Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο gaming είτε εχεις 8πύρηνο amd ή 2πυρηνο intel δεν παίζει ρολο. Κοίτα τα reviews και θα δεις οτι ο core i3 3220 δεν εχει ουσιαστική διαφορά απο τον core i5 3570. Ακόμα και στα games που υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες(far cry) δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές(π.χ ο core i3 βγάζει 80fps και ο core i5 85fps).

Tα ίδια ισχύουν και για την μητρική. Είτε πάρεις μητρική των 300ε είτε πάρεις μητρική των 50ε δεν θα δεις διαφορά αν δεν κάνεις overclock. Οι ακριβές μητρικές είναι για αυτούς που θέλουν να κάνουν overclock.

Οπότε εγω προτείνω τον core i3 3220 και την gigabyte B75M που υποστηρίζει και usb3 και sata 3. Απο εκει και πέρα δώσε πολλά λεφτά για να πάρεις μια καλή κάρτα γραφικών και ενα 128gb ssd.

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο gaming είτε εχεις 8πύρηνο amd ή 2πυρηνο intel δεν παίζει ρολο. Κοίτα τα reviews και θα δεις οτι ο core i3 3220 δεν εχει ουσιαστική διαφορά απο τον core i5 3570. Ακόμα και στα games που υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες(far cry) δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές(π.χ ο core i3 βγάζει 80fps και ο core i5 85fps).

Μπορει αυτο που λες να ισχυει τωρα αλλα στο μελλον; 

Δημοσ.

Συμφωνα με το κουτι ( CoolerMaster Elite K350 I/O Panel USB 3.0 x 1 (int.), USB 2.0 x 1, Mic x1,
Audio x 1 ) η MSI 990FXA-GD65 δεν εχει εσωτερικη θυρα usb 3.0 . Επομενως δεν ταιριαζει, εκτος και αν αλαξει κουτι (χωρις θυρα usb 3.0 μπροστα) !

Δημοσ.

Οντως δεν εχει USB3.0 μπροστα και αυτο ειναι μειον. Αν εξαιρεσεις όμως το χαρακτηριστικο αυτο, οι αναλογες m/b των αλλων εταιριων με το chipset 990FX και τα αναλογα χαρακτηριστικα κοστιζουν πανω απο 120 ευρω.

http://www.skroutz.gr/s/2011954/Asus-M5A99FX-Pro-R2-0.html

http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-GA-990FXA-UD3.html

Δεν χρειαζεται να αλλαξει κουτι. Θα εχει USB 3.0 μονο στις πισω θυρες, δεν ειναι λογος αυτος να παει σε υποδεεστερα προιοντα ή να δωσει εξτρα 50 ευρω.

Δημοσ.

Οκ τοτε καταληγουμε στην Gigabyte GA-970A-UD3 απλα ρωτησα το visionstudio αν δινουν την rev. 3 και μου ειπαν:

Αυτό το προϊόν έρχεται από 5διαφορετικούς προμηθευτές. Το Revision είναι διαφορετικό από τον καθέναν. Οπότε δεν είναι πάντα το 3.

Πειραζει αν θα ειναι το 1.1 ή το 1.2 ?? Τι καλυτερο εχει το rev. 3??

Δημοσ.

Ανταλλασεις την μελλοντικη δυνατοτητα Crossfire/SLI και τις αυξημενες δυνατοτητες OC που προσφερει το 990FX chipset για μπροστινες USB 3.0? Εσυ αποφασιζεις αλλα δε μου φαινεται σοφη επιλογη.

Καλο ειναι να προμηθευτεις το τελευταιο revision

Δημοσ.

Ε ναι αλλα απ' οτι καταλαβα ειναι απλα θεμα τυχης το ποιο revision θα παρω. Οποτε να το αφησουμε στην τυχη και οποια μου τυχει??

Δημοσ.

Τι να σου πω. Παρε μερικα τηλεφωνα και ρωτα τους πωλητες αν γνωριζουν το revision που διαθετουν και αγορασε το πιο προσφατο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...