Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα αυτο το modem-router   το οποιο το ειχα πολλα χρονια ανενεργο , δεν το ειχα χρησιμοποιησει και επιδη θελω να τον συνδεσω με εναν παλιο PC μονο για ιντερνετ ασυρματο, ενω μπαινω στην αρχικη σελιδα και τα δινω ολα καλος εχει που παταω save changes μου κανει reboot το ρουτερ και με αφηνει παλι στην ιδια οθονη .

Δεν αναβει το λαμπακι οτι εχει κλειδωσει το ιντερνετ , κανονικα δίνω το username και password της ΟΤΕ συνδεσης μου .

Μπορει να φταει το router ?

Του εκανα και reset ..τιποτα !!! 

Αν ειναι να του δωσω ενα σουτ και να παρω ενα αλλο.

(μη μου πειτε για firmware αναβαθμηση γιατι ειναι λιγο προϊστορικό το pc και η μητρικη του δεν εχει συνδεση ethernet  :wacko: ) μονο ασυρματα μπορω να το συνδεσω.

Δημοσ.

Ποιόν browser έχεις φίλε; Εγώ το είχα πάθει με το pirelli που έδινε η On Telecoms και Chrome. Δηλαδή με Firefox και Explorer έπερνε κανονικά τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

google chrome,  ανοιξα κανονικα με 192.168.1.1  , ολα καλα μεχρι το σημειο που παταω Save changes , με πεταει σε εικονα με μπαρα  reboot , σβηνει το router , ξαναναβει και επανερχεται παλι στην ιδια οθονη , δεν εχει σωσει τις ρυθμισεις , δεν εχει κλειδώσει το Interner, το λαμπακι δεν ειναι καν αναμενο , πρεπει να γηνει πρασινο για να κλειδωσει. (ουτε κοκκινο ειναι, σβηστο τελειως) 

Δημοσ.

αν δεν αναβει καν το λάμπακι το adsl τοτε δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα κατι αλλο γινεται.εφοσον μιλαμε οτι το εχεις κανει hard reset Πιο πριν.αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως ειναι λαθος annex.δηλαδη αν εχεις γραμμη adsl over pstn(annex a) και το ρουτερ ειναι annex b(adsl over isdn)>επειδη το ρουτερ συνηθως δεν γραφει πανω για να καταλαβεις αν ειναι annex a η b θα δεις την υποδοχη που μπαινει το τηλεφωνικο καλωδιο.αμα δεις 4 σιδερακια μεσα η 6 τοτε ειναι adsl over pstn (annex a/pots) .αν δεις 8 σιδερακια δηλαδη ακριβως το ιδιο με ethernet τοτε ειναι adsl over isdn(annex B).μπορεις να κανεις crossfLash αλλα εγω σε δοκιμες πουειχα κανει δεν ειχα τον ιδιο συγχρονισμο με καποιο ρουτερ που απο την μανα του ηταν πχ adsl over pstn(annex a).ισως να αλλαζει κατι στο hardware.αυτα απο εμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...