jojom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα στο φορουμ ειμαι ενα βημα πριν την αγορα της εξης τηλεορασης http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10103560# ειναι η samsung UE40E6100 κανενας κατοχος να αναφερει τυχον προβληματα?? η και γενικοτερα γνωμες?? επισης αν υπαρχει με ιδια χαρακτηριστικα και στην ιδια τιμη καποια αλλη επιλογη που μπορω να τσεκαρω γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα και δεν θελω να μετανιωσω σε λιγο καιρο ευχαριστω εκ των προτερων
HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Όοοολα αυτά που έχει τα χρειάζεσαι με 650€ για 40 μόνο ίντσες; Πάντως σαν τηλεόραση είναι πολύ καλή. Όμως υπάρχει και αυτή , αρκετά οικονομικότερη http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10104805&cmicc=skroutz και εξ ίσου καλή. Αν θέλεις , γράψε τις πραγματικές σου ανάγκες από μια τηλεόραση, χρήση, απόσταση θέασης , ανώτατο budget, διότι όλα παίζουν ρόλο πριν αγοράσεις.
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ο αδερφός μου αγόρασε αυτή. Σπίτι έχω αυτή.Ίσως, και λέω ίσως επειδή οι τηλεοράσεις είναι σε διαφορετικά σπίτια, η LG να μου φάνηκε αρκετά πιο τίμια.Αν σε ενδιαφέρει το 3D, έχω δει πολλές ταινίες στη Sony με τα Active γυαλιά της, αλλά της LG με το Passive μου φάνηκε, προσωπικά, πολύ πιο ξεκούραστο, αληθοφανές και καθαρό. Μέχρι και η μετατροπή από 2D σε 3D πιστεύω ήταν ανώτερη από αυτό της Sony.Βέβαια, δε ξέρω τι παίζει με τη Samsung, απλά σου δίνω την LG ως εναλλακτική. Το καλύτερο πάντως που θα μπορούσες να κάνεις, είναι να πας σε κατάστημα και να τις ελέγξεις μία-μία.
prokf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ειναι πολλα 600+ για 40'.Οπως σου προειπαν εξαρταται τη χρηση τη θες.Αν σκοπευεις να βλεπεις ταινιες 1080(θες blue ray,οτιδηποτε αλλο απλα δισκολα καταλαβαινεις διαφορες.ειδικα οι ταινιες απο νετ οι περισσοτερες ειναι 720 αλλο που τις ονομαζουν 1080.)επισης το full hd(1080p) αν καθεσαι σε αποσταση μεγαλυτερη των 2 μετρων(40') δυσκολα γινεται αντιλιπτο.το 3d ειναι καινουργια τεχνολογια ακομα και το θεμα ειναι με τι συχνοτητα θα το χρησιμοποιησεις.Και εννοω αν ειναι να το χρησιμοποιησεις 10-15 φορες απλα για την εμπειρια και μετα τερμα,ειλικρινα μην πας σε 3d.Τωρα το smart tv εμενα δεν μου λεει τπτ.σιγα μην δοσω 200+ διαφορα απλα για να κουναω τα χερια και να αλλαζουν τα καναλια.....Αν την θες απλα να βλεπεις τηλεοραση παρε μια 42' plasma στα 350-400ε.Καλες αγορες.... 1
jojom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 λοιπον για αρχη να σας ευχαριστησω για τις αμεσες απαντησεις την τηλεοραση κατα κυριο λογο την θελω για ταινιες και ps3 παιχνιδια. για 3d δεν τρελαινομαι αλλα θα ηθελα να εχει επισης θα ηθελα να ειναι smart tv με ολες τις διευκολυνσεις που προσφερει δηλαδη αναμεσα σε smart tv και 3d προτεραιοτητα εχει η smart εφαρμογη αποσταση θεασης ειναι περιπου 2 μετρα,γι αυτο σκεφτομουν πως ισως παραπανω ιντσες ειναι υπερβολη γιωργο ρε συ η σονυ που μου εδειξες ξεφευγει αρκετα σε τιμη....για την τιμη της lg ισως να μπορουσα να κανω μια υπερβαση αλλα η sony ειναι πολυ πανω απο το οριο μου... ευχαριστω και παλι παιδια
prokf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 χωρις 3d .... http://www.skroutz.gr/s/448747/Samsung-UE40ES5500.html με 3d.... http://www.skroutz.gr/s/1872227/Panasonic-TX-P42ST33.html δεν βρισκω λογο να ανεβεις στα χρηματα.Ειναι και οι 2 πολυ καλες τηλεορασεις!ελπιζω να σε καλυψα! υ.γ οι 40'-42' ειναι ιδανικες για τα 2 μετρα!
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 γιωργο ρε συ η σονυ που μου εδειξες ξεφευγει αρκετα σε τιμη....για την τιμη της lg ισως να μπορουσα να κανω μια υπερβαση αλλα η sony ειναι πολυ πανω απο το οριο μου... Δε στην έβαλα για να στη προτείνω. Ως μέτρο σύγκρισης με τη κατά πολύ φθηνότερη LG στην έβαλα. Τα μοντέλα της Samsung για μένα είναι υπερτιμολογημένα. Δε ξέρω αν όντως έχουν τόσο καλή εικόνα (τις έχω δει μόνο σε καταστήματα με τις διάφορες συνθήκες φωτισμού που επικρατούν εκεί), αλλά όταν το καλύτερο μοντέλο της Sony κάνει 200-300€ φθηνότερα από το αντίστοιχο της Samsung, κάτι δε μου αρέσει. Μάλλον πληρώνεις μόνο το "Smart TV".
jojom Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 για αποσταση 2 μετρων η 40" τηλ ειναι αρκετη ή θα χρειαστει να κοιταξω μεγαλυτερη?
prokf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Διαβασε τι σου εγραψα πιο πανω!η μεγαλυτερη μπορει να σε κουραζει!ο μονος λογος να πας σε μαγαλυτερη ειναι αν θες ΤΗΧ στο σαλονι σου.προσωπικη μου αποψη ομως ειναι οτι οι διαστασεις που προτινονται για thx αναλογα με την αποσταση θεασης ειναι υπερβολικες και κουραζουν το θεατη!αυτα!
disqualified Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ειναι πολλα 600+ για 40'.Οπως σου προειπαν εξαρταται τη χρηση τη θες.Αν σκοπευεις να βλεπεις ταινιες 1080(θες blue ray,οτιδηποτε αλλο απλα δισκολα καταλαβαινεις διαφορες.ειδικα οι ταινιες απο νετ οι περισσοτερες ειναι 720 αλλο που τις ονομαζουν 1080.)επισης το full hd(1080p) αν καθεσαι σε αποσταση μεγαλυτερη των 2 μετρων(40') δυσκολα γινεται αντιλιπτο.το 3d ειναι καινουργια τεχνολογια ακομα και το θεμα ειναι με τι συχνοτητα θα το χρησιμοποιησεις.Και εννοω αν ειναι να το χρησιμοποιησεις 10-15 φορες απλα για την εμπειρια και μετα τερμα,ειλικρινα μην πας σε 3d.Τωρα το smart tv εμενα δεν μου λεει τπτ.σιγα μην δοσω 200+ διαφορα απλα για να κουναω τα χερια και να αλλαζουν τα καναλια.....Αν την θες απλα να βλεπεις τηλεοραση παρε μια 42' plasma στα 350-400ε.Καλες αγορες.... Οταν προτεινετε φτηνες plasma (οντως ειναι καλες ευκαιριες) θα πρεπει να λετε πως μπορει να εχουν προβλημα με αντανακλασεις σε φωτεινο περιβαλλον και φωτεινοτητας οπως επισης και το ενοχλητικο flickering που μπορει καποιος να αντιλαμβανεται και να ειναι ενοχλητικο
prokf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Οταν προτεινετε φτηνες plasma (οντως ειναι καλες ευκαιριες) θα πρεπει να λετε πως μπορει να εχουν προβλημα με αντανακλασεις σε φωτεινο περιβαλλον και φωτεινοτητας οπως επισης και το ενοχλητικο flickering που μπορει καποιος να αντιλαμβανεται και να ειναι ενοχλητικο Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ειναι κακες τηλεορασεις!ειδικα για ενα μεσο χρηστη που κανει τα βασικα στην τηλεοραση του.επισης δεν του προτεινω καμια απλη(π.χ 42' πλασμα με αναλυση 1024*768).Ειναι fullhd.Αν ηταν τοσο προβλημα απλα δεν θα κυκλοφορουσαν στην αγορα.οπως και να'χει αν θες και 3d και smart tv oχι ομως πλασμα τοτε παρε την αρχικη που ειχες ποσταρει!κινησου στα 550-650ε .
graphist83 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα στο φορουμ ειμαι ενα βημα πριν την αγορα της εξης τηλεορασης http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10103560# ειναι η samsung UE40E6100 κανενας κατοχος να αναφερει τυχον προβληματα?? η και γενικοτερα γνωμες?? επισης αν υπαρχει με ιδια χαρακτηριστικα και στην ιδια τιμη καποια αλλη επιλογη που μπορω να τσεκαρω γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα και δεν θελω να μετανιωσω σε λιγο καιρο ευχαριστω εκ των προτερων Να απαντήσω και εγω στην αρχική σου ερώτηση μιας και δεν εχει απαντηθεί ακόμη. Οχι δεν εχει κάποιο πρόβλημα, Σαν πακέτο tv-media center τα έχει όλα. Μοναδική ιδιαιτερότητα της (όπως σε ολες τις samsung) εχει πολύ δύσκολη ταξινόμηση καναλιών. Πέραν αυτού που θα σε απασχολήσει μονο την πρώτη ήμερα για αυτά που ζητάς ταινίες και gaming σε καλύπτει πλήρως.
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ειναι κακες τηλεορασεις!ειδικα για ενα μεσο χρηστη που κανει τα βασικα στην τηλεοραση του.επισης δεν του προτεινω καμια απλη(π.χ 42' πλασμα με αναλυση 1024*768).Ειναι fullhd.Αν ηταν τοσο προβλημα απλα δεν θα κυκλοφορουσαν στην αγορα.οπως και να'χει αν θες και 3d και smart tv oχι ομως πλασμα τοτε παρε την αρχικη που ειχες ποσταρει!κινησου στα 550-650ε . Για αυτον τον χρηστη που λες καμια δεν ειναι κακη τηλεοραση. Ακομα και η 42αρα 1024Χ768. Όμως μια πλασμα χωρις αντιανακλαστικη επιστρωση και flickering μπορει να αποτελεσει μεγαλο προβλημα για καποιον
prokf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Για αυτον τον χρηστη που λες καμια δεν ειναι κακη τηλεοραση. Ακομα και η 42αρα 1024Χ768. Όμως μια πλασμα χωρις αντιανακλαστικη επιστρωση και flickering μπορει να αποτελεσει μεγαλο προβλημα για καποιον Εγω γενικα τις 1024*768 (42' πλασμα) δεν τις προτεινω σε κανεναν.Αφου με τα ιδια χρηματα περνεις 40' lcd full hd.Την θεωρω σαφως ανωτερη.Εγω flickering δεν εχω καταλαβει ποτε σε αυτες τις λιγες που εχω κοιταξει(δεν ειχα ομως ποτε δικια μου).φυσικα δεν λεω οτι ειναι ανυπαρκτο φαινομενο,απλα ισως οχι αντιληπτο απο μενα.Για την αντιανακλαστικη επιστρωση εχεις δικιο διοτι σε ακριβοτερα μοντελα ειναι πιο ποιοτικη.Απο την αλλη εγω ενοχλουμαι και απο την 32' lcd μου(αν και ειναι πολυ οικονομικο μοντελο) αλλα και απο την 40'' sony lcd που εχουμε στο πατρικο μου ,οταν ανοιγω το πλαινο παραθυρο και μπαινει διαχυτο φως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα