Fox Eyes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας,Καλή χρονιά να έχετε.Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα δεν ξέρω ακριβώς αν είναι από την κάρτα γραφικών αλλά το γράφω σε αυτό το section να μου πείτε τι γνωρίζετε επί του θέματος.Όταν παίζω συγκεκριμένα League of Legends(LoL) και είμαι in-game, μερικές φορές η οθόνη μαυρίζει για 2 με 3 δευτερόλεπτα και εξακολουθεί και το κάνει ανά τακτικά διαστήματα.Διάβασα μερικά topics στο google επί του θέματος και είδα ότι μπορεί να είναι από την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μέχρι οτί μπορεί να φταίει και η ίδια.Μετά από τις μαύρες οθόνες βγάζει σαν ένα error λέγοντας το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης σταμάτησε να λειτουργεί και ανακτήθηκε με επιτυχία.-Έχω κάνει update τα drivers -Έχω κάνει format και ο υπολογιστής μου έχει windows 7-Προτού το format δεν μου εβγάζε τη μαύρη οθόνη τόσο συχνά εως καθόλου.-Η καρτα γραφικών μου είναι η εξης:GeForce 9500 GT της nvidia σχετικά παλιά.
panos0100 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 κατεβασε hwere monitor δες θερμοκρασιες και πες μας, αν και γενικα για να σου βγαζει τετοια σφαλματα πολυ πιθανον να ειναι η καρτουλα δοκιμασε να βαλεις αλλους οδηγους, μια σειρα πιο κατω αν οχι τους καινουριους
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά! Ή η κάρτα ή το τροφοδοτικό είναι λογικά. Είναι ο καιρός της της κάρτας. Ρίξε μια ματιά: http://www.insomnia.gr/topic/464783-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-88009800gtx-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/ Γράψε αναλυτικά το σύστημά σου και κυρίως το τροφοδοτικό σου.
Fox Eyes Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έγινε θα ανοίξω τη μονάδα όταν έχω χρόνο και σας ξαναλέω.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.EDIT:αν και μου φαίνεται πως έχω πρόβλημα με την θερμοκρασία.Μου είπαν επίσης πως μπορεί να είναι η σκόνη που δημιουργεί πρόβλημα. Έχετε κάποια ιδέα πως να την βγάλω εύκολα? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2013 από Fox Eyes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα