nzvion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Χτες ειδα οτι ειχε κολλησει,εφτανε στο update 97%,το κλικαρα να ανοιξει ...τιποτα,και αποφασισα να κανω απεγκασταση και νεα εγκασταση,αλλα εδω ηταν το θεμα!Κατεβασα οσα εργαλεια προτεινε η σελιδα του,μιας και εχω νομιμο κλειδι αγοραστο,αλλα τζιφος!Και ενα δικο τους antivirus remove tool,που σκαναρα μηπως εχω ιους,αλλα δεν βρηκε,ενα kavremover,το οποιο ειπε οτι εκανε δουλεια,αλλα τιποτα!Παω να κανω εγκασταση την ιδια εκδοση που ειχα,και μου βγαζει οτι δεν μπορει να συνεχισει επειδη υπαρχει καποιο λαθος!Επισης προσπαθησα και νεα εκδοση ,αλλα τζιφος!Εχει αντιμετωπισει κανεις τετοιο θεμα ποτε?Ευχαριστω
fireblade9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 τι σου γράφει όταν προσπαθεις να το κάνεις απεγκατάσταση? Προσπάθησε να μπείς σε safe mode και ξαναπροσπάθησε και κυρίως να έχεις δικαιώματα admin. Τι λειτουργικό έχεις και πιο kaspersky??
nzvion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εκανα τις κινησεις αυτες οταν χρησιμοποιησα το kavremover,που ειναι απο την επισημη σελιδα τους. Ειχα την εκδοση 11.0.2.55,και λειτουργικο XP/SP3 Βασικα θεωρει οτι εχω ακομα εγκαταστημενο το προγραμμα,αυτο μου λεει,και μαλιστα ζητα να το κανω απεγκασταση πρωτα! Βασικα πρεπει να ειναι σε καποια σημεια στην registry,γιατι πουθενα αλλου δεν φαινεται! Εκανα καθαρισμα με το tune up utilities 2012,αλλα τιποτα! Προσωρινα εβαλα το panda pro 2013,ειναι αξιοπιστο?
fireblade9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν το ξερω φίλε μου. και εγω kaspersky internet security εχω. !! Δες και αυτό μήπως δεν έχεις κάνει τίποτα απο αυτά!!
flik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Σε ασφαλή λειτουργία τρέξε το kavremover αν δεν το έτρεξες απο safe mode ήδη. Αν θυμάμαι καλά σε εκείνο διαλέγεις και τι πρόγραμμα θες να απεγκαταστήσεις. Δε χρειαζόταν να αλλάξεις antivirus, προσωρινά για λίγο απλά θα πρόσεχες που έμπαινες δεν είναι κάτι τόσο ριψοκίνδυνο. Εννοείς οτι δεν υπάρχει στη λίστα με τα εγκατεστημένα προγράμματα ε; Μετά ίσως να δοκίμαζες χειροκίνητα. Να ψάξεις για φακέλους με όνομα "Kaspersky" και το ίδιο στο registry και να σβήσεις φακέλους και κλειδιά. Μάλλον το λάθος απο ότι φαντάζομαι είναι οτι έτρεξες το removal tool τους χωρίς πρώτα να κάνεις κανονική απεγκατάσταση. Δε ξέρω.
nzvion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τα εκανα ολα! Εψαξα με την εντολη regedit βρηκα δυο εγγραφες στην registry ,τις αφαιρεσα εκανα επανεκκινηση,αλλα ...δεν! Μαλλον θα μεινω με το Panda,παροτι εχω ηδη πληρωσει και θα κανω αναφορα στο Κασπερσκυ! Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!
flik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω πως καλύτερα να επικοινωνήσεις ή να γράψεις στο forum τους. Έχουν εργαλεία για να σου δώσουν λύση. Επίσης μια ακόμα προσπάθεια μπορείς να κάνεις με αυτό: http://www.appremover.com/ Το kaspersky είναι καλύτερο απο το panda, και είναι κρίμα για την άδεια κιόλας. 1
MindControl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Περίεργο να μην μπορείς να το κάνεις Uninstall με το Kaspersky Removal Tool.Συμφωνώ με τον flik. Το Kaspersky είναι τελείως ανώτερο απο το Panda !MindControl.
nzvion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω παιδια! Δυστυχως ενω δειχνει οτι το απεγκατεστησε πληρως,και η νεα εκδοση και η παλια ,μου δινει οτι υπαρχει μεσα! Δεν αμφιβαλλω για την ανωτεροτητα του,αλλα αν ειναι να κανω φορματ για χαρη του,θα μεινω με το panda!
nzvion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω πως καλύτερα να επικοινωνήσεις ή να γράψεις στο forum τους. Έχουν εργαλεία για να σου δώσουν λύση. Επίσης μια ακόμα προσπάθεια μπορείς να κάνεις με αυτό: http://www.appremover.com/ Το kaspersky είναι καλύτερο απο το panda, και είναι κρίμα για την άδεια κιόλας. Kατεβασα το προγραμμα αυτο,αλλα δεν κανει setup αν δεν δεχτεις να βαλεις και το toolbar! Μολις πατησω next χωρις να δεχτω την μπαρα,δεν κανει τιποτα! Ευχαριστω παντως!
MindControl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μισό λεπτάκι !Έχεις απότι κατάλαβα ήδη installed το Panda ?Αν ναι, βγάλε τελείως και το Panda , και προσπάθησε έπειτα να βγάλεις το Kaspersky.Εφόσον τα καταφέρεις ξαναβάζεις μετά το panda.MindControl.
nzvion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 @ MindControl Δυστυχως το εκανα και αυτο! Μου το ζητησε το κασπερσκυ (incompatible program) ,αλλα αφου το εβγαλα,παλι τα ιδια! Οτι προγραμμα εβαλα να ψαξει,δεν βλεπει το Κασπερσκυ,εκτος απο ολα που κατεβασα απο το την σελιδα τους!!!!!!!!! Αφαιρεσα Manual τα παντα,ακομα και απο την ρεγκιστρυ τιποτα! Καπου ειναι χωμενο! Εντ μεταξυ εχω αλλο ενα προβλημα! Παω να κανω search,αλλα εκει δεν μου βγαζει την μπαρα σωστα,δηλαδη εκει που ειναι το σκυλακι,απο πανω δεν μου δινει να γραψω κατι!!!!!!! Ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα! Δηλαδη οι εντολες απο το run κλπ!
MindControl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Ποιός σε μάτιαξε βρε φίλε ; MindControl.
nzvion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχει και το πιο απιστευτο! Κατεβασα ενα τραιαλ προγραμμα TreeSize PRO 5.5.5.816 ,που αντικαθιστα το search ,και μου βρηκε ενα καρο με το ονομα κασπερσκυ,βεβαια αστεια θεματα,οπω icons στο system 32,κλπ,τα διεγραψα ξαναπροσπαθησα,αλλα... Ενταξει πες ενας ανθρωπος δεν ξερει,η του κολαει το Pc την ωρα της απεγκαταστασης,και κανει επανεκκινηση,τι σημαινει οτι παει παει για φορματ μετα? Ενταξει ειναι κορυφη,αλλα τερμα ως εδω, 3 μερες με παιδευει,δεν το αντεχω αλλο! Panda,και οτι βγει! Εκτος αν βρω κανενα free,να ειναι αξιοπιστο,μιας και δεν ειμαι των επικινδυνων σελιδων! Ετσι και αλλοιως ο λογος που εγινε η ιστορια,ειναι το Κασπερσκυ ειχε κολλησει,και προσπαθησα να το διορθωσω (Repair),δεν εκανε τιποτα πηγε να κανει update κολλησε στο 98%,και μετα εκανα remove,και αρχισε το σοου! Ευχαριστω και σενα και ολα τα αλλα παιδια,που το παλευετε μαζι μου!
MindControl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μην αγχώνεσαι. Θα βρούμε την άκρη. Προς το παρόν μην κάνεις format ! ( έτσι και αλλιώς δεν θα κάνεις απο ότι κατάλαβα ).Το ψάχνουμε. The issue is under research Δες λιγάκι την σελίδα απο το φόρουμ του Malware Bytes ( ένας χρήστης έχεις παρόμοιο πρόβλημα μαζί σου ) και στις απαντήσεις του συνιστούν να δεί κάτι στα αρχεία συστηματος μέσω του msconfig.http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=118781 Επίσης δες λιγάκι και αυτό το λίνκhttp://howto-uninstall.windowsuninstaller.org/how-to-uninstall-kaspersky-internet-security-2013201220112010-kaspersky-internet-security-antivirus-suite-removal-tool-for-windows-7/MindControl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα