Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγες ημέρες μετά τη διακοπή κυκλοφορίας του PlayStation 2 στην Ιαπωνία, η εταιρεία ανακοίνωσε την επίσημη διακοπή κυκλοφορίας της σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως δήλωσε εταιρεία στο The Guardian έχει σταματήσει την παραγωγή της κονσόλας και τα τελευταία κομμάτια που θα πουληθούν θα είναι όσα έχουν απομείνει στα ράφια των καταστημάτων.Το PS2 το οποίο ξέφυγε αρκετά από τον ανταγωνισμό της Sega και της Nintendo, στο αποκορύφωμά του ξεπέρασε ακόμη και τις πωλήσεις του PlayStation 3, ακόμη και τρία χρόνια ύστερα από την κυκλοφορία του πουλώντας πάνω από 1.52 δισεκατομμύρια games και 150 εκατομμύρια συσκευές. Πλέον τα μάτια όλων των gamer έχουν στραφεί στην πολυφημολογούμενη κυκλοφορία του PlayStation 4, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί στην έκθεση E3 το καλοκαίρι.

Link.png Site: http://www.techradar.com/news/gaming/consoles/sony-officially-confirms-playstation-2-retirement-1122888[/url]']techradar.com

Δημοσ.

Αν το PS3 ειχε τιμολογηθει πιο φθηνα και κρατουσε την υποστηριξη για PS2, θα συνεχιζε να πωλειται μεχρι σημερα το PS2?

• Like 1
Δημοσ.

Αν το PS3 ειχε τιμολογηθει πιο φθηνα και κρατουσε την υποστηριξη για PS2, θα συνεχιζε να πωλειται μεχρι σημερα το PS2?

ευλογη η απορια σου και φυσικα οχι δεν θα πωλειτω λεπι απο το ps2 αν ειχε backward compatibility ,αλλα οταν η sony εβγαλε το ps3 fat ειχε και backward compatibility και ενα λινουχ πανω τα οποια θυσιασασε στο βωμο των κερδων .

Δημοσ.

ευλογη η απορια σου και φυσικα οχι δεν θα πωλειτω λεπι απο το ps2 αν ειχε backward compatibility ,αλλα οταν η sony εβγαλε το ps3 fat ειχε και backward compatibility και ενα λινουχ πανω τα οποια θυσιασασε στο βωμο των κερδων .

Πάντως αν συγκρίνεις παιγνίδια του PS2 πάνω στο PS3, δεν ήταν και τόσο καλή η υποστήριξη/ποιότητα. Θυμάμαι κάπου είχα δει μια σύγκριση.  

Δημοσ.

Νομίζω ότι ήταν καιρός. Μας χάρισε πάρα πολλές καλές στιγμές το PS2. 

Βασικά για το backwards compatibility, απ' όσο ξέρω, μόνο η Nintendo το κάνει σωστά, χώνοντας κομμάτια του παλιού hardware στο νέο. Το DS είχε και ενα GBA χωμένο. Το 3DS έχει ένα DS, το Wii, ένα Gamecube και το WiiU ενα Wii. Παρ' όλο που δεν έχουν τα καλούδια της νέας κονσόλας (uprendering, progressive scan κ.λ.π.) τα παιχνίδια παίζουν 100%. Πράγμα που δεν έγινε ούτε στο 360 (με το έλλειπες και συχνά buggy Xbox Emulation, ούτε στο PS3 με την άθλια ποιότητα εικόνας και γραφικά λάθη. 

Τώρα ο λόγος που έγινε discontinued είναι απλός: PS2 Classics. Επαναπώληση των παλιών καλών τίτλων. 

• Like 3
Δημοσ.

Αν η σονυ δεν βγαλει στην αγορα το ps4 σε τιμη pc (600-700€) οπως εκανε με το 3, τοτε λογικα το συστημα δεν θα χει πραγματικους ανταγωνιστες. Αλλα αν κρατησει την ιδια τιμολογιακη πολιτικη, οπως τωρα που 6 χρονια μετα το συστημα της εχει την ιδια τιμη με το ολοκαινουριο της νιντεντο, λογικα για μια ακομα φορα θα μεινει αρκετα πισω στις πωλησεις. Τωρα περισσοτερο απο ποτε μιας και ολες οι χωρες ειναι εν μεσω κρισης. Καποτε, σε εποχες ps2-xbox, το να βαζει τετοιες τιμες σε κονσολες ισως ειχε και μια λογικη μιας και για να παιξει καποιος αξιοπρεπως σε pc επρεπε να δωσει 2000-2500€. Σημερα ομως μ ενα pc των 1000 και κατι οι επιδοσεις ειναι αρκετα καλες και στα τελευταια παιχνιδια.

• Like 1
Δημοσ.

καλο ταξιδι και ας μην την ειχα παρει ποτε φυσικα η πρωτη μου κονσολα και τελευτεα ειναι το ps3 που εχω παρει εδω και 2 χρονια pc forever

• Like 1
Δημοσ.

Αντικα! Μια χαρα εχω και 2.. Ποιος ξερει για ποσο θα αγορασει κανας μα****ς για 1 που δουλευει και 1 χαλασμενο μετα απο κανα 2 χρονακια ^_^

Δημοσ.

Αντικα! Μια χαρα εχω και 2.. Ποιος ξερει για ποσο θα αγορασει κανας μα****ς για 1 που δουλευει και 1 χαλασμενο μετα απο κανα 2 χρονακια ^_^

??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...