Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου δειξετε μοντέλο για μονιτορ υπολογιστή , μεγέθους 22 ή 24 ιντσών,που στα κύρια χαρακτηριστικά του να είναι το μικρό μεγεθος των πλαστικων περιθωρίων αριστερα και δεξια (γιατι θα μπούνε ολες διπλα-διπλα και δεν θελω μεγάλα κενά) και τιμή λιγότερη απο 180 ευρώ το καθε ενα....

Σε σχετικη ερωτηση στον γοογλή με παρεπεμψε σε καποια ξενα φορουμ με παρομοια συζητηση αλλα οι απαντήσεις ειχαν δοθει πριν απο 3 χρονια οποταν ειναι ξεπερασμένες.

Δεκτές και λυσεις απο amazon.com.uk αλλα οχι ebay :)

για οσους δεν καταλαβαν θελω να κανω κατι τετοιο

2327-1.jpg

Επεξ/σία από sstratos
Δημοσ.

440 ευρω κάρτα,δεν θα την παλέψει ??? θα χαμηλώσω τα details εαν χρειαστεί... ετσι και αλλιώς μεχρι τωρα ειχα μια gf 6800 oποταν ειμαι συνηθησμένος στα low details

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη σου , για Eyefinity θελει καποιος 2 καρτες σε crossfire ?? στο συμπέρασμα λέει ομως οτι την παλεύει χαλαρά και ειναι η μόνη μονοπύρηνη κάρτα που το κανει (τουλαχιστον οταν γραφτηκε το αρθρο).

Στείλτε λινκ απο καμιά οθονη να δούμε τι θα κανουμε..

Δημοσ.

Σου έστειλα στο ποστ 4...

καθώς και ένα λινκ με τις οθονες με τα μικροτερα πλαισια!

Βασικα ασχετως με το τι λενε .. τα fps που πιανει στα τεστ δεν τα λες και καλα!

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&pid=1679&psn=&lid=1&leg=0"> sapphire vaporx hd 7970 3gb

οσο για την οθονη που λές , τα 8ms response δεν ειναι πολλά για παιχνιδια ?? το πολύ 5μσ να εχει

Ο χρόνος απόκρισης πλέον δεν μας απασχολεί. Χαμηλοί χρόνοι απόκρισης είναι Marketing και ουσιαστικά δεν ισχύουν. Έχει να κάνει με το πως μετράνε τον χρόνο απόκρισης.

Πιο αναλυτικά:

http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/apomythopoiisi-texnikon-xaraktiristikon-iso-13406-ii-periptwsi-11062.html

Όσον αφορά την απόδοση, οι μεγάλες αναλύσεις παρέα με High Settings, χρειάζονται δύναμη. Αν έχεις τα χρήματα πας για δύο πολύ δυνατές κάρτες. Αν όχι, κάνεις υποχώρηση στα Details.

• Like 1
Δημοσ.

κατ' εμέ δεν αξίζει το eyefinity. Εκτώς και μόνο αν έχεις βαρεθεί να έχεις μια 24άρα.

Στη θέση σου θα διέθετα ένα 600άρι-1200άρι για μια και σωστή 24άρα-30άρα οθόνη παρά πολλές και μικρές σε κόστος.

Πήγαινε σε SPVA που δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου. Με παρόμοια δουλεύω CAD και παίζω games.

https://www.skroutz.gr/s/96172/Eizo-FlexScan-S2433W.html

Ναι ισχύει ότι παίζει τεράστιο ψέμα στα ms. Ευτυχώς η eizo ξεχωρίζει πόσο είναι το GtG και RtF καθώς αυτά διαφέρουν.

Αν παρόλα αυτά επιμένεις για eyefinity, καλό ψάξιμο, βέβαια υπάρχουν και μερικοί που πουλάνε το τριπλό setup τους σε καλή τιμή βέβαια έχω καιρό να δω τέτοια αγγελία αλλά ποτέ δε ξέρεις :D

Δημοσ.

Για σου και απο εμένα βασικά να ξέρεις άσχετα αν υποστηρίζει η κάρτα σου τεχνολογια eyefinity πρέπει να ξέρεις ότι και να συνδεθούν τα3 μόνιτορ πάλι δε θα δουλέψει. Θα δουλέψουν μονο οι 2 θα χρειαστείς ανταπτορακη active είχα και εγω το πρόβλημα αυτο με 3 μόνιτορ lg ips237l και κάρτα γραφικών 7870 τις gigagabite που υποστηρίζει 4 μόνιτορ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...