) ???

Το βρίσκεις σωστό τώρα αυτό???

Και κάρτα γραφικών την συγκεκριμένη 7770 με τα ίδια ακριβώς χρήματα που κοστίζει η κατά πολύ ανώτερη 6870???

Και δεν είναι μόνο η οθόνη που μένει, αλλά και πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία.

Πρώτα διαβάζουμε σωστά και όλα όσα γράφει ο ενδιαφερόμενος και αναλόγως προτείνουμε.

Δημοσ.

Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο !

Επειδή το παιδί θα αγοράσει και οθόνη , να ρίξουμε το επεξεργαστή στην σύνθεσή μου στον 965 που λέει ο giokou και να βάλουμε και την φτηνότερη 7770 (105€) ώστε να πάει σε 

23"άρα LG IPS 234V ! Οθόνη νομίζω αλλάζεις ακόμα ποιο σπάνια !

Δημοσ.

Και ο i3 τετραπυρινος ειναι με το hyper threading και η 6870 εχει 160 ευρω στο skroutz  ενω η αντοιστιχη 7770 κανει 105 οποτε εισαι στο +55 και δεν νομιζω να εχει προβλημαμε την 7770 (ειδα οτι θελει και ποντικι-πληκτρολογιο και ηχεια :) )

P.S. +1 στον adtakh

Δημοσ.

Και ο i3 τετραπυρινος ειναι με το hyper threading και η 6870 εχει 160 ευρω στο skroutz  ενω η αντοιστιχη 7770 κανει 105 οποτε εισαι στο +55 και δεν νομιζω να εχει προβλημαμε την 7770 (ειδα οτι θελει και ποντικι-πληκτρολογιο και ηχεια :) )

P.S. +1 στον adtakh

Είπαμε, αλλά το ματαλέω: 133€ κάνει η 6870 στο digitalmaster, είναι σαφώς πολύ ανώτερη της 7770 κι εσύ πρότεινες 7770 με 133€!!!  :blink:

Για την 23'' IPS, εντάξει μη τρελαίνεστε ρε παιδιά! Δε μπορούν όλοι να την πάρουν, ειδικά σε τόσο σφιχτά και δύσκολα απ' όλες τις απόψεις budgets. ;)

Μιλάμε για 60€+ διαφορά με ότι αυτό συνεπάγεται για την όλη σύνθεση...

Δε θα του κακοπέσει καθόλου η Philips.

Αν αρχίσω κι εγώ να λέω πχ για ssd, σταματημό δεν θα 'χουμε!

Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!

Δημοσ.

Δηλαδή όλη η φασαρία σας είναι για 1,5'' που κοστίζει και 60€+ ???

Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ!!!  :blink:  :huh:

Δημοσ.

Απαπαπαπαπαπα 60€+ για οθόνη, σε τέτοιου είδους δύσκολη περίπτωση..........................

Εγώ προσωπικά δε θα το επιχειρούσα.

Δημοσ.

Ρε σεις, ήδη είπα ότι δεν τσακωνόμεθα, ένας έντονος κι εποικοδομητικός διάλογος ήν. :P

Φίλτατε Βασίλη πως τα βλέπεις τα πράγματα? Σε παίρνει ν' ανέβεις στο budget ή κακώς τα λέγαμε?  :fear:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...