Fuel7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ειχα και εγω kayano 17 απο asics,αλλα ειναι πλέον αστειες οι τιμες.Φοβερο παπουτσι παντως. Μετα το ποστ ειδα τις τιμες,πρεπει να αποδιδει πολλα αυτο το παπουτσι για να δικαιολογήσει την τιμη του. To Nimbus ειναι απιστευτο παπούτσι σκεψου εχω τα 12 ακομα ενω τα 17 18 και το 20 τα εχω λιωσει και τα εχω πετάξει.Τα ειχα για προπονηση ημιμαραθωνιου και για ορθοστασια.Δεν υπάρχουν πραγματικα. Γελάω ομως οταν βλέπω Nimbus 21 22 στο 48,5 να πουλιουνται 180 εως 200 ευρω,(και ενω εχουν βγει και τα 23)και τα νουμερα απο 42 εως 46 απο 110 εως 130 ευρω.Νομιζω οτι μιλαμε για κοροιδια. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από Fuel7
Fuel7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 8/2/2021 στις 10:24 ΠΜ, Fuel7 είπε To Nimbus ειναι απιστευτο παπούτσι σκεψου εχω τα 12 ακομα ενω τα 17 18 και το 20 τα εχω λιωσει και τα εχω πετάξει.Τα ειχα για προπονηση ημιμαραθωνιου και για ορθοστασια.Δεν υπάρχουν πραγματικα. Γελάω ομως οταν βλέπω Nimbus 21 22 στο 48,5 να πουλιουνται 180 εως 200 ευρω,(και ενω εχουν βγει και τα 23)και τα νουμερα απο 42 εως 46 απο 110 εως 130 ευρω.Νομιζω οτι μιλαμε για κοροιδια. Καλησπέρα σε όλους! Εχω Παραλάβει τα Hoka One One Bandit 7 και εδω και 24 ωρες, τα εχω δουλέψει αρκετα!Εν ολίγοις και περιεκτικά....ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ! Δεν υπάρχουν!Θέλεις ποιότητά;Θέλεις ανεση;θελεις βάρος;θέλεις φόρμα πάνω στο πόδι;θέλεις κύλιση του πέλματος!Απο άλο πλανήτη,τα έχουν όλα! 1
Aelia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα.μετα από 2 χρόνια ψάξιμο για το τι μπορεί να με καλύψει για ορθοστασία ( με χειρουργημένο άρθρωση ισχίου)και μετά από πολλές αγορές διαφόρων αθλητικών κ μη..άκουσα λοιπόν μια φίλη κ δοκίμασα τα mephisto sano. Πανάκριβα ( τσούζει η τιμή στην Ελλάδα 240 γιουρα χειμώνα καλοκαίρι..δεν έχουν έκπτωση ποτέ) τα αγόρασα από εξωτερικό στα μισά χρήματα.λοιπον δεν είναι αυτό το πολύ μαλακό τύπου sketchers , ultra.κ.τ.λ λόγο όμως ότι η σόλα είναι καουτσούκ κ όχι πολυουρεθάνης προσφέρει σταθερότητα κ καθόλου μεταφορά κραδασμών στις αρθρώσεις.πραγματικα δεν κουράζεται το πόδι. Εσείς λοιπόν που έχετε θέματα με αρθρώσεις δοκιμάστε τά. Υγεία σε όλους! 2
mr.robot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 καλησπερα και απο μενα, ειχα τα ultra boost '20, τα εχω ενα χρονο ακριβως, τετοια εποχη τα ειχα παρει περσυ μεσω σκρουτζ.. παντα με πονουσε στο δεξι ποδι πανω μερια εκει στα κορδονια με αποτελεσμα να μην μπορω να το πατησω καλα.. ειδικα επειδη οδηγαω συχνα οχημα δεν μπορουσα να εχω το ποδι στο γκαζι και με πονουσε.. τι παπουτσι εχετε να προτεινετε κοντα στα 100ε ;; ευχαριστω.
Dante80 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δοκίμασα και αγόρασα πριν δύο εβδομάδες τα Supernova+ από Adidas. Τα έχει με 40% έκπτωση στα περισσότερα χρώματα το adidas outlet (γύρω το 70αρι κοιτάς). Ως τώρα πολύ καλά. Η καλύτερη λύση πάντως είναι να πας μια βόλτα και να δοκιμάσεις. Πλέον τα παπούτσια δεν ανοίγουν/στρώνουν ιδιαίτερα, οπότε αν σου είναι άνετα στην δοκιμή είναι κατά 85% κομπλέ.
mr.robot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Το θεμα ειναι οτι κατι εχει το δεξι μου ποδι και με πονανε τα παπουτσια στο πανω μερος στα κορδονια .. στα 2α κορδονια..
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, mr.robot είπε Το θεμα ειναι οτι κατι εχει το δεξι μου ποδι και με πονανε τα παπουτσια στο πανω μερος στα κορδονια .. στα 2α κορδονια.. Συμβαίνει με όλα τα παπούτσια η μόνο με συγκεκριμένο ζευγάρι;
mr.robot Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Συμβαίνει με όλα τα παπούτσια η μόνο με συγκεκριμένο ζευγάρι; με το συγκεκριμενο απο οτι θυμαμαι, τα εχω ενα χρονο καθημερινη χρηση οποτε δεν ξερω για αλλο παπουτσι τι θα γινει , οταν τα φοραω ωρες ξεκινανε και πονανε εκει , εντομεταξυ εχει βγει και ο πατος στο δεξι παπουτσι, μιλαμε για ultra boost '20
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Άμα έχεις κάνει πολλά χιλιόμετρα ίσως να έχουν φθαρεί.
mr.robot Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Άμα έχεις κάνει πολλά χιλιόμετρα ίσως να έχουν φθαρεί. πολλα.. 1 χρονο ορθοστασια 8 ωρες για 3 μηνες και μετα καθε μερα σιγουρα απο κανα 20 λεπτο περπατημα.. το θεμα ειναι τι παπουτσι να κοιταξω.. εδω που ειμαι δεν εχει κανενα μαγαζι - παπουτσι αξιολογο για να δοκιμασω ....
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μπορώ να σε συμβουλεψω για sportex μοντέλα. Αν ενδιαφέρεσαι για casual η άλλο τύπο δεν ξέρω κάτι.
fragma Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειχα τα τρομερά Ultraboost 20 που σκίστηκαν (απο δική μου μαλακία, οχι λογω χρήσης) και πήρα τα 21 τα οποία δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τα προηγούμενα. Είναι βαριά, πιό σκληρά και πιο περιοριστικά στην κίνηση. Επειδή ήδη πέταξα 160 ευρώ για αυτά, και δεν θελω να το ξανακάνω, θα ήθελα μια συμβουλή για πολύ καλά sneakers για καθημερινό περπάτημα και άνεση, για άτομο με ελαφρά πλατυποδία. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από fragma
-Mikasa- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 23 ώρες πριν, fragma είπε Ειχα τα τρομερά Ultraboost 20 που σκίστηκαν (απο δική μου μαλακία, οχι λογω χρήσης) και πήρα τα 21 τα οποία δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τα προηγούμενα. Είναι βαριά, πιό σκληρά και πιο περιοριστικά στην κίνηση. Επειδή ήδη πέταξα 160 ευρώ για αυτά, και δεν θελω να το ξανακάνω, θα ήθελα μια συμβουλή για πολύ καλά sneakers για καθημερινό περπάτημα και άνεση, για άτομο με ελαφρά πλατυποδία. Θα σου πρότεινα κάτι σε Nike. Αν και καλύτερα να δοκιμάσεις σε ένα κατάστημα διάφορα παπούτσια, έτσι ώστε να δεις ποιο σου κάθεται καλύτερα στο πόδι. Από την άλλη, ίσως ένα ανατομικό παπούτσι να είναι ό,τι πρέπει για τις ανάγκες σου.
funkyjohny Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/2/2021 στις 7:38 ΜΜ, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους! Εχω Παραλάβει τα Hoka One One Bandit 7 και εδω και 24 ωρες, τα εχω δουλέψει αρκετα!Εν ολίγοις και περιεκτικά....ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ! Δεν υπάρχουν!Θέλεις ποιότητά;Θέλεις ανεση;θελεις βάρος;θέλεις φόρμα πάνω στο πόδι;θέλεις κύλιση του πέλματος!Απο άλο πλανήτη,τα έχουν όλα! Εννοείς τα bondi της Hoka ή τα bandit της under armour?
chemkyr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Τώρα που αρχίζει η θερμοκρασία να πέφτει, έχετε να μου προτείνετε κάποιο παπούτσι (sneaker style) που να κρατάει τα πόδια ζεστά? Δεν θέλω αδιάβροχα, απλά να είναι ζεστά. Έχω δει την σειρά terrex αλλά δεν ξέρω αν κάνουν αυτό που ζητάω. Επίσης έχω δει και κάποια columbia (οχι sneakers αλλά μάλλον outdoor) τα οποία μου άρεσαν και αυτά. Να σημειώσω ότι τα θέλω αποκλειστικά για πόλη και όχι για ξερευνήσεις στην εξοχή.... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα