Snolly Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Λοιπον εγω ειχα την περιπτωση που πηγα σε VDSL (ειμαι 800 μετρα απο το DSLAM οποτε μιλαμε για 30ρα) και με το ΖΤΕ ρουτερ του ΟΤΕ κλειδωνα στα 24mbps (στην 24αρα ADSL μου κλειδωνα γυρω στα 10). το δηλωσα λοιπον βλαβη. ηρθε ο ΟΤΕτζης (μεγαλος ανθρωπος 40 χρονια μαστορας) και ηταν πολυ εξυπηρετικος. πηγαμε μαζι στο ΚΑΦΑΟ μετρησαμε τη γραμμη και εγραφε 38 down οπως επρεπε. ηρθαμε στην εισοδο της πολυκατοικειας και εκει εγραφε 38. ανεβαιναμε στον 6ο στο σπιτι μου 23-24... ξεβιδωσαμε τη πριζα και εκει ειχε γεφυρωμενα και τα 2 ζευγαρια που ερχονται στο διαμερισμα (το ενα ηταν στην εισοδο στον αερα - φερνουν 2 σε καθε διαμερισμα σε περιπτωση που καποιος θελει 2η γραμμη). τα ξεγεφυρωσαμε βρηκαμε ποιο ειναι το ενεργο. παλι τα ιδια.... μετα ειπαμε να αλλαξουμε το ζευγαρι. ακομα χειροτερα επεσα στα 10. ημουν πλεον πεπεισμενος πως ειναι σκατα η καλωδιωση της πολυκατοικειας. μετα του κοψε του παιχτη και μου λεει παμε να ενωσουμε κατευθειαν τη γραμμη οπως ερχεται στην εισοδο της πολυκατοικειας με το ζευγος του διαμερισματος χωρις να χρησιμοποιησουμε τις κλεμες της πολυκατοικειας και τις αντιστοιχες του ΟΤΕ που ειναι 40 + ετων και ειναι εκει πανω ολες οι γραμμες ολων των διαμερισματων. με το που ενωσαμε λοιπον τα καλωδια μου σκετα τσουπ εγραψε 38 mbps και πανω στο διαμερισμα. αυτα τα γραφω αν τυχον εχει καποιος παρομοιο θεμα και για να επισημανω πως ο τεχνικος του ΟΤΕ ασχοληθηκε 1+ ωρα με το προβλημα μου πραγμα που δεν περιμενω ποτε απο κανεναν εναλλακτικο. ολα καλα 30 mbps γεματα και η γραμμη ρουφαει 3.4 MB/sec
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 αυτα τα γραφω αν τυχον εχει καποιος παρομοιο θεμα και για να επισημανω πως ο τεχνικος του ΟΤΕ ασχοληθηκε 1+ ωρα με το προβλημα μου πραγμα που δεν περιμενω ποτε απο κανεναν εναλλακτικο. χωρις να γραψω πολλα λογια απλα να το πω οτι δεν εχει σημασια αν ειναι οτε η αν ειναι Hol η δεν ξερω τι.εχει να κανει με τον ανθρωπο.οπως υπαρχουν αχρηστοι οτετζηδες ετσι υπαρχουν και αχρηστοι απο τους εναλλακτικους.αμα θες παραπανω εξηγηση ευχαριστως σου εξηγω.κατα τα αλλα ναι αυτο το προβλημα παιζει.οι σιδερενιες ρεγκλετες του οτε κανουν διαφορα παραξενα και οι ηλεκτρολογικες κλεμες ειναι χαλια.εκει παρακαμπτεις και αν εχεις μπορεις να ενωσεις απευθειας πανω στον οτε καιαμα δενφτανει μπορεις να βαλεις 3m scotchlok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα