Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 296
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

165 ειχαν ελλαδα τα πηρα απο Sportsshoes με 100

Πολλά λεφτά για εμένα, 165 δύσκολα δεν βγαίνω.

Με 80 παίρνεις καλή ποιότητα nike πιστεύω.

Δημοσ.

καλα ναι, για περπατημα μονο ειναι πολλα, το προηγουμενο μοντελο καγιανο πηρα εγω (στα 125) πριν κανα δυο χρονια και

το χω λιωσει στο τρεξιμο και ακομα βασταει

• Like 1
Δημοσ.

Για παπούτσια, φαντάζομαι κάτι ελαφρύ το οποίο να το νιώθεις άνετα στο πόδι σου.

Αυτό που προτείνω εγώ, είναι ένα καλό ζευγάρι πάτους με σιλικόνη.

Τους πρωτογνώρισα στο στρατό και από τότε τους χρησιμοποιώ συνέχεια.

Νιώθεις λες και περπατάς σε σύννεφο. Παίρνει το σχήμα του ποδιού σου και εμένα με είχαν βολέψει πάρα πολύ τότε (πριν από 15 χρόνια) στο στρατό... σκοπιές, ορθοστασία κτλ δεν ένιωθα καμία ενόχληση στα πόδια 

Δημοσ.

Έχει κανείς adidas pure boost ή ultra boost; Τα πρώτα βγαίνουν στα 150 ευρώ περιπού ενώ τα τελεύταια στα 180-200. Αξίζουν; Ή θα χαλάσουν στον έναν χρόνο; Τα θέλω για περπάτημα και καθημερινή χρήση που και που κανά τρέξιμο.

Δημοσ.

πατοι σιλικονης χρειαζονται, ειδικα αμα εχεις πλατυποδια οπως εγω.

καλυτερα να προσεχεις για να εχεις μεγαλος. προσωπικα εχω αυτους εδω

Thuasne-PODOSIL-Sole-viscoelastic-silico

Δημοσ.

Ω λυπάμαι που το ακούω. Δεν απορώ με την απάντησή σου, αν υπέφερα κι εγώ τα ίδια θα έλεγα μήπως γλυτώσω καμιά ξεροκέφαλη. Η αλήθεια είναι πως εφαρμόζω αυτό που λέει το γατοκόριτσο, φροντίζω μέρα παρά μέρα να αλλάζω σε πιο ίσιο παπούτσι και καμιά φορά ακόμη κι αθλητικά αν νιώθω ότι έχουν κουραστεί τα πόδια μου. Αυτά που έβαλα πάντως έχουν πολύ καλή υποστήριξη και είναι άνετα αλήθεια. 

φιλικα παντα δεκτο οτι ειναι ανετα αλλα μην σκεφτεσαι μονο αυτο.οτιδηποτε φορας σκεψου και ποσο καλα θα κρατησει αντεξει αμα παραπατησεις γυρισεις ποδι ή ακομα χειροτερο γινει κατι σε σκαλα.ναι ξερω το παω στο κακο αλλα την εχω πατησει πολλες φορες επειδη ειμαι και εγω ξερκοκεφαλος.2 φορες γυρισμα το ποδι μεσα στην ιδια ημερα σε σκαλοπατια επειδη τα παω δυο δυο.ευτυχως που φορουσα νορμαλ παπουτσι.επισης οπως εγραψα πιο πανω και δεν με βγαζω εκτος κανονα μεχρι να παθουμε κατι δυστυχως νομιζουμε οτι δεν παθαινουμε τιποτα.ειδικα για πολλες ωρες ή για περπατημα εξω το ποδι σου αξιζει οτι πιο ανετο και καλυτερο. και για πολλες κοπελες δυστυχως το τι βολευει δεν ειναι με το τι ειναι στην μοδα οποτε και πανε προς την μοδα με ολα τα επακολουθα.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω για παπουτσι εργασιας με σιδερο η κοκκαλο μπροστα εχετε να προτεινεται κατι;Επισης εκτος απο πατο σιλικονης υπαρχει κατι αλλο;

Δημοσ.

Για παπούτσια, φαντάζομαι κάτι ελαφρύ το οποίο να το νιώθεις άνετα στο πόδι σου.

Αυτό που προτείνω εγώ, είναι ένα καλό ζευγάρι πάτους με σιλικόνη.

Τους πρωτογνώρισα στο στρατό και από τότε τους χρησιμοποιώ συνέχεια.

Νιώθεις λες και περπατάς σε σύννεφο. Παίρνει το σχήμα του ποδιού σου και εμένα με είχαν βολέψει πάρα πολύ τότε (πριν από 15 χρόνια) στο στρατό... σκοπιές, ορθοστασία κτλ δεν ένιωθα καμία ενόχληση στα πόδια

Προτεινετε πατους!
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται πήρα πρόσφατα αυτά εδώ: https://www.skroutz.gr/s/7397830/Reebok-Zpump-Fusion-Graphic-Pack-V63089.html?from=favorites_popup

Είναι η δεύτερη φορά που παίρνω Reebok και έχω να πω μόνο θετικά. Είναι πολύ άνετα και value for money (γενικά τα Reebok). Να κοιτάτε να έχουν χοντρούς πάτους όσο το δυνατόν. Ειδικά εκείνα που έχουν τον zig zag πάτο είναι πολύ άνετα. Αλλά νομίζω δεν τα βγάζουν πολύ πλέον γιατί έψαχνα και δεν βρήκα κάτι. 

• 7 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είδα σε thread με τίτλο "άνετα παπούτσια.." να αναφέρεται το All Star, έχω να πω οτι τα παπούτσια αυτά είναι ότι πιο άβολο και αδικαιολόγητα ακριβό υπάρχει !! Ως πρόσφατα ιδιοκτήτης converse (δυστυχώς), έχω να δηλώσω οτι είναι τα χειρότερα παπούτσια που έχω φορέσει ποτέ, και μάλιστα είναι αυτά με τον πιο μαλακό πάτο (one star). Πιάσιμο στην καμάρα, πόνος στη φτέρνα κλπ, καμία ανατομία, θέλω να τα πετάξω στα σκουπίδια. Τελικά θα τα αντικαταστήσω με Skechers govulc 2, είναι λες και πατάς στα σύννεφα [αν ήξεραν τι διαφήμιση τους κάνω τζάμπα- αλλά τέλος πάντων, αξίζουν]

Επεξ/σία από vag1453
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vag1453 είπε

Τελικά θα τα αντικαταστήσω με Skechers govulc 2, είναι λες και πατάς στα σύννεφα

Θυμάμαι όταν ήμουν στρατό που φορούσα τα άρβυλα πολλές ώρες, ενίοτε >24, μια φορά που μετά από εμπλόκα είχα έξοδο και φόρεσα κάτι All Star, νόμιζα ότι πατάω σε στρώμα.

Επεξ/σία από phanispal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...