tsomby Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα! Σε ένα turbo-x λαπτοπ με Core i5 cpu και κάρτες γραφικών intel HD4000 και nvidia (δεν θυμάμαι μοντέλο), πώς μπορώ να ορίζω ποιά απο τις 2 κάρτες θα χρησιμοποιείται? Το ξέρω οτι γίνεται αυτόματα η εναλλαγή αλλά υπάρχει κάποιο tool για να κάνω χειροκίνητη αλλαγή? Ευχαριστώ!
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 μεσα απο τον πινακα ελεγχου της nvidia μπορεις να οριζεις ποιες εφαρμογες τρεχουν σε αυτη την καρτα. εναλλακτικα τσεκαρε αν το bios εχει να απενεργοποιησεις την HD4000 αν δεν την θες(αν και νομιζω οτι στα λαπτοπ oι drivers ειναι συνδεδεμενοι με καποιο τροπο μεταξυ τους,μιας στο dell μου αν κλεισω την HD3000 δεν εχω καθολου εικονα παρ ολο που εχω ορισει απ τον catalyst να εχω γραφικα μονο απο την 6470m)σε λαπτοπ με GT525M και HD3000 δεν βρηκα καπου την επιλογη ωστε να κλεινω την ιντελ τελειως,ελπιζω να αλλαξανε τις επιλογες τουτες
tsomby Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το έχω ψάξει πολύ στον πίνακα ελέγχου της nvidia αλλά δεν βρήκα πως γίνεται. Σε άλλο λάπτοπ με ati κάρτα γραφικών και hd4000 βρήκα αμέσως πως γίνεται απο τον πίνακα ελέγχου της ati. Αλλά εδώ τι γίνεται??? Κάποιο 3rd part tool μήπως υπάρχει?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Zh4HCadTY_A δες εδω αν σε βοηθησει κατι. στο dell με την 525M 100% εχει τις επιλογες που βλεπεις στο βιντεο.
tsomby Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ, το βίντεο τα λέει πολύ καλά. Το θέμα είναι οτι στο λάπτοπ δεν βρήκα αυτές τις επιλογές. Θα το ψάξω πάλι το απόγευμα γιατί δεν το έχω εδώ και βλέπουμε. Στο μεταξύ αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο, συγκριμένα για τα turbo-x ας μας πει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα