Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια επανηρθα με νεα. Λοιπον πηρα τηλεφωνο σε forthnet και ζητησα αλλαγη σε fast path και μου ειπανε οτι η αλλαγη θα γινοταν εκεινο το βραδυ ή το επομενο πρωι. Ε μπαινω και εγω το επομενο μεσημερι στο black ops να δω τι παιζει καιι.... τιποτα.. Μια απ τα ιδια. Κανω ping test με την nvidia, 217ms. Λεω τι φαση, κατσε να ξαναπαρω. Παιρνω ξανα λοιπον κ μου λενε οτι υπαρχει βραχυκυκλωμα στην γραμμη μου και να βγαλω μια μπριζα του οτε που ειχα. Βγαζω την μπριζα κ μου λεει ναι τωρα δεν βλεπω προβλημα. Κανω παλι ping test με nvidia, 207ms. Λεω ουαου τρελη διαφορα. Ξανα παιρνω τηλεφωνο κ μου λεει οχι δν βλεπω κατι, ολα καλα ειναι ειναι φυσιολογικο το ping σας. Λεω τι λετε ρε παιδια χωρις fast path ειχα ακριβως το ιδιο ping και με καλυτερο download. Λεει το download ειναι φυσικο να πεσει, λεω ναι αλλα να πεσει και το ping. Και στο τελος τι μου λεει! Αα σημερα εχει προβλημα το εξωτερικο γ αυτο δεν παιζει καλα, αυριο θα ειναι καλυτερα. Λεω δηλαδη εχει προβλημα ο ΟΤΕ και δεν μπορει να επικοινωνησει με τους σερβερ στο εξωτερικο; Λεει οχι το εξωτερικο εχει προβλημα. Λεω δηλαδη ολοι οι σερβερς του κοσμου εχουν προβλημα και δεν επικοινωνουν σωστα με Ελλαδα ε; Κ λεει ναι ναι αυτο, να δειτε αυριο θα ειναι καλυτερα. Και φυσικα δεν ειναι. So guys, τι λετε να κανω?

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για αρχη κλεισε τα παντα οτι τρεχει και κανε Ping 194.219.227.2 και πες τι βγαζει.

το προβληαμ με το εξωτερικο οταν το ακους σημαινει οτι καποιο Link με το εξωτερικο δεν παιζει με αποτελεσμα να προσπαθουν να βγουν ολοι απο λιγοτερα Links Με αποτελεσμα να πιταρουν τα Links και να εχουν μεγαλυτερο Ping

Δημοσ.

αν εχεις 15-16 tote den ise se fast.το ιδιο εχω και εγω με interleave.μιλα μαζι τους παλι να σιγουρευτουν οτι ειναι fast και ενημερωσε μας τι εγινε η αν θες μετα στειλε μου Pm οταν σου πουν αν εισαι η οχι

Δημοσ.

εγω ξερω οτι απλα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει με το adsl και ολα αυτα οτι πχ θα κατεβαζεις μονιμα με 100.ναι το βραδυ που ολοι κοιμουνται ολα ειναι μια χαρα αλλα το πρωι αμα πιταρει το συμπαν επειδη ετυχε εκεινη την στιγμη να κατεβαζουν ολοι

αυτο που λενε ειναι οτι οσο μεγαλυτερη ταχυτητα εχεις τοσο γρηγοροτερα κατεβαζεις αρα μειωνεται ο χρονος που χρησιμοποιεις την γραμμη. δε μιλαμε βεβαια για ατομα που κατεβαζουν συνεχεια 24/7 ετσι? το σκεπτικο αυτο εχει μια βαση. θα το δουμε και στην πραξη

Δημοσ.

γενικοτερα θεμα θα υπαρχει αμα πεσει Link η αμα εχει  πιταρει το dslam που αυτο το καταλαβαινει καποιος αν μπει καποια στιγμη που δεν ειναι ωρα αιχμης πχ 3-4 το βραδυ και δει ποσο κατεβαζει κτλ.

Δημοσ.

Ελα pouline μιλησα ξανα με forthnet και μου ειπε οτι οντως εχω ψηλα ping για fast path και οτι μαλλον ευθυνεται στο προβλημα που υπαρχει με το εξωτερικο, και κατι για links οπως ειχες πει κ εσυ. Τελος ειπε οτι το προβλημα αυτο επιρεαζει την βορεια Ελλαδα(οπου κ βρισκομαι) και πως μεχρι αυριο το πρωι θα εχει λυθει. Αντε να δουμε! 

Δημοσ.

οκ γιατι πρεπει με τον dns για αρχη να εχεις πολυ μικροτερο ping απο αυτο που μου ειπες.παντα δοκιμη με ethernet και χωρις να κατεβαζει κανεις.

Δημοσ.

Ναι φυσικα. Το προβλημα δεν λυθηκε εννοειται, και αυριο θα ξανα παρω για τελευταια φορα. Αγανακτισα πια.. Λες να παω σε οτε; Θα δω καμια διαφορα;

Δημοσ.

Μου εδωσε 14min και 15max, συνεπως ναι ειναι το ιδιο. Παρολα αυτα η forthnet επιμενει οτι ειμαι σε fast path...

εισαι αφου εγω με interleave εχω 23-24 και το interleave βαζει +10ms

και εχω ote vdsl

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου εδωσε 14min και 15max, συνεπως ναι ειναι το ιδιο. Παρολα αυτα η forthnet επιμενει οτι ειμαι σε fast path...

κάνε tracert στην ip που έδωσε ο poulinos και postαρε screenshot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...