Marioland Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε κατάστημα και να μην χωθώ μέχρι τον λαιμό σε εκείνα τα καλάθια γεμάτα πράγματα που έχουν την διακριτική ονομασία "bargain bins". Αυτά τα καλάθια διαθέτουν καλούδια που είτε δεν πωλήθηκαν όταν το προϊόν ήταν "hot" και πλέον κείτεται σε ένα συρμάτινο καλάθι με μια ντροπιαστική πινακίδα. Δυστυχώς πολλά απο αυτά τα καλάθια που είναι γεμάτα καλούδια (και θησαυρούς μεταξύ αυτών) δεν βρίσκουν τον δρόμο προς τα sites και άλλες μορφές διαφήμισης. Κοινώς, παίζει να χάσατε εκείνο το GPS ή εκείνη την φωτογραφική μηχανή με την γελοία χαμηλή τιμή επειδή δεν ήσασταν στο κατάλληλο κατάστημα την κατάλληλη στιγμή. Επειδή είμαστε πολλοί εδώ στο Insomnia και πάμε και παντού, εκτός του ηλεκτρονικού κόσμου, σε αυτό το thread θα ποστάρουμε τα καλάθια προσφορών που βρίσκουμε στα διάφορα καταστήματα και ποιο/οια αντικείμενο/α απο αυτά πιστεύουμε οτι αξίζει την προσοχή των συμφορουμιτών. Για να μην γίνουμε ταλιμπάν, ας βάλουμε μερικούς κανόνες ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.Η σύνταξη κάποιου bargain bin θα γίνεται ως εξής: Να αναφέρεται το κατάστημα και το μέρος που βρίσκεται (π.χ. Ηλεκτρονική στον Χολαργό) το μέρος που βρίσκεται το καλάθι (στην είσοδο αριστερά, εκεί που έχει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια) Τα αντικείμενα, αν είναι συγκεκριμένα (τίτλοι 360 και PS2) και τι προτείνετε απο αυτό το καλάθι (έχει το πρώτο Gears of War στα 5.99€) Το υπόλοιπο ο,τι θέλετε. Αν π.χ. έχει καλύτερες προσφορές κάπου στο κατάστημα ή σχόλια.Ας ξαμοληθούμε λοιπόν, και πού ξέρετε, όλο και κάτι καλό θα βρεθεί! 10
makfil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ωραία ιδέα και μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για μερικούς. Καλό safari, λοιπόν ...
kostastnt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Επειδή και εμένα μου αρέσουν αυτά τα καλάθια στην Ελλάδα έχω απογοητευτεί τελείως.. Δεν έχουν ποτέ ιδιαίτερες προσφορές.. Γερμανία όμως μπορεί να έβρισκες τρομερά κομμάτια.. Κάνω την αρχή όμως και αναφέρω μερικά.. Στο Mediamarkt Πυλαίας, μπαίνεις και πας αριστερά.. Φτάνεις στον προτελευταίο κάθετο ( πρώτος είναι αυτός που όπως μπήκες είναι ακριβώς μπροστά σου.. Μετά από 2-3 διαδρόμους έχει καλάθια με παλιά dvd... Προσωπικά δεν ψωνίζω αλλά ένας φίλος που κάνει συλλογή κατά καιρούς βρίσκει σπάνια σε πολύ καλές τιμές.. Στο carrefour Πυλαίας μπαίνεις μέσα στο μαγαζί και πας όλο ευθεία μέχρι να φτάσεις απέναντι.. Μετά το κόβεις δεξιά και φτάνεις τέρμα.. Έχουν βάλει 2-3 ευροπαλέτες με διάφορα από επιστροφές ή εκθεσιακά.. Τίποτα το ιδιαίτερο σε τιμές.. Στο skroutz τα βρίσκεις πιο φθηνά.. Επίσης όπως έχεις πλάτη στην είσοδο και κοιτάς τις ευροπαλέτες τέρμα δεξιά στα ράφια τα κάτω έχουν παλιά πράματα σε τιμές λιώμα.. Ας πούμε έχει θήκες ipod shuffle πολύ παλιές με 0,10Ευρώ.. Στο Μάκρο Πυλαίας κατά καιρούς βγάζουν καλάθι στα ηλεκτρονικά όπως μπαίνεις στο μαγαζί ευθεία τέρμα μπροστά με διάφορα αλλά κι εκεί οι τιμές δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.. Αν μου έρθει κάτι άλλο θα το γράψω..
giorginho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 offtopic αλλα παλι δειτε μετρο συγκρισης: @Γερμανια καλαθι με >200 τεμαχια official DVD (9gb) ανασκοπηση του μουντιαλ 2010 με 0,10 το ενα και Bluray (50gb) με αφιερωμα στην πορεια της χωρας τους με 0,50 το ενα... ουτε στο κοστος του αδειου δισκου καλα-καλα! Καλο σαφαρι σας ευχομαι και ελπιζω να βρειτε τιποτα καλο μια που πολλοι απο εμας δεν μενουμε και πολυ κοντα στα καλαθομαγαζα... 1
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τα καλάθια στα ελληνικά καταστήματα είναι ττιτάνια απάτη. Είναι καθαρά θέμα μαρκετινγκ, να "χτυπήσουν" στο μάτι ως προσφορές ενώ οι τιμές τους είναι κανονικότατες και μάλιστα με καπέλο. Για εξωτερικό δνε ξέρω. 1
Marioland Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το αν αξίζουν ή όχι οι καλαθοπροσφορές είναι στην διακριτική ικανότητα του καθενός. Εννοείται πως η αξία αυτού του thread είναι η εύρεση ευκαιριών που αξίζουν από αυτές που είναι ψεύτικες ή παραπλανητικές. Συνήθως οι καλές είναι και αυτές που δεν μπαίνουν και online...
kostastnt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Το αν αξίζουν ή όχι οι καλαθοπροσφορές είναι στην διακριτική ικανότητα του καθενός. Εννοείται πως η αξία αυτού του thread είναι η εύρεση ευκαιριών που αξίζουν από αυτές που είναι ψεύτικες ή παραπλανητικές. Συνήθως οι καλές είναι και αυτές που δεν μπαίνουν και online... Οι καλές δεν προλαβαίνουν να φτάσουν όχι στο ιντερνετ, ουτε καν στο καλάθι.. Είτε τις παίρνουν οι υπάλληλοι είτε οι φίλοι τους.. Sent from my iPhone 5 using Insomnia 5
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 πονεμενη ιστορια τα καλαθια..εχω αρκετα χρονια να βρω καμια τρελη προσφορα σε αυτα.στο mediamarkt της συγγρου τα εχουν τα ποιο πολλα μολις μπεις στο μαγαζι.στα αριστερα η προσφορες(οπου βασικα ειναι παρομια παντοτε καλωδια,πολυμπριζα και τετοια) και δεξια καμια φορα ή προσφορες ή επιστροφες αναλογα με το προμο της εποχης αλλα ψοφια πραγματα.τα υπολοιπα καλαθια ειναι διασπαρτα στο μαγαζι και συνηθως σε αυτα τα διασπαρτα ισως παιξει μια καλη προσφορα..
silmarien Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα πω για τα ΙΚΕΑ που συνήθως στο τέλος πριν τα ταμεία έχουν έναν χώρο γεμάτο με εκθεσιακά ή τελευταία κομμάτια. Από εκεί έχω πάρει φωτιστικά και μαξιλάρες σε πολύ χαμηλές τιμές. Είχα πάρει και φλοκάτη στα 5 ευρώ(!) πριν χρόνια. Στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης, ο χώρος αυτός βρίσκεται τέρμα δεξιά ακριβώς πριν τα ταμεία. Μάλιστα από ό,τι είδα, φέτος, έβαλαν και κάποιες ηλεκτρικές συσκευές(φούρνους κτλ.) αλλά δεν πρόσεξα τιμές.
Genatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Media markt Γερακα έχει καλάθι εκεί που είναι το psvita με διάφορα παιχνίδια Xbox360, 3ds και psvita. Από αυτά ξεχώρισα και πήρα το uncharted golden abyss στα 20Ε ( είχε 3-4 κομμάτια ακόμα) και wipeout 2048 στα 10Ε ( είχε 6-7 κομμάτια)... Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2013 από Genatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα