Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2-3 μέρες αγόρασα νέα οθόνη την LGE2342T Full HD 1920x1080 @60Hz με σύνδεση DVI-D. Από την ημέρα που την έβαλα,όταν παίζω Battlefield 3 μου κολλάει αρκετά συχνά. Εδώ και 3 μέρες παλεύω να βρω τι συμβαίνει με την οθόνη μου η αν έκανα εγώ κάτι λάθος. Μήπως φταίει το καλώδιο DVI-D που είναι γύρω στα 10 μέτρα; 

Η κάρτα γραφικών μου είναι αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516419

Αν θέλετε περαιτέρω χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου γράψτε το μου στα σχόλια από κάτω

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πριν πάρω την οθόνη αυτή που είπα πριν,έπαιζα σε μια απλή LG 19'' ιντσών και η μέγιστη ανάλυση που είχε ήταν 1366χ768. Σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να πάω σε HD seiries 7xxx μήπως φταίει η 6850.......

Δημοσ.

Και εγώ αυτό σκέφτηκα :/

Πάρε και το υπόλοιπο σύστημα

CPU: i7 2600 @ 3,40Ghz

GPU: Gigabyte HD6850 1GB OC version

Ram: Corsair Vengeance 8GB@1600Mhz

PSU: Corsair Gaming Seiries(GS) 800W 80% efficiency 80+ certified

M/B: Gigabyte P67A B3 D3 s1155 DDR3

HDD: 500GB @ 7200 rpm

Υ.Γ. Μήπως να κάνω και ένα format και να περάσω 64αρια για να διαβάζει 4+ ram?

Δημοσ.

Καταρχείν κάνε ένα format και βάλε τα 64 αρια. Δεύτερον άνοιξε το battlefield και ρίξε την ανάλυση πχ 1680*1050 και δες αν κολλάει.

Δημοσ.

Έγινε. Θα κάνω format τώρα και θα ρίξω την ανάλυση σε 1680χ1050 και θα δω τι αποτελέσματα θα έχουμε. Πάντως κάποια άτομα μου είπαν που πάω με 10 μέτρα καλώδιο DVI-D και ότι μπορεί να φταίει και αυτό που είναι τόσο μακρύ και αλλοιώνει το σήμα. Μήπως είναι και αυτό; παράγγειλα βέβαια ένα καινούριο DVI-D καλώδιο στα 1,6 μέτρα.

Δημοσ.

Εντάξει,τότε. Το κάνω format και ρίχνω την ανάλυση. Πιστεύεις ότι πρέπει να πάω σε 7χχχ κάρτα γραφικών ή να περιμένω να δω πως θα δείχνει όταν έρθει και το DVI-D καλώδιο;

Δημοσ.

Γνώμη μου τα 10 μέτρα καλωδίου δεν φταίνε.

Άνοιξε ένα θέμα στο "κάρτες γραφικών" και πες τους το πρόβλημα και τι συζητήσαμε και πόσα λεφτά διαθέτεις για να πάρεις καινούργια κάρτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μόλις πριν κάτι ώρες πήγα να βάλω τα 64αρια και ο δίσκος ήταν corrupted ή μάπα. Οπότε άντε τώρα να περιμένω να κατεβάσω το ISO file και να κάνω το flashaki bootable. Τώρα όσον αφορά τα κολλήματα άρχισαν από την στιγμή που έβαλα την οθόνη. Οπότε προφανώς δεν την γλιτώνουμε την αναβάθμιση. Πάλι καλά που βάστηξα μερικά χρήματα και δεν πήρα SSD. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...