Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ήθελα να ρωτήσω θέλω να αγοράσω ένα ποντική για gaming μέχρι 40-80 ευρώ το πολύ δεν έχω θέμα άμα το ποντική είναι ασύρματο ι όχι απλώς θέλω όταν φορτίζετε να μπορώ να πεζό ταυτοχρόνως ι τουλάχιστον να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής η μπαταριά πεζό  στα 1200 dpi (απλά θέλω το ποντική να έχει ρύθμιση για ακριβώς 1200 dpi) είχα αυτό το ποντική 

http://www.skroutz.gr/s/278995/Trust-GXT14S-Gaming-Mouse.html?keyphrase=gxt+14s

θέλω να άνετο και να έχει στηρίξει για αντίχειρα και το μικρο το δαχτυλάκι σαν το παλιό μου 

οι ιδέες μου μέχρι τώρα

razer taipan

Corsair Vengeance M60

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω άμα υπάρχει κανένα κατάστημα στην θεσσαλονικι που να έχει τα ποντίκια έξω από της συσκευασίες τους για να δεις να σε βολέυι στο χέρι σαν το media mark που να έχουν όμως να έχει ποντίκια για gaming ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλή σας ημέρα (και sorry που ειμουν λιγο πρηχτης)

Δημοσ.

Σε Razer το Deathladder.

Σε logitech το g400/g500 αναλογα τι σε βολευει στο χερι σου.

Μπορεις να δεις και σε roccat kova η kone(+).

Καλο θα ηταν να τα δοκιμασεις στο χερι σου αλλα για θεσ/νικη δυστυχως δεν γνωριζω.

Δημοσ.

+1 και απο μένα για DeathAdder...

Πολύ καλό Sensor...

Κάθεται πολύ καλά στο χέρι

Υγ... μήπως να στείλω email στην Razer να πάρω κανά ποσοστό επι των πωλήσεων τελικά? :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πια είναι η γνώμη σας για το Corsair Vengeance M60  φαίνεται πόλη καλό για την τιμή του?

Επεξ/σία από Killex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...