Haldol Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα! Έχει πρόσφατα λήξει το συμβόλαιό μου στον ΟΤΕ για το Conn-X «Σταθερά + Κινητά 300'». Σκέφτομαι να ψάξω για κάτι άλλο, μήπως μειώσω λίγο το κόστος... αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός μου είναι στα 85€ το δίμηνο περίπου. Εάν όμως πρόκειται να αλλάξω και πάροχο, θέλω η διαφορά τιμής να είναι καλή... π.χ. για να γλυτώσω 10-15 ευρώ το δίμηνο ΔΕΝ θα άλλαζα πάροχο! Οι ανάγκες μου σε τηλεφωνία δεν είναι και πολλές, το μήνα μιλάω στο σταθερό περί τις 2-3 ώρες... σπάνια πιο πάνω. Κινητά καθόλου. Δηλαδή ακόμα και το πρόγραμμα που ως τώρα έχω, ψιλο-overkill είναι. Στον ΟΤΕ, το πιο κοντικό πρόγραμμα με αυτό που έχω είναι το «ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα» το οποίο για τον πρώτο χρόνο θα μου κοστίσει ((31.80€ * 6) + (36.80€ * 6)) / 12 = 34.3€ το μήνα. Όχι κι άσχημα, δεδομένου ότι δεν αλλάζω καν πάροχο... από τα ~42,5€ που είμαι τώρα... Σε άλλο πάροχο τι θα μου προτείνατε; Σε άλλο πάροχο θέλω το κόστος να πέφτει κάτω από τα 25€ το μήνα μόνο και μόνο για να κάτσω να το σκεφτώ... και δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς είναι και «περίεργοι» (π.χ. κάκιστη συμπεριφορά προς τον πελάτη, καμία υποστήριξη, VoIP αντί POTS, κλπ) ξεκινάνε με αρνητικό handicap έναντι του ΟΤΕ, οπότε το μόνο που —ίσως— να με οδηγούσε σε αυτούς, θα ήταν η μεγάλη διαφορά τιμής. ΥΓ: Έχω σκεφτεί, αντί να μειώσω το κόστος, ίσως να το αύξανα... και να 'κανα την καφρίλα να πήγαινα σε VSDL Double Play στα 50 Mbits. Από ΟΤΕ, βεβαίως- βεβαίως. Θα άξιζε βάση της γραμμής μου ή είναι μπόλικα τα ~12 dB;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 το 12 attenuation δεν ειναι πολυ αλλα μπορει αν εχουν φτιαχτει και τα νεα kv στην περιοχη σου να παρεις απο εκει.αν εχουν φτιαχτει.κατα τα αλλα ναι στον οτε ειναι ακριβα οποτε σε οποια αλλη εταιρεια και να πας θα ειναι πιο φτηνα.για το vdsl τωρα εξαρτατε αν το χρειαζεσαι η οχι γιατι οκ θα ανεβει το κοστος.εγω πχ μου ειναι αχρηστο το vdsl.οχι οτι δεν θα το ηθελα να το εχω αλλα δεν βρισκω καποιον πρακτικο λογο που θα πω οτι θα το χαρω.κοινως αν δεν το χρειαζεσαι χαλα αυτα τα λεφτα καπου αλλου
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Σκέψου πως τα λεφτά που δίνεις τώρα είναι σχεδόν ίδια με το πρόγραμμα του Οτε για vdsl(30mbps)+απεριόριστα τηλέφωνα.Αν το αντέχεις το κόστος,γιατί να μην το κάνεις;Αν όμως θες να μειώσεις τα μηνιαία πάγια κόστη o εναλλακτικός πάροχος είναι μονόδρομος.Σε όποιον και να πας,τις ίδιες τιμές θα βρεις πάνω-κάτω.
makfil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εάν έχεις νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου (μπορείς να ελέγξεις τη διαθεσιμότητα με τον αριθμό σου), νομίζω ότι αξίζει να δώσεις τα ίδια χρήματα για τα 30Mbps ή ακόιμη και για τα 50. Εάν θέλεις να αλλάξεις πάροχο, θα σε βοηθήσει πολύ το www.hapitel.gr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 πιστεύω πάντως ότι τα 30mbps VDSL θα τα έχεις άνετα...
Haldol Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Όταν λες τα 30 Mbits; Όντως κάπου εκεί, π.χ. 25+ Mbits; Ή απλά «παραπάνω από τα 13.5 που έχω τώρα»; Δε ξέρω και τι σημαίνει 12 dB attenuation στο VDSL, μπορεί και να αξίζει τελικά, ανάλογα... Btw, λίγο δεν είναι τα 13.5 Mbits για 12 dB στο ADSL2+ ξέρω'γω; Θεωρητικά θα 'πρεπε να πιάνω 22-23 Mbits, στην πράξη, κάνα 18-19 δε θα 'πρεπε να το 'χω; :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 έχουμε δει αρκετές περιπτώσεις που με μεγαλύτερο attenuation κλειδώνουν 29999kbps... είναι σημαντικά πεσμένος ο συγχρονισμός για 12db attenuation, με 29db παίζω στα 16.4mbps... ποιο router έχεις?
argirisparxas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Btw, λίγο δεν είναι τα 13.5 Mbits για 12 dB στο ADSL2+ ξέρω'γω; Θεωρητικά θα 'πρεπε να πιάνω 22-23 Mbits, στην πράξη, κάνα 18-19 δε θα 'πρεπε να το 'χω; :/ Ναι κάπου τόσο έπρεπε να έχεις. Για εναλλακτικούς θα σου πρότεινα Site: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=841">αυτό ,όπου με 10 ευρώ μπορείς να βάλεις και vdsl όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω.
Luciddream Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 αφου παίζει σε 9 margin, με 6 θα πάει παραπάνω... βέβαια όχι και πολύ παραπάνω
ariannaki85 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα! Έχει πρόσφατα λήξει το συμβόλαιό μου στον ΟΤΕ για το Conn-X «Σταθερά + Κινητά 300'». Σκέφτομαι να ψάξω για κάτι άλλο, μήπως μειώσω λίγο το κόστος... αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός μου είναι στα 85€ το δίμηνο περίπου. Εάν όμως πρόκειται να αλλάξω και πάροχο, θέλω η διαφορά τιμής να είναι καλή... π.χ. για να γλυτώσω 10-15 ευρώ το δίμηνο ΔΕΝ θα άλλαζα πάροχο! Οι ανάγκες μου σε τηλεφωνία δεν είναι και πολλές, το μήνα μιλάω στο σταθερό περί τις 2-3 ώρες... σπάνια πιο πάνω. Κινητά καθόλου. Δηλαδή ακόμα και το πρόγραμμα που ως τώρα έχω, ψιλο-overkill είναι. Στον ΟΤΕ, το πιο κοντικό πρόγραμμα με αυτό που έχω είναι το «ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα» το οποίο για τον πρώτο χρόνο θα μου κοστίσει ((31.80€ * 6) + (36.80€ * 6)) / 12 = 34.3€ το μήνα. Όχι κι άσχημα, δεδομένου ότι δεν αλλάζω καν πάροχο... από τα ~42,5€ που είμαι τώρα... Σε άλλο πάροχο τι θα μου προτείνατε; Σε άλλο πάροχο θέλω το κόστος να πέφτει κάτω από τα 25€ το μήνα μόνο και μόνο για να κάτσω να το σκεφτώ... και δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς είναι και «περίεργοι» (π.χ. κάκιστη συμπεριφορά προς τον πελάτη, καμία υποστήριξη, VoIP αντί POTS, κλπ) ξεκινάνε με αρνητικό handicap έναντι του ΟΤΕ, οπότε το μόνο που —ίσως— να με οδηγούσε σε αυτούς, θα ήταν η μεγάλη διαφορά τιμής. ΥΓ: Έχω σκεφτεί, αντί να μειώσω το κόστος, ίσως να το αύξανα... και να 'κανα την καφρίλα να πήγαινα σε VSDL Double Play στα 50 Mbits. Από ΟΤΕ, βεβαίως- βεβαίως. Θα άξιζε βάση της γραμμής μου ή είναι μπόλικα τα ~12 dB; Εγω πληρώνω 17 κάτι ευρώ σε wind για απεριόριστο ιντερνετ και 2 ώρες σταθερα...
humanoid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγω πληρώνω 17 κάτι ευρώ σε wind για απεριόριστο ιντερνετ και 2 ώρες σταθερα... To οποίο αν το συνδυάσεις και με το κινητό σου Wind, βγαίνει κάπου 10 ευρώ το μήνα
salonika91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δινεις 34,3 ευρω τον μηνα. Με φορθνετ θα δινεις 25ευρω τον μηνα(για εναν χρονο.Μετα τον χρονο παει στα 35ευρω αλλα σιγουρα καποια "προσφορα θα βγει παλι) με internet και απεριοριστα σταθερα.Δηλ θα γλιτωσεις 34.3-25=9,3ευρω*12μηνες=111,6ευρω στον πρωτο χρονο-35ευρω το τελος ενεργοποιησης για να πας στην φορθνετ=76,6ευρω γλιτωνεις καθαρα τον πρωτο χρονο. Και οσο περισσοτερο συνεχισεις τοσο πιο πολλα θα γλιτωσεις σε σχεση με τον οτε. Στην cyta με 24αρα και απεριοριστα σταθερα βγαινει στα 32ευρω(23ευρω η 24αρα και 9 ευρω τα σταθερα). Αρα 34,3-32=2.3*12=27 εωρω-καμια 35αρα και εδω τελος ενεργοποιησης(δεν ξερω ποσο ακριβως ειναι)=-8 ευρω.Αρα μπαινεις μεσα στον πρωτο χρονο..Αρα θα κανεις αποσβεση μετα τον πρωτο χρονο.Δηλ στον δευτερο.Και αυτο 27 ευρω αν μηνουν ιδιες οι τιμες Τωρα για hol,wind κτλ δεν ακουω καλα λογια. Γνωμη μου,αν παιζεις online games και θες καλο ping μεινε στον ΟΤΕ.Αν οχι πανε στην forthnet Μην πεσετε να με φατε την γνωμη μου ειπα
krypton Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 οπου και να πας σιγουρα θα γλιτωσεις τις τιμες του oTE. απλως να δεις πραγματικα ποιες ειναι οι αναγκες σου και ναπαρεις το καταλληλο πακετο
humanoid Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 δινεις 34,3 ευρω τον μηνα. Με φορθνετ θα δινεις 25ευρω τον μηνα(για εναν χρονο.Μετα τον χρονο παει στα 35ευρω αλλα σιγουρα καποια "προσφορα θα βγει παλι) με internet και απεριοριστα σταθερα.Δηλ θα γλιτωσεις 34.3-25=9,3ευρω*12μηνες=111,6ευρω στον πρωτο χρονο-35ευρω το τελος ενεργοποιησης για να πας στην φορθνετ=76,6ευρω γλιτωνεις καθαρα τον πρωτο χρονο. Και οσο περισσοτερο συνεχισεις τοσο πιο πολλα θα γλιτωσεις σε σχεση με τον οτε. Στην cyta με 24αρα και απεριοριστα σταθερα βγαινει στα 32ευρω(23ευρω η 24αρα και 9 ευρω τα σταθερα). Αρα 34,3-32=2.3*12=27 εωρω-καμια 35αρα και εδω τελος ενεργοποιησης(δεν ξερω ποσο ακριβως ειναι)=-8 ευρω.Αρα μπαινεις μεσα στον πρωτο χρονο..Αρα θα κανεις αποσβεση μετα τον πρωτο χρονο.Δηλ στον δευτερο.Και αυτο 27 ευρω αν μηνουν ιδιες οι τιμες Τωρα για hol,wind κτλ δεν ακουω καλα λογια. Γνωμη μου,αν παιζεις online games και θες καλο ping μεινε στον ΟΤΕ.Αν οχι πανε στην forthnet Μην πεσετε να με φατε την γνωμη μου ειπα Κανείς δεν θα πέσει να σε φάει. Απλά μια διευκρίνηση. Η Forthnet θα εξαγοραστεί από τη Wind. Για αυτό και συμφέρει ευθύς εξαρχής η Wind που εκτός από καλές τιμές, έχει προοπτική και σύντομα ακόμη μεγαλύτερα μερίδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κανείς δεν θα πέσει να σε φάει. Απλά μια διευκρίνηση. Η Forthnet θα εξαγοραστεί από τη Wind. έχουμε κάποιο νέο γι αυτό ή από τις φήμες που βγήκαν πριν 2-3 μήνες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα