Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε αυτα τα λεφτα θα ελεγα να πας σε εκπτωτικο μαγαζι και οτι βρεις

Aν τρεχεις σε χαλικι τοτε θες παπουτσι αντοχης οποτε δεν εχει σημασια το πρωτο σκελος περι ορθοστασιας

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, infini είπε

Αυτά είναι γκέτες, εσύ ρώτησες για παπούτσια. Στο site που σου έγραψα έχει μεγάλη ποικιλία παπουτσιών.

Το θέμα είναι ότι θα βαδίζω-τρεχω σε χαλίκι. Αυτά δε θα βολεύουν;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.Καλησπέρα.διαβασα πολλά σχόλια για αθλητικά παπούτσια και η αλήθεια έχω μπερδευτεί..μετα από 2 επέμβασεις ισχίου και αποκατάσταση περπατάω, γυμνάζομαι.δευτερα επιστρέφω  στην  δουλειά μου σε κατάστημα.. ορθοστασία τρελή αλλά το πρόβλημα δεν είναι σε αυτό,αλλά στο πως πλέον ανταποκρίνεται το ισχίο μου σε κάθε ( ας το πω γδουπ) στην διάρκεια του οκταωρου..έχω πάρει και πολλά ορθοπαιδικα παπούτσια,και Gabor γερμανικά,και μετά από συμβουλή φίλης πήρα και σκετσερς..πολύ μα πολύ μαλακό και άνετο παπούτσι..αλλά σε υγιείς αρθροση δεν καταλαβαίνω τίποτα...στην χειρουργιμενη- λες και ελαφρός μπαλανσαρει όχι το πέλμα αλλά η ίδια η άρθρωση..σόρρυ για το κατεβάτο αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα αθλητικά καθώς πάντα φορούσα τα καλά παπούτσια και σχεδόν ποτέ αθλητικά.θελω την βοήθεια σας ...ένα αθλητικό με σταθερό κράτημα για να μην γέρνει το πέλμα προς την εσωτερική πλευρά και μαλακό εσωτερικά.

Επεξ/σία από Aelia
Διόρθωση κειμένου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/5/2020 στις 7:37 ΜΜ, Aelia είπε

.Καλησπέρα.διαβασα πολλά σχόλια για αθλητικά παπούτσια και η αλήθεια έχω μπερδευτεί..μετα από 2 επέμβασεις ισχίου και αποκατάσταση περπατάω, γυμνάζομαι.δευτερα επιστρέφω  στην  δουλειά μου σε κατάστημα.. ορθοστασία τρελή αλλά το πρόβλημα δεν είναι σε αυτό,αλλά στο πως πλέον ανταποκρίνεται το ισχίο μου σε κάθε ( ας το πω γδουπ) στην διάρκεια του οκταωρου..έχω πάρει και πολλά ορθοπαιδικα παπούτσια,και Gabor γερμανικά,και μετά από συμβουλή φίλης πήρα και σκετσερς..πολύ μα πολύ μαλακό και άνετο παπούτσι..αλλά σε υγιείς αρθροση δεν καταλαβαίνω τίποτα...στην χειρουργιμενη- λες και ελαφρός μπαλανσαρει όχι το πέλμα αλλά η ίδια η άρθρωση..σόρρυ για το κατεβάτο αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα αθλητικά καθώς πάντα φορούσα τα καλά παπούτσια και σχεδόν ποτέ αθλητικά.θελω την βοήθεια σας ...ένα αθλητικό με σταθερό κράτημα για να μην γέρνει το πέλμα προς την εσωτερική πλευρά και μαλακό εσωτερικά.

Τα καλυτερα sneakers οσον αφορα ανεση για εμενα ειναι τα ultra boost(adidas). Οτι και να φορεσω μετα ειναι σα τσοκαρο. Τωρα ιδανικα για μετα απο επεμβαση δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα.

Επεξ/σία από akarthis
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι κατασκευαστης παπουτσιων και θα σου προτεινα να μεινεις μακρυα απο ολα αυτα. Ολα οσα προτεινουν ειναι made in china-vietnam-turkey κτλ. Τα υλικα τους ειναι πολυ φτηνιαρικα. Μπορει να εχουν καλη αισθηση οταν τα αγορασεις, αλλα μετα απο δυο εβδομαδες τα αφρολεξ μεσα καθονται, οι σολες αρχιζουν και γλυστρανε,τα ποδια σου μυριζουν, αρχιζουν τα μικροξεκολληματα,τα παππουτσια χανουν τη φορμα τους κ.α. Καλυτερα παρε ενα παππουτσι ελληνικο,δερματινο, το σχεδιο που σου αρεσει, τσεκαρσ να εχει μαλακο δερμα και μαλακια σολα, και παρτο λιγο μεγαλυτερο και βαλε εσυ μεσα εναν πατο πουνθα εχεις αγορασει, και φροντισε.καθε 3-4 μηνες να αλλαζεις πατους. Για ορθοστασια, δεν ο πατος να ειναινστη φτερνα λιγο πιο φουσκωτος απο οτι στα δαχτυλα. 

Επεξ/σία από youngbuck
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akarthis είπε

Τα καλυτερα sneakers οσον αφορα ανεση για εμενα ειναι τα ultra boost(adidas). Οτι και να φορεσω μετα ειναι σαν τσοκαρο. Τωρα ιδανικα για μετα απο επεμβαση δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα.

συμφωνω και εναλλακτικα puma Hybrid

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akarthis είπε

α καλυτερα sneakers οσον αφορα ανεση για εμενα ειναι τα ultra boost(adidas). Οτι και να φορεσω μετα ειναι σαν τσοκαρο.

Έχεις φορέσει και Asics;

Γιατί τα καλύτερα που έχω φορέσει εγώ ήταν Asics.

Δημοσ.

Το κάθε παπούτσι είναι πιστευω για το τι σκοπό το θέλεις. Έχω τα ultra και τα pure boost τα οποία φοράω μόνο στο γυμναστήριο. Δεν μπορώ να τα φορέσω κάθε μέρα για βόλτα η καθημερινά. Δεν ξέρω με κουράζουν. Προτοιμω τα Stan Smith , τα cintinental80 και τα reebok classic για καθημερινά. Ο καθένας τι τον βολεύει.Για μένα πρέπει να ψάξει σε κάποιο καλό αθλητικό σε στυλ casual. Ας πάει σε ένα μαγαζί με αθλητικά να διαλέξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Έχεις φορέσει και Asics;

Γιατί τα καλύτερα που έχω φορέσει εγώ ήταν Asics.

Τα καλα μοντελα της asics ειναι στα ιδια επιπεδα αλλα για το δικο μου γουστο κακασχημα. Τα boost τα φορω με τζιν , παντελονι, παω για ποτο κτλ. Τα asics ειναι μονο για τρεξιμο.

1 ώρα πριν, mp123 είπε

Το κάθε παπούτσι είναι πιστευω για το τι σκοπό το θέλεις. Έχω τα ultra και τα pure boost τα οποία φοράω μόνο στο γυμναστήριο. Δεν μπορώ να τα φορέσω κάθε μέρα για βόλτα η καθημερινά. Δεν ξέρω με κουράζουν. Προτοιμω τα Stan Smith , τα cintinental80 και τα reebok classic για καθημερινά. Ο καθένας τι τον βολεύει.Για μένα πρέπει να ψάξει σε κάποιο καλό αθλητικό σε στυλ casual. Ας πάει σε ένα μαγαζί με αθλητικά να διαλέξει.

Ακριβως το αντιθετο εγω. Να φορας boost(react σε nike για να μη σπρωχνουμε την adidas) και μετα stan smith ειναι σαν να τιμωρω τα ποδια μου. Αλλα και για αυτο το λογο υπαρχουν τοσα μοντελα.

Επεξ/σία από akarthis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akarthis είπε

Τα καλα μοντελα της asics ειναι στα ιδια επιπεδα αλλα για το δικο μου γουστο κακασχημα. Τα boost τα φορω με τζιν , παντελονι, παω για ποτο κτλ. Τα asics ειναι μονο για τρεξιμο.

Ακριβως το αντιθετο εγω. Να φορας boost(react σε nike για να μη σπρωχνουμε την adidas) και μετα stan smith ειναι σαν να τιμωρω τα ποδια μου. Αλλα και για αυτο το λογο υπσρχουν τοσα μοντελα.

Αυτό λέω. Ο καθένας οπως τον βολεύει.Για τα ASICS έχεις απόλυτο δικιο. Τα react ότι πιο άχρηστο έχω πάρει.( epic react χωρίς κορδόνια).Η Adidas είναι πολυ  μπροστά από όλους . Τα Σμιθ είναι must .ολοι έχουν ένα ζευγάρι.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αυτό λέω. Ο καθένας οπως τον βολεύει.Για τα ASICS έχεις απόλυτο δικιο. Τα react ότι πιο άχρηστο έχω πάρει.( epic react χωρίς κορδόνια).Η Adidas είναι πολυ  μπροστά από όλους .

Δες react element 87(λευκο κυριως) . Τα ψαχνω απο το καλοκαιρι του 2018 και δεν εχω καταφερει να τα βρω  πουθενα. Βρηκα ενα ζευγαρι στο Λονδινο περυσι στο size? αλλα σε χρωμα που δε μου καθοταν καλα στο ματι. Δεν υπαρχει αλλο ζευγαρι που να εχω ψαξει τοσο πολυ(φυσικα τα βρισκεις σε ebay αλλα σε τιμες που δεν αξιζει)

Επεξ/σία από akarthis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, akarthis είπε

Δες react element 87(λευκο κυριως) . Τα ψαχνω απο το καλοκαιρι του 2018 και δεν εχω καταφερει να τα βρω  πουθενα. Βρηκα ενα ζευγαρι στο Λονδινο περυσι στο size? αλλα σε χρωμα που δε μου καθοταν καλα στο ματι. Δεν υπαρχει αλλο ζευγαρι που να εχω ψαξει τοσο πολυ(φυσικα τα βρισκεις σε ebay αλλα σε τιμες που δεν αξιζει)

Το μόνο που θέλω και δεν μπορώ να το βρω τωρα καλοκαίρι είναι το Nike airforce 1 σε λευκό.πουθενα το νούμερο μου.Αυτο μόνο μου λείπει για καλοκαιρινό λευκό .Τα 3 ρετρό στυλ Smith , continental 80 και reebok classic τα έχω.Δεν ξέρω τι γίνετε πουθενα δεν μπορώ να τα βρω. Κατσε να τσεκάρω αυτό που λες. Δεν το ξέρω.

υ.γ Τα είδα. Αυτη η σολα με τις βούλες δεν μου αρέσει. Τα είχα δει περσυ.. 

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...