Προς το περιεχόμενο

Alcatel 7130 ....!!

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση έχω 2 ρουτερακια alcatel..το ένα το χρησιμοποιω ως κύριο μέσα στο ΣΠΙΤΙ αλλα με το wifi δεν ειμαι κ πολυ ικανοποιημένος ....K σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το άλλο ως repeater... Για καλύτερο wifi...

Γίνεται κάτι τέτοιο κ αν ναι πως με απλα λογια..!!

Ευχαριστω..!!

Δημοσ.

αν εννοεις να παιρνει ασυρματα απο το πρωτο και να δινει ασυρματα τοτε πρεπει να υποστηριζουν και τα 2 wds για να γινει η το δευτερο να υποστηριζει λειτουργεια repeater που το θεωρω δυσκολο.αλλιως μπορεις αν ενωσεις το πρωτο με το δευτερο με καλωδιο να κανεις το δευτερο να παιξει σαν access point.απλα πρεπει να ενωθουν μεταξυ τουςμε καλωδιο ethernet.

Δημοσ.

Μπορω κάπως να ανέβασω την " ένταση " του σήματος του ρουτερ.;;;Υπαρχει τέτοια επιλογη σε αυτο το ρουτερ.;;;

Δημοσ.

συνηθως τα περισσοτερα ρουτερ δεν εχουν τετοια επιλογη και συνηθως απο default παιζουν στο max.αν τωρα πας στην καρτελλα wireless και δεις περα απο τα κλασσικα wpa κτλ δεις και τιποτα ενταση μπορει να το ανεβασεις αν δεν ειναι τερμα.σε απειροελαχιστα adsl router εχω δει τετοια ρυθμιση.συνηθως εχουν επιλογη High medium low και διπλα γραφει ειτε db ειτε mw.συγκεκριμενα ενα ρουτερ θυμαμαι να εχω δει να εχει τετοια ρυθμιση.τσεκαρε το αν και δεν το κοβω να βρεις τετοια επιλογη.στην καρτεελλα toy wifi Θα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...