mr.robot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 https://www.stepsport.gr/gr/adidas-ultraboost-20-201281-cblack-blvime-f.html?skr_prm=WyI1Y2QyNjM5MC0xZmY3LTRjNWQtYjQwZi05OWEyNWM4NmI1YzQiLDE1OTYyNzM4ODIyODQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Σε αυτά εδώ έχω καταλήξει, τι λέτε ; Για πολύωρη ορθοστασία 8 ώρες κάθε ημέρα και τρέξιμο Ερχόμενος από solar drive
Grim Ripper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μιας και η Puma έχει εκπτώσεις στο site έχει κανείς να προτείνει κάτι από εκεί; Δουλεύω σε εργοστάσιο οπότε περνάω αρκετή ώρα όρθιος στη μηχανή που χειρίζομαι. Είχα δει τα Hybrid NX Ozone και γενικά σκεφτόμουν μήπως πάω σε κάτι τέτοιο αλλά θα περισσότερες πληροφορίες από άλλους που ίσως τα έχουν. Ευχαριστώ.
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Λίγη βοήθεια και σε εμένα που ψάχνω παπούτσι με σχετικά μεγάλο χτένι. Πιο πολύ ορθοστασία και λίγο τρέξιμο
csontheline Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Εντόπισα τα skechers go walk 5 πρόσφατα και σε δοκιμή μου φάνηκαν απίστευτα μαλακά. Ρίξτε μία ματιά. Λέω να πάω να τα χτυπήσω.
Fuel7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και καλη χρονια! Χρειαζομαι ενα ζευγαρι παπούτσια καθαρα για ορθοστασια 8-9 ώρων.Ειμαι 120 κιλά και τα ποδια μου απο ενα σημειο και μετά,με το ζορι προχωράνε(Εχω και φλεβίτη). Εχω δει κάποια New Balance,εχει κανεις άποψη για αυτά;
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Παιδες καλημερα, θελω να παραγγειλω ενα ζευγαρι παπουτσια Hoka απο το site τους, αλλα κατι δεν μου καθεται καθολου καλα. Εχει παρει ποτε κανεις κατι απο κει? https://www.hokasgreece.com/
nvel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, stormrain είπε απο το site τους https://www.hokaoneone.eu/en/gr/ 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, nvel είπε https://www.hokaoneone.eu/en/gr/ A μαλιστα. Παραλιγο να παρω μια λαθος αποφαση. Εχυαριστω Bλεπω γμτ πως δεν εχει το Bondi 6 που ψαχνω, αναρωτιεμαι πως γινεται. Και αλλη μια ερωτηση, επειδη φανταζομαι εχεις παραγγειλει κι εσυ, ξερουμε μηπως απο που ερχονται τα παπουτσια? Εδιτ: Απο Λονδινο βλεπω ερχονται.. Αρα τελωνειο..
Fuel7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μολις παράγγειλα τα Hoka One One Bondi 7 απο Ελλάδα σε αρκετα καλη τιμη για Ελλάδα. Για αγορες εντος ΕΕ.Πολυ καλη λυση ειναι το misterrunning απο Ιταλια και εχει αρκετα καλες τιμες.
StamTheMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Εξαιρετικα παπουτσια τα sketchers,φοβερη ανεση. Πηγα να παρω τα κλασσικα adidas/nike των 60 ευρω,και αφου δε βρισκαμε κατι πραγματικα ανετο,ο τυπος μου εφερε να δοκιμασω sketchers απο μονος του,τα φορεσα και ενιωσα αλλος ανθρωπος. Συστηνονται για ατομα με θεματα στα ποδια. Αυτα τα ΗΟΚΑ τι λενε για τρεξιμο;
mp123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εξαιρετικα παπουτσια τα sketchers,φοβερη ανεση. Πηγα να παρω τα κλασσικα adidas/nike των 60 ευρω,και αφου δε βρισκαμε κατι πραγματικα ανετο,ο τυπος μου εφερε να δοκιμασω sketchers απο μονος του,τα φορεσα και ενιωσα αλλος ανθρωπος. Συστηνονται για ατομα με θεματα στα ποδια. Αυτα τα ΗΟΚΑ τι λενε για τρεξιμο; τωρα με τισ εκπτωσεισ δεσ new balance x racer και adidas nite η day jogger. εγω τα πηρα σε καονονικεσ τιμες πανω απο 100. τωρα τα βλεπω καπου στα 70. ασε τα hoka.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, Fuel7 είπε Μολις παράγγειλα τα Hoka One One Bondi 7 απο Ελλάδα σε αρκετα καλη τιμη για Ελλάδα. Για αγορες εντος ΕΕ.Πολυ καλη λυση ειναι το misterrunning απο Ιταλια και εχει αρκετα καλες τιμες. Aπο το site που εδωσε ο φιλος ε? Απο που ερχονται τελικα, Λονδινο ή Ολλανδια?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εξαιρετικα παπουτσια τα sketchers,φοβερη ανεση. Πηγα να παρω τα κλασσικα adidas/nike των 60 ευρω,και αφου δε βρισκαμε κατι πραγματικα ανετο,ο τυπος μου εφερε να δοκιμασω sketchers απο μονος του,τα φορεσα και ενιωσα αλλος ανθρωπος. Συστηνονται για ατομα με θεματα στα ποδια. Αυτα τα ΗΟΚΑ τι λενε για τρεξιμο; +1 για τα sketchers. Τα έπαιρνε φίλη που χτυπούσε κάτι 12ωρα και 14ωρα στη δουλειά, κι έλεγε τα καλύτερα.
Fuel7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, stormrain είπε Aπο το site που εδωσε ο φιλος ε? Απο που ερχονται τελικα, Λονδινο ή Ολλανδια? Οχι Απο σκρούτζ.Ηταν να τα αγορασω και απο το mrrunning στην Ιταλια αλλα δεν προλαβα γιατι ξεπουλησαν γρηγορα το νουμερο μου. 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εξαιρετικα παπουτσια τα sketchers,φοβερη ανεση. Πηγα να παρω τα κλασσικα adidas/nike των 60 ευρω,και αφου δε βρισκαμε κατι πραγματικα ανετο,ο τυπος μου εφερε να δοκιμασω sketchers απο μονος του,τα φορεσα και ενιωσα αλλος ανθρωπος. Συστηνονται για ατομα με θεματα στα ποδια. Αυτα τα ΗΟΚΑ τι λενε για τρεξιμο; ΔΕν εχω δοκιμασει κατι αλλο απο ΗΟΚΑ to πρωτο μου ζευγαρι παραγγειλα χθες.Θα τα δω μολις τα παραλαβω.Ειμαι παραδοσιακος της asics σε Nimbus/Kayano. και πάω σε Hoka.Προ 15 ημερων πήρα τα Ultraboost,απογοητευτικα και τα επεστρεψα,ετσι υστερα απο επιμερους ψαξιμο κατεληξα στα ΗΟΚΑ Bondi 7. Θα ξαναεπαιρνα asics αλλα το εχουν ξεφτιλισει με τις τιμες,οχι η asics αυτοι που πουλανε. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Fuel7 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Fuel7 είπε Οχι Απο σκρούτζ.Ηταν να τα αγορασω και απο το mrrunning στην Ιταλια αλλα δεν προλαβα γιατι ξεπουλησαν γρηγορα το νουμερο μου. ΔΕν εχω δοκιμασει κατι αλλο απο ΗΟΚΑ to πρωτο μου ζευγαρι παραγγειλα χθες.Θα τα δω μολις τα παραλαβω.Ειμαι παραδοσιακος της asics σε Nimbus/Kayano. και πάω σε Hoka.Προ 15 ημερων πήρα τα Ultraboost,απογοητευτικα και τα επεστρεψα,ετσι υστερα απο επιμερους ψαξιμο κατεληξα στα ΗΟΚΑ Bondi 7. Θα ξαναεπαιρνα asics αλλα το εχουν ξεφτιλισει με τις τιμες,οχι η asics αυτοι που πουλανε. Ειχα και εγω kayano 17 απο asics,αλλα ειναι πλέον αστειες οι τιμες.Φοβερο παπουτσι παντως. Μετα το ποστ ειδα τις τιμες,πρεπει να αποδιδει πολλα αυτο το παπουτσι για να δικαιολογήσει την τιμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα