Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να αγοράσω νέο router και θέλω super εμβέλεια για σπίτι με πολλούς τοίχους. Ακούω προτάσεις. Δεν δίνω όριο στην τιμή αλλά να μην είναι και από χρυσό...

Δημοσ.

ολα τα ρουτερ στο εμποριο ειναι 100mw οποτε μην περιμενεις οτι ξαφνικα θα περασεις 10 τοιχους.αυτο δεν προκειται να συμβει.οποτε η θα πρεπει να πας σε κανα repeater η θα πρεπει να παρεις κανα air live το οποιο με αλλο firmware μπορεις να ανεβασεις τα 100mw σε 200-300 κτλ.το νομιμο θεωρειται 100mw Παντως.κατα τα αλλα ειτε 2 κεραιες ειτε 3 αν εχεις δυο τρεις τοιχους το παιχνιδι ψιλοχανεται.θα παιξει πχ λιγο καλυτερα αν εχεις κατευθυντικη και σημαδεψεις το σημειο που θες να εχεις ιντερνετ.

Δημοσ.

Αυτό το BaudTec του οτε είναι πολύ χειρότερο από το Thomson που μου είχε δώσει πριν ο οτε (και χάλασε). Για παράδειγμα με το BaudTec δεν πιάνω wifi σε απόσταση 25 μέτρων ενώ μεσολαβούν δύο τοίχοι αλλά με το Thomson έπιανα στο ίδιο σημείο. Γι' αυτό νόμιζα ότι υπάρχει κάποια διαφορά από router σε router.

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις μοντα και να βαλεις μεγαλυτερη κεραια. Αυτο δεν εξασφαλιζει ωστοσο οτι θα πιανεις αν υπαρχουν δυσκολα εμποδια.

Μαλλον για Repeater πας ή αν δεν θες ακτινοβολια, καλωδια...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το BaudTec του οτε είναι πολύ χειρότερο από το Thomson που μου είχε δώσει πριν ο οτε (και χάλασε). Για παράδειγμα με το BaudTec δεν πιάνω wifi σε απόσταση 25 μέτρων ενώ μεσολαβούν δύο τοίχοι αλλά με το Thomson έπιανα στο ίδιο σημείο. Γι' αυτό νόμιζα ότι υπάρχει κάποια διαφορά από router σε router.

ναι θα δεις διαφορες απλα στο συνολο ολα ειναι 100Mw.σιγουρα καποια θαπαιξουν καλυτερα γιατι εχουν λιγο μεγαλυτερη κεραια καποια αλλα θα παιξουν επισης πιο καλα επειδη εχουν 3 κεραιες.καποια αλλα θα παιξουν επισης καλυτερα επειδη συνεργαζονται καλυτερα με την ασυρματη καρτα σου αλλα γενικως μην περιμενεις θαυματα.ναι το Thomson εχει ενα νορμαλ wireless.καποιες φορες βοηθαει λιγο στο σημα αμα ρυθμισεις την καρτα η το ρουτερ να παιζουν σε b mode.επειδη ειναι πιο αργο στα 11 mbps αντι για 54 που ειναι το g καποιες φορες παιζει πιο σταθερα ειδικα οταν εχεις λιγοτερο σημα.

Μπορεις να κανεις μοντα και να βαλεις μεγαλυτερη κεραια. Αυτο δεν εξασφαλιζει ωστοσο οτι θα πιανεις αν υπαρχουν δυσκολα εμποδια.

Μαλλον για Repeater πας ή αν δεν θες ακτινοβολια, καλωδια...

+1

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω επίσης και αν κάνω λάθος διορθώστε με, πως οι πολλές κεραίες δεν είναι για μεγαλύτερη ισχύ, είναι για μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δημοσ.

απλα με το repeater οσα pc συνδεονται στο repeater υπαρχει περιπτωση να δεις μια ελαφρια πτωση της ταχυτητας.

Μόνο αν συνδεονται και άλλα pc πέφτει η ταχύτητα έτσι; Δεν νομίζω να πέφτει η ταχύτητα απλά και μόνο αν έχω το Repeater ανοιχτό (χωρίς άλλα pc);;

Δημοσ.

Να προσθέσω επίσης και αν κάνω λάθος διορθώστε με, πως οι πολλές κεραίες δεν είναι για μεγαλύτερη ισχύ, είναι για μεγαλύτερη ταχύτητα.

σωστος.συνηθως δεν αυξανεις την εμβελεια.μπορεις ισως να εχεις παραπανω σημα στο ιδιο σημειο η πχ δεν ξερω αν εχει νοημα την μια κεραια να την στρεψεις αλλου και την αλλη αλλου  η την μια να την κανεις κατευθυντικη και την αλλη omni αλλα ναι ενω βλεπεις τα n150 να εχουν μια κεραια στα n300 συνηθως βλεπεις δυο για να πετυχουν την ταχυτητα οσο ξερω και εγω.

Μόνο αν συνδεονται και άλλα pc πέφτει η ταχύτητα έτσι; Δεν νομίζω να πέφτει η ταχύτητα απλά και μόνο αν έχω το Repeater ανοιχτό (χωρίς άλλα pc);;

αν εχεις ανοιχτο το repeater και εσυ συνδεεσαι στο πρωτο adsl router και οχι στο Repeater ναι δεν θα χασεις σε ταχυτητα.συνηθως χανει σε ταχυτητα οποιος συνδεθει στο Repeater.

Δημοσ.

αν εχεις ανοιχτο το repeater και εσυ συνδεεσαι στο πρωτο adsl router και οχι στο Repeater ναι δεν θα χασεις σε ταχυτητα.συνηθως χανει σε ταχυτητα οποιος συνδεθει στο Repeater.

Εντάξει έτσι δεν έχω πρόβλημα. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...