Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντικα! Μια χαρα εχω και 2.. Ποιος ξερει για ποσο θα αγορασει κανας μα****ς για 1 που δουλευει και 1 χαλασμενο μετα απο κανα 2 χρονακια ^_^

...αντι να πεις "θα ψάξω στο ebay ανταλλακτικά, θα φτιάξω το χαλασμένο και θα το χαρίσω στο τάδε ίδρυμα".  :/

Μετά μας φταίνει οι πολιτικοί και οι πολιτικές τους...

Δημοσ.

Νομίζω ότι ήταν καιρός. Μας χάρισε πάρα πολλές καλές στιγμές το PS2. 

Βασικά για το backwards compatibility, απ' όσο ξέρω, μόνο η Nintendo το κάνει σωστά, χώνοντας κομμάτια του παλιού hardware στο νέο. Το DS είχε και ενα GBA χωμένο. Το 3DS έχει ένα DS, το Wii, ένα Gamecube και το WiiU ενα Wii. Παρ' όλο που δεν έχουν τα καλούδια της νέας κονσόλας (uprendering, progressive scan κ.λ.π.) τα παιχνίδια παίζουν 100%. Πράγμα που δεν έγινε ούτε στο 360 (με το έλλειπες και συχνά buggy Xbox Emulation, ούτε στο PS3 με την άθλια ποιότητα εικόνας και γραφικά λάθη.

Το ειχε κανει και η Sony αλλα μονο για το Γιαπωνεζικο fat PS3 το 60αρι. Μονο για αυτο. Αν δεις ποσο πωλειται στο ebay θα καταλαβεις... φτανει μεχρι και τα 2500 ευρω αν το βρεις sealed...

Το ευρωπαικο fat 60αρι ειχε και αυτο σχεδον πληρη συμβατοτητα με το PS2. Kαι λεω "σχεδον" γιατι ειχε software emulation. μερικα παιχνιδια δεν παιζαν και αλλα σκαλωναν. Γι αυτο σε πολλες περιπτωσεις ηταν "buggy"η εξομοιωση, οπως σωστα αναφερεις.

Το γιαπωνεζικο 60αρι ομως ειχε hardware emulation. Δηλαδη ειχε μεσα του ενα PS2 (ειχε μεσα το graphics synthesizer και το emotion engine. Δηλαδη το cpu και το gpu του PS2). Παιζει φυσικα τα παντα απο PS2 κανονικοτατα.

Μπορεις να το ψαξεις και στο wiki, και στο google γενικοτερα αλλα και στο youtube. Εχουν ανεβει συγκρισεις μεταξυ ευρωπαικου 60gb (s/w emulation) και Γιαπωνεζικου 60gb (h/w emulation)

A, και ριξε οπως σου ειπα μια ματια στο ebay...

Oποιος το εχει ειναι μεγας συλλεκτης

Δημοσ.

Μονο ps1 με Crash Bandicoot κλπ. Μετα μονο Xbox babeee!

Κριμα , γιατι εχεις χασει τοοοσες παιχνιδαρες...

Οκ, και το χβοχ ειχε εικοσι-τριαντα κορυφαιους τιτλους αλλα το ps2... εχασες απειρο πραμα.

*Και γιατι "μονο Crash Bandicoot" απο το PSX?

lol, εκει επαθες βατερλω... εκει και αν εχει παιχνιδαρες... Ποιο crash ωρε...

mpasketpro:

Αντικα! Μια χαρα εχω και 2.. Ποιος ξερει για ποσο θα αγορασει κανας μα****ς για 1 που δουλευει και 1 χαλασμενο μετα απο κανα 2 χρονακια  ^_^

^ Παιδια! Να ο κλασσικος ο... Ελληνας!!

Δημοσ.

πωπω..ακομα θυμαμαι τη  στιγμη που μου ειχε δειξει ο πατερας μου την αποδειξη προπαραγγελειας του ps2...περασαν τοσα χρονια αλλα δεν θα ξεχασω ποτε αυτο το τεραστιο συναισθημα χαρας που ειχα νιωσει οταν μου το εδειξε..

• Like 1
Δημοσ.

Αντικα! Μια χαρα εχω και 2.. Ποιος ξερει για ποσο θα αγορασει κανας μα****ς για 1 που δουλευει και 1 χαλασμενο μετα απο κανα 2 χρονακια ^_^

Πραγματικά πιστεύεις πως θα αποκτήσει τώρα πρόσφατα συλλεκτική αξία μια κονσόλα που έχει πουλήσει τόσα κομμάτια; 

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

292959d1329218507-green-tinge-fault-now-

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...