Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.stepsport.gr/gr/adidas-ultraboost-20-201281-cblack-blvime-f.html?skr_prm=WyI1Y2QyNjM5MC0xZmY3LTRjNWQtYjQwZi05OWEyNWM4NmI1YzQiLDE1OTYyNzM4ODIyODQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Σε αυτά εδώ έχω καταλήξει, τι λέτε ;

Για πολύωρη ορθοστασία 8 ώρες κάθε ημέρα και τρέξιμο

Ερχόμενος από solar drive

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και η Puma έχει εκπτώσεις στο site έχει κανείς να προτείνει κάτι από εκεί;

Δουλεύω σε εργοστάσιο οπότε περνάω αρκετή ώρα όρθιος στη μηχανή που χειρίζομαι.

Είχα δει τα Hybrid NX Ozone και γενικά σκεφτόμουν μήπως πάω σε κάτι τέτοιο αλλά θα περισσότερες πληροφορίες από άλλους που ίσως τα έχουν.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λίγη βοήθεια και σε εμένα που ψάχνω παπούτσι με σχετικά μεγάλο χτένι.  Πιο πολύ ορθοστασία και λίγο τρέξιμο 

Δημοσ.

Εντόπισα τα skechers go walk 5 πρόσφατα και σε δοκιμή μου φάνηκαν απίστευτα μαλακά. 

Ρίξτε μία ματιά. Λέω να πάω να τα χτυπήσω. 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και  καλη  χρονια!
Χρειαζομαι  ενα  ζευγαρι παπούτσια καθαρα για ορθοστασια 8-9 ώρων.Ειμαι 120 κιλά και  τα ποδια  μου  απο  ενα  σημειο και μετά,με το  ζορι  προχωράνε(Εχω και  φλεβίτη).
Εχω δει  κάποια  New Balance,εχει  κανεις  άποψη για  αυτά;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδες καλημερα, θελω να παραγγειλω ενα ζευγαρι παπουτσια Hoka απο το site τους, αλλα κατι δεν μου καθεται καθολου καλα. Εχει παρει ποτε κανεις κατι απο κει?

https://www.hokasgreece.com/

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nvel είπε

A μαλιστα. Παραλιγο να παρω μια λαθος αποφαση. Εχυαριστω :D

Bλεπω γμτ πως δεν εχει το Bondi 6 που ψαχνω, αναρωτιεμαι πως γινεται. Και αλλη μια ερωτηση, επειδη φανταζομαι εχεις παραγγειλει κι εσυ, ξερουμε μηπως απο που ερχονται τα παπουτσια?

Εδιτ: Απο Λονδινο βλεπω ερχονται.. Αρα τελωνειο..

Δημοσ.

Μολις  παράγγειλα  τα Hoka One One  Bondi  7 απο  Ελλάδα σε αρκετα καλη  τιμη  για  Ελλάδα.
Για  αγορες εντος  ΕΕ.Πολυ  καλη  λυση  ειναι  το  misterrunning  απο Ιταλια και  εχει  αρκετα καλες τιμες.

Δημοσ.

Εξαιρετικα παπουτσια τα sketchers,φοβερη ανεση.

Πηγα να παρω τα κλασσικα adidas/nike των 60 ευρω,και αφου δε βρισκαμε κατι πραγματικα ανετο,ο τυπος μου εφερε να δοκιμασω sketchers απο μονος του,τα φορεσα και ενιωσα αλλος ανθρωπος.
Συστηνονται για ατομα με θεματα στα ποδια.

Αυτα τα ΗΟΚΑ τι λενε για τρεξιμο;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Πηγα να παρω τα κλασσικα adidas/nike των 60 ευρω,και αφου δε βρισκαμε κατι πραγματικα ανετο,ο τυπος μου εφερε να δοκιμασω sketchers απο μονος του,τα φορεσα και ενιωσα αλλος ανθρωπος.

τωρα με τισ εκπτωσεισ δεσ new balance x racer και adidas nite η day jogger. εγω τα πηρα σε καονονικεσ τιμες πανω απο 100. τωρα τα βλεπω καπου στα 70. ασε τα hoka.

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Μολις  παράγγειλα  τα Hoka One One  Bondi  7 απο  Ελλάδα σε αρκετα καλη  τιμη  για  Ελλάδα.
Για  αγορες εντος  ΕΕ.Πολυ  καλη  λυση  ειναι  το  misterrunning  απο Ιταλια και  εχει  αρκετα καλες τιμες.

Aπο το site που εδωσε ο φιλος ε? Απο που ερχονται τελικα, Λονδινο ή Ολλανδια? 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, StamTheMan είπε

+1 για τα sketchers. 

Τα έπαιρνε φίλη που χτυπούσε κάτι 12ωρα και 14ωρα στη δουλειά, κι έλεγε τα καλύτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, stormrain είπε

Aπο το site που εδωσε ο φιλος ε? Απο που ερχονται τελικα, Λονδινο ή Ολλανδια? 

Οχι  Απο  σκρούτζ.Ηταν  να  τα αγορασω και  απο  το  mrrunning στην  Ιταλια  αλλα  δεν  προλαβα  γιατι  ξεπουλησαν  γρηγορα το  νουμερο  μου.

12 ώρες πριν, StamTheMan είπε

ΔΕν  εχω δοκιμασει  κατι  αλλο  απο ΗΟΚΑ to πρωτο  μου  ζευγαρι  παραγγειλα χθες.Θα τα δω μολις  τα παραλαβω.Ειμαι  παραδοσιακος  της  asics σε Nimbus/Kayano. και  πάω σε Hoka.Προ  15 ημερων πήρα τα Ultraboost,απογοητευτικα και τα επεστρεψα,ετσι υστερα απο  επιμερους ψαξιμο  κατεληξα στα  ΗΟΚΑ Bondi 7.
Θα ξαναεπαιρνα  asics αλλα  το  εχουν  ξεφτιλισει  με  τις  τιμες,οχι  η  asics αυτοι που πουλανε.

Επεξ/σία από Fuel7
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fuel7 είπε

Οχι  Απο  σκρούτζ.Ηταν  να  τα αγορασω και  απο  το  mrrunning στην  Ιταλια  αλλα  δεν  προλαβα  γιατι  ξεπουλησαν  γρηγορα το  νουμερο  μου.

ΔΕν  εχω δοκιμασει  κατι  αλλο  απο ΗΟΚΑ to πρωτο  μου  ζευγαρι  παραγγειλα χθες.Θα τα δω μολις  τα παραλαβω.Ειμαι  παραδοσιακος  της  asics σε Nimbus/Kayano. και  πάω σε Hoka.Προ  15 ημερων πήρα τα Ultraboost,απογοητευτικα και τα επεστρεψα,ετσι υστερα απο  επιμερους ψαξιμο  κατεληξα στα  ΗΟΚΑ Bondi 7.
Θα ξαναεπαιρνα  asics αλλα  το  εχουν  ξεφτιλισει  με  τις  τιμες,οχι  η  asics αυτοι που πουλανε.

Ειχα και εγω kayano 17 απο asics,αλλα ειναι πλέον αστειες οι τιμες.Φοβερο παπουτσι παντως. 

Μετα το ποστ ειδα τις τιμες,πρεπει να αποδιδει πολλα αυτο το παπουτσι για να δικαιολογήσει την τιμη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...