Postmort3m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 βαλε κανα λινκ να τα δουμε Σαν αυτά: https://www.skroutz.gr/s/4142990/Reebok-Zigfuse-J81369.html Λογικά αυτά εννοεί: LOL
Peleus17 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Να κάνω μια παρατήρηση πως τα Lunar force που έχω δεν είναι τα απλά αλλά τα Duckboot!
alxlightning Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Τέλεια είναι. Δεν μου προκαλούν κάποιοι πρόβλημα. Μπορεί να το νούμερο του καθενός. Εγώ είμαι στα 42.5 βαρια μου φαινονται και κουράζεται το ποδι μου ενώ δε με χτυπάνε καπου συγκεκριμενα
Peleus17 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 βαρια μου φαινονται και κουράζεται το ποδι μου ενώ δε με χτυπάνε καπου συγκεκριμεναΌντως, είναι πιο βαρύ, αλλά προσωπικά εγώ δεν έχω πρόβλημα.
stratigos24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ψάχνω παπούτσι μέχρι 60-70 ευρώ για τη δουλειά, ορθοστασία κλπ, με μαλακό πάτο, αθλητικό. Μέχρι τώρα έχω πάρει 2 φορές nike dual fusion και είναι πολύ άνετα, αλλά λέω μήπως να μην πάω πάλι εκεί και να δοκιμάσω και τίποτα άλλο. Έχετε τίποτα να προτείνετε; Δοκίμασα ένα nike relentless 6 που μου άρεσε κάπως οπτικά, αλλά τελικά ήταν πιο σκληρό από τα dual fusion. Αρκετά πιο σκληρό από ότι νομίζεις ότι θα είναι όταν το βλέπεις ή πιέζεις με το χέρι τον πάτο του..
mentoras99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Για τα Adidas Cloudfoam Ilation, εχει κανεις εμπειρια/αποψη;
actorgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 να επισημανω εκτος απο το καταλληλο παπουτσι στην πολυωρη ορθοστασια, σημαντικο ρολο στην καλη κυκλοφορια των ποδιων παιζουν οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης κατω του γονατος, ιδιως οσες αναφερονται σε πιεση εως 20 mmHg (προληψη φλεβικης δυσλειτουργιας) 1
stratigos24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ψάχνω παπούτσι μέχρι 60-70 ευρώ για τη δουλειά, ορθοστασία κλπ, με μαλακό πάτο, αθλητικό. Μέχρι τώρα έχω πάρει 2 φορές nike dual fusion και είναι πολύ άνετα, αλλά λέω μήπως να μην πάω πάλι εκεί και να δοκιμάσω και τίποτα άλλο. Έχετε τίποτα να προτείνετε; Δοκίμασα ένα nike relentless 6 που μου άρεσε κάπως οπτικά, αλλά τελικά ήταν πιο σκληρό από τα dual fusion. Αρκετά πιο σκληρό από ότι νομίζεις ότι θα είναι όταν το βλέπεις ή πιέζεις με το χέρι τον πάτο του.. Τελικά πήρα πριν κανα 15ήμερο τα reebok print smooth. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω reebok και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Αναλυτικότερα μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μου στο σκρουτζ για το εν λόγω παπούτσι: https://www.skroutz.gr/s/10975705/Reebok-Print-Smooth-BD4529.html#reviews
Rodes Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ψάχνω καλό παπούτσι. Γενικά ούτε πηγαίνω για τρέξιμο ούτε περπατάω με τις ώρες αλλά όταν είμαι έξω περπατάω πολύ γρήγορα. Τώρα έχω κάτι converse χαμηλά δερμάτινα αλλά με έχουν πεθάνει γιατί με χτυπάνε πίσω στους αχίλιους τένοντες και κάνω πληγές. Τα τελευταία μου παπούτσια ήταν όλα converse. Δεν μπορώ να πω ότι είχα θέμα με την ίσια σόλα αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι πιο αναπαυτικό. Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι με καλή αερόσολα σαν τα Airmax. Έχει κανείς εμπειρία με αυτά; Θέλω να δώσω γύρω στα 100 ευρώ και γενικά με ενδιαφέρουν σχέδια όσο πιο κομψά/διακριτικά γίνεται(όχι μπασκετικά και ψηλά παπούτσια όπως αυτά). Επίσης όσοι έχετε πάρει αντίστοιχα παπούτσια των 150-200 σας άντεξαν; Βλέπω το trend με το υφασμάτινο mesh και φοβάμαι ότι θα κάνουν τρύπες εύκολα. Γενικά προτιμώ να έχει πιο πολύ δέρμα παρά ύφασμα γιατί τον χειμώνα κρυώνεις δυσκολότερα.
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Πού θα τα φοράς ακριβώς, γιατί αναφέρεις μόνο γρήγορο περπάτημα έξω. Όχι ότι θα τα φοράς 8-10 ώρες στη δουλειά ας πούμε.
Hellaslover Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το ανετο παπουτσι εχει να κανει με το ποδι και πως περπατας. Μπορει να παρεις "ανετο" παπουτσι και να μη σε βολευει η να μη σου φενετε τοσο ανετο. Αν προσεξεις τη σολα απο κατω σε παλια παπουτσια και δεις σε ποια σημεια εχουν φθαρθει περισσοτερο καταλαβαινεις 1
louilouiCK Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Για να μην διαβάζω 8 καρτέλες... 1) τελικά ποιά ειναι τα πιο άνετα για χιλιόμετρα περπάτημα και ορθοστασία; 2) έχει κρατηθεί ontopic η συζήτηση ; ή λέτε ο καθένας ποιά παπούτσια του αρέσουν να φοράει και επειδή δεν τον χτυπάνε ή δεν τον σφίγγουν τα θεωρεί και άνετα για μεγάλες αποστάσεις και πολύωρη ορθοστασία; γιατι κάτι τζόρντας σα να βλέπω στην τελευταία καρτέλα... 1
Rodes Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Η αλήθεια είναι ότι έκανα hijack το θέμα γιατί δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο. Πάω στις λεπτομέριες: Εγώ τα θέλω για κανονική χρήση(θα δουλεύω δουλειά γραφείου) αλλά στην πρακτική μου έριχνα πολύ περπάτημα για να φτάσω(1χλμ μεχρι την σταση λεωφορείου, στο λεωφορειο συνηθως ορθιος κανα 25λεπτο και μετα αλλα 2χλμ ανηφορα)x2 και αυτό μόνο για να πάω/γυρίσω στην/από την δουλειά. Βάλε και τα απότομα φρεναρίσματα των οδηγών του ΟΑΣΘ που αν είσαι όρθιος και δεν έχεις να πιαστείς καλά, πάνε τα πόδια. Σκοπεύω να πηγαίνω και για τρέξιματάκι γενικά οπότε έλεγα να επενδύσω σε κάτι καλύτερο.Εν τέλη, θέλω να ξέρω εάν τα παπούτσια των 100-200Ε nike/adidas αξίζουν. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι στους 9 μήνες τα παπούτσια μου έχουν ανοίξει τελείως και είναι αρκετά φθαρμένα. Ξέρει κανείς κατάστημα στην Θεσσαλονική που να σου βρίσκει τον σωστό τύπο παπουτσιού για το πόδι σου; Είχα ακούσει παλαιότερα ότι υπάρχει κάτι σαν τεστ για τον τρόπο που περπατάς κτλπ.Edit:Έχω και αυτά για τρέξιμο κτλπ, αλλά το εσωτερικό ύφασμα στο πίσω μέρος σκίστηκε πολύ εύκολα + στο τρέξιμο με πονάνε τα πέλματα στις καμάρες(ίσως είναι αρκετά ψηλά στο συγκεκριμένο σημείο. Καθημερινά δεν τα πολυφοράω γιατί ο μαλ@κας δεν σκεφτηκα πολυ οταν διαλεγα το χρωμα..
ktikti Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ψάχνω καλό παπούτσι. Γενικά ούτε πηγαίνω για τρέξιμο ούτε περπατάω με τις ώρες αλλά όταν είμαι έξω περπατάω πολύ γρήγορα. Τώρα έχω κάτι converse χαμηλά δερμάτινα αλλά με έχουν πεθάνει γιατί με χτυπάνε πίσω στους αχίλιους τένοντες και κάνω πληγές. Τα τελευταία μου παπούτσια ήταν όλα converse. Δεν μπορώ να πω ότι είχα θέμα με την ίσια σόλα αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι πιο αναπαυτικό. Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι με καλή αερόσολα σαν τα Airmax. Έχει κανείς εμπειρία με αυτά; Θέλω να δώσω γύρω στα 100 ευρώ και γενικά με ενδιαφέρουν σχέδια όσο πιο κομψά/διακριτικά γίνεται(όχι μπασκετικά και ψηλά παπούτσια όπως αυτά). Επίσης όσοι έχετε πάρει αντίστοιχα παπούτσια των 150-200 σας άντεξαν; Βλέπω το trend με το υφασμάτινο mesh και φοβάμαι ότι θα κάνουν τρύπες εύκολα. Γενικά προτιμώ να έχει πιο πολύ δέρμα παρά ύφασμα γιατί τον χειμώνα κρυώνεις δυσκολότερα. Το Nike air max μονο μοδα ειναι.αντιθετως επειδη το εχω φορεσει ειναι πολυ σκληρο παπουτσι..σε Νικε σου προτεινω καποια απο αυτα https://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata.html?from=autocomplete&keyphrase=nike+vomero και για μενα αποψη μου ειναι να πας σε adidas boost.εχει μεγαλη ποικιλια...και αμα τα φορεσεις θα καταλαβεις την διαφορα.βεβαια η τιμη του ειναι απο 100 ευρο και ανω αλλα αξιζουν. 1
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Adidas Boost καλύτερα από αντίστοιχα σε τιμή Asics λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα