Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MindControl.

Eιναι απιστευτο ,πηγα στο πρωτο (στο αλλο εριξα μια ματια,αλλα εχω XP/SP3,οποτε δεν συνεχισα πολυ,ετσι και αλλοιως αυτα που βγαζει δεν υπαρχουν στο συστημα μου,και η εκδοση ηταν πιο παλια),και χαρηκα οταν ειδα στο services να υπαρχει το kaspersky~!

To ξετσεκαρα,εκανα επανεκκινηση,αλλα και παλι οτν προσπαθησα να κανω εγκατασταση,παλι μου ειπε οτι υπαρχει μεσα!!!!!!!!!!!

Φιλε σε ευχαριστω,που ασχολεισαι τοσο πολυ,με το θεμα,περισσοτερο ισως και απο μενα,βεβαια ισως γιθατι ξερεις πολυ περισσοτερα απο μενα,και μπορεις και ψαχνεις πιο σωστα!

Πραγματικα,ειναι πρωτογνωρο να βοηθαει καποιος τοσο πολυ!

Δημοσ.

Ελπίζω όταν εννοείς ότι το ξετσέκαρες , να έθεσες το Service σε κατάσταση Disabled !

Μιάς και γουστάρεις να βρείς την λύση απο ότι κατάλαβα, άκου τι θα κάνεις !

Θα κατεβάσεις και θα στήσεις το παρακάτω Utility
http://www.itsamples.com/windows-service-master.html

Αυτός είναι ένας Service Manager ποιό flexible απο αυτόν των Windows.
Ότι έχει σχέση με Kaspersky , θα το σκοτώσεις τελείως ! Δηλαδή, Disabled , Delete , οτιδήποτε αρκεί να μην ξαναυπάρξει μετά την επανεκκίνηση !

Εσύ, αν κατάλαβα , το έκανες προσωρινά deactivate και όχι τελείως !!

Τρέξε αυτό το πρόγραμμα , σκότωσε πράμα , και πές μας τα αποτελέσματα. Μόνον να είσαι προσεκτικός !

Όσον αφορά την βοήθεια , εδώ μέσα κάθε ένας βοηθάει τον άλλο ! Δεν το κάνω μονάχα εγώ !

MindControl.

Δημοσ.

Καταπληκτικο προγραμματακι,μου εδωσε 3 αναφορες σε Κασπερσκυ system drivers κλπ,του ζητησα να τα σταματησει η απεγκαταστησει,αλλα μονο το ενα σταματησε!

Tα αλλα εγραψε can't stop klmout (καπως ετσι )....

Εν τω μεταξυ εψαξα με το tune up utilities,την registry,και μου εδωσε 716 αποτελεσματα,στο ονομα Kaspersky!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

Αληθεια υπαρχει κανενα αξιοπιστο free antivirus καλυτερο απο το panda?

Ενταξει φτηνο ειναι με 16 ευρω τον χρονο,και οχι τα 60 που πληρωσαμε για τον ....ακατανομαστο (πλεον)

Αλλωστε ,η ιστορια ξεκινησε επειδη ειχε κολλησει ο Κασπερσκυ και δεν εκανε τιποτα,αρα χωρις λογο με αφησε ακαλυπτο!

Το καταλαβα μια με το update που κολλησε στο 97%,και μετα οταν του ζητησα να κανει ελεγχο για κατι που κατεβασα,δεν ανοιγε καθολου!

Δημοσ.

Οι υπηρεσίες και τα κλειδιά στο μητρώο πρέπει όμως να αφαιρεθούν. Κάνε το απο ασφαλή λειτουργία μήπως γίνει.

Σβήσε και ότι είναι απο Kaspersky στο μητρώο.

Ακόμα και αν θες να αλλάξεις antivirus, πρέπει να αφαιρεθούν αυτά. Ειδικά τα services πρέπει όπωσδήποτε να βγουν.

Το panda ούτε καλύτερη προστασία παρέχει ούτε είναι λιγότερο προβληματικό.

Μπορείς να πας σε free λύση, προτείνω avira free που έχει διαφημιστικά μερικές φορές, όχι τίποτα σπουδαίο, κάποτε απενεργοποιόντουσαν τελείως, τώρα ένα reminder εμφανίζει, αλλιώς 2η επιλογή εγώ έχω το avast.

Γνώμη μου πως δε χρειάζεται να πληρώνεις. Απο τα επι πληρωμής, το μόνο που ούτε βαρύ είναι αλλά παρέχει και μια παραπάνω προστασία απο τα δωρεάν, είναι για μένα το norton και το f-secure. ΓΙα το 2ο δεν είμαι σίγουρος.

Αλλά και με avira/avast, είσαι καλυμμένος. Κανένα fake av μπορεί να περάσει, αλλά απο τους βασικούς ιούς που μολύνουν πολλά pc θα τα αποφεύγεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν έχει firewall. Λίγα firewall είναι καλά για να σε προστατεύουν όταν είναι σε automatic mode. Αν θες πλήρη σουίτα, δες το comodo internet security, με τις ρυθμίσεις που έχω βάλει στο θέμα της δημοσκόπησης για antivirus για να είσαι πιο ασφαλής ίσως και απο το kaspersky. Λιγότερο αυτόματα δουλεύει, αλλά είναι πάρα πολύ καλή προστασία. Δωρεάν.

Και αν θες, εκεί που λέει για behaviour blocker, αντί για restricted που γράφω, γίνεται να το βάλεις να τρέχει σε sandbox με μια μικρή αλλαγή (η εταιρεία το γράφει δεν είναι hack) στο registry.
http://help.comodo.com/topic-72-1-451-4767-Behavior-Blocker-.html

Εκεί που λέει Fully Virtualized.

Μαζί με αυτή τη ρύθμιση, δεν πρόκεται να έχεις μόλυνση, ούτε keylogger. Είναι εξαιρετικά απίθανο. Απλά μπορεί καμιά εφαρμογή που δεν είναι αναγνωρισμένη να μη μπει στο ιντερνετ, γιατί δε θα σε ρωτήσει, θα την αποκλείσει. Αν όμως το σετάρεις μια φορά, μετά θα είσαι και ψιλιασμένος.

Ξαναλέω, πως με free av+windows/router firewall και κυρίως κοινή λογική και λογική χρήση είσαι καλυμμένος. Αν νιώθεις ανασφαλής δε χρειάζεται να πληρώνεις, βάλε comodo και δε περνάει κουνούπι.

Επεξ/σία από flik
Δημοσ.

Σημερα θα βαλω Comodo!

Οι τρεις μηνες τσαμπα panda,εληξαν σε ....μια βδομαδα!

Απιστευτο!

Παιδες,ειναι οντως αρκετο το Internet security,της comodo,η να παρω το ...επι πληρωμη?

Δημοσ.

Με τίποτα να μη πάρεις το επι πληρωμή. Δεν παρέχει παραπάνω προστασία, απλά Live εξυπηρέτηση και μερικά άλλα δε θυμάμαι.

• Like 1
Δημοσ.

To Comodo Internet Security είναι απλά κορυφαίο ! Υπάρχει ένα app που κάνει ουσιαστικά "penetration testing" τα Firewalls , και απλά το CIS ήταν αυτό που δεν άφησε να περάσει ούτε κόνωπς εκ δυτικού νείλου !

MindControl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...