Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχουμε κάποιο νέο γι αυτό ή από τις φήμες που βγήκαν πριν 2-3 μήνες?

Δεν είναι φήμες. Θα το δεις να συμβαίνει σύντομα όταν η forthnet περάσει στο άρθρο 99.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πόσο σύντομα δλδ? κάποιο link?

Δεν υπάρχει link. Ούτε θα το βρεις γραμμένο κάπου. Και αν δεν με πιστεύεις περίμενε λίγο καιρό και μετά ανακάλεσε στη μνήμη σου τα λόγια μου ;)

Δημοσ.

Η φήμη για το κλείσιμο της 4νετ κυκλοφορούσε πριν εξαγοράσει τη Νόβα.

Στη συνέχεια ήρθε το καλοκαίρι του 2012 η πρόταση της Wind.

Και τώρα ακούμε για άρθρο 99 ...

Αν αλήθευαν όλα αυτά, θα έκανε την πρόσφατη (υπερ)προσφορά, που όπως λέγεται έφερε 25000 συνδρομητές, κυρίως από άλλους παρόχους;

Δημοσ.

Κανείς δεν θα πέσει να σε φάει. Απλά μια διευκρίνηση. Η Forthnet θα εξαγοραστεί από τη Wind. Για αυτό και συμφέρει ευθύς εξαρχής η Wind που εκτός από καλές τιμές, έχει προοπτική και σύντομα ακόμη μεγαλύτερα μερίδια ;)

Link.png Site: http://www.adslgr.com/forum/threads/698733-%CE%97-Forthnet-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1">Η Forthnet ανακοινώνει την διακοπή των μη αποκλειστικών συζητήσεων για επιχειρηματική συνεργασία

δεν τα ακυρώνω αυτα που λές γιατι όλα παίζονται αλλα είχε πλάκα ο χρόνος που διαλεξες να το ποστάρεις :P

Δημοσ.

δεν νομίζω να γίνει κάτι διαφορετικό σύντομα. αν δεν την παλευε, σιγουρα η forthnet θα έμπαινε σε συγχωνευση αλλα αποτι φαινεται καλα κρατει μεχρι στιγμης

Δημοσ.

δεν νομίζω να γίνει κάτι διαφορετικό σύντομα. αν δεν την παλευε, σιγουρα η forthnet θα έμπαινε σε συγχωνευση αλλα αποτι φαινεται καλα κρατει μεχρι στιγμης

Ναι, καλά κρατεί μέχρι το Μάρτιο. Παίζονται πολλά παιχνίδια που δεν τα γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Προφανώς και δεν μπορεί να αφήσει να καταρρακωθεί το image της. Αργά ή γρήγορα θα γίνει συγχώνευση γιατί αλλιώς δεν θα επιβιώσει οικονομικά.

Δημοσ.

Ναι, καλά κρατεί μέχρι το Μάρτιο. Παίζονται πολλά παιχνίδια που δεν τα γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Προφανώς και δεν μπορεί να αφήσει να καταρρακωθεί το image της. Αργά ή γρήγορα θα γίνει συγχώνευση γιατί αλλιώς δεν θα επιβιώσει οικονομικά.

Τι σ' έκανε ν' αλλάξεις γνώμη τόσο γρήγορα;

Πριν από μια βδομάδα ήσουν κατηγορηματικός ότι πάει για άρθρο 99 και έδειχνες καά πληροφορομήμενος και σήμερα εσύ ο ίδιος λες "καλά κρατεί";

Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί στην κριτική και τα σχόλια που κάνουμε και, ειδικά, για τους παρόχους τηλεφωνίας ας θυμηθούμε πόσοι αεριτζήδες είχαν εμφανιστεί στην αγορά και εξαφανίστηκαν στη συνέχεια, παρασύροντας σε περιπέτειες όσους συνδρομητές τους εμπιστεύτηκαν. Και σήμερα, ακόμη, υπάρχουν εταιρείες που χρωστάνε μεγάλα ποσά στον ΟΤΕ, από τη χρήση του δικτύου του, αλλά κανείς δεν μιλάει γιαυτές αλλά σχολιάζουμε αρνητικά και απαξιωτικά τον πάροχο με το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Δημοσ.

Τι σ' έκανε ν' αλλάξεις γνώμη τόσο γρήγορα;

Πριν από μια βδομάδα ήσουν κατηγορηματικός ότι πάει για άρθρο 99 και έδειχνες καά πληροφορομήμενος και σήμερα εσύ ο ίδιος λες "καλά κρατεί";

Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί στην κριτική και τα σχόλια που κάνουμε και, ειδικά, για τους παρόχους τηλεφωνίας ας θυμηθούμε πόσοι αεριτζήδες είχαν εμφανιστεί στην αγορά και εξαφανίστηκαν στη συνέχεια, παρασύροντας σε περιπέτειες όσους συνδρομητές τους εμπιστεύτηκαν. Και σήμερα, ακόμη, υπάρχουν εταιρείες που χρωστάνε μεγάλα ποσά στον ΟΤΕ, από τη χρήση του δικτύου του, αλλά κανείς δεν μιλάει γιαυτές αλλά σχολιάζουμε αρνητικά και απαξιωτικά τον πάροχο με το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Το σχόλιο ήταν ειρωνικό για το "καλά κρατεί". Ίσως φταίει ο τρόπος γραφής μου. Όπως και να 'χει πάντως δεν σου ζήτησα να με εμπιστευτείς. Διάλογο κάνουμε και ανταλλάσσουμε απόψεις - ο καθένας κρίνει και αποφασίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σχόλιο ήταν ειρωνικό για το "καλά κρατεί". Ίσως φταίει ο τρόπος γραφής μου. Όπως και να 'χει πάντως δεν σου ζήτησα να με εμπιστευτείς. Διάλογο κάνουμε και ανταλλάσσουμε απόψεις - ο καθένας κρίνει και αποφασίζει.

Όταν δίνεις πληροφορίες που ανατρέπουν την άποψη που επικρατεί, δεν κάνεις συζήτηση, αλλά μιλάς με βάη κάποια στοιχεία που διαθέτεις. Συμφορουμίτες σου ζήτησαν να τεκμηριώσεις τη σοβαρή πληροφορία που έδωσες και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο, και όχι σαν συζήτηση (πχ άκουσα κάπου, γνώμη μου είναι κλπ), ότι σύντομα θα δουν αυτό που ΕΣΥ γνώριζες και όχι όλοι οι υπόλοιποι.

Μια βδομάδα αργότερα ανατρέπεις αυτά που υποστήριζες, με κατηγορηματικό τρόπο, και, σαν δικαιολογία, αναφέρεις ότι "συζήτηση κάνουμε" και "δεν σου ζήτησα να με εμπιστευτείς".

Με τα λίγα ελληνικά που ξέρω, αυτή η μέθοδος λέγεται παραπληροφόρηση και αν σήμερα γίνεται σε ένα θέμα που ίσως δεν αφορά πολύ κόσμο, αύριο θα γίνει σε πολύ σοβαρότερα θέματα με απρόβλεπτες επιπτώσεις.

Επεξ/σία από makfil
  • Like 1
Δημοσ.

φίλε makfil συμφωνώ μαζί σου ως προς το θέμα της παραπληροφόρησης και ως προς το να σέρνονται δεξιά και αριστερά στοιχεία αβάσιμα επειδή "ετσι μας αρέσει". Η forthnet από τα αποτελέσματα 9μήνου 12 είχε πολύ θετικές εισροες και οι απολπληρωμή των ρυθμισμένων δανείων της προχωραέι σωστά και χωρίς καθυστερήσεις. Οι όποιες συζητήσεις για συγχώνευση πιθανόν να είχαν να κάνουν με στρατιγικές συμμαχίες που θα επωφελούσαν από συνέργιες και συγκέντρωση ακόμα μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς. Από τη στιγμή που δεν τελεσφόρησαν δε σημαίνει ότι η εταιρία δε θα την παλέψει. Προφανώς κ για να σταματούν τις συζητήσεις, αυτό ήταν που κρίθηκε από τους πιο ειδικούς από εμας (το management της εταιρίας, λέω εγώ τώρα) ότι είναι το πιο σωστό για τα συμφέροντα των μετόχων. Γιατί πάντα μια εταιρία αυτό κοιτάει πρώτα. Για εμάς τους καταναλωτές ίσως είναι καλύτερα να παραμείνει ανεξάρτητη η forthnet ώστε να ευνοούμαστε από τον ανταγωνισμό, όσον αφορά την προσφορά υπηρεσιών και τις τιμές!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει link. Ούτε θα το βρεις γραμμένο κάπου. Και αν δεν με πιστεύεις περίμενε λίγο καιρό και μετά ανακάλεσε στη μνήμη σου τα λόγια μου ;)

αχ γμτ και ηθελα να σε δουλεψω λιγο αλλα το γυρισες...μεντιουμ εσυ!!  :devil:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αχ γμτ και ηθελα να σε δουλεψω λιγο αλλα το γυρισες...μεντιουμ εσυ!!  :devil:

Είπαμε. Τα λέμε το Μάρτιο. Και τότε θα κοπούν τα σχολιάκια :)

Δημοσ.

Είπαμε. Τα λέμε το Μάρτιο. Και τότε θα κοπούν τα σχολιάκια :)

εγώ πάντως το ρουτερ δεν τους το δίνω πίσω :P τόσα τράβηξα να το μάθω

• 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...