Duck Dodgers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας και πάλη πρόσφατα αγόρασα το pc της υπογραφής μου η μητρική μου έχει 1χ sata 3 και 5x sata 2 στο pc έχω βάλει τον wd και έτσι μου μένουν μόνο οι 5 sata 2 από το παλιό μου έχω έναν maxtor στα 120Gb ide αφού η μητρική δεν παίρνει ide υπάρχει κάποιος τρόπος να τον βάλω έστω σε ένα dock για να δουλέψει σαν εξωτερικός? ακόμα έχω και ένα από laptop που ο οποίος από ο΄τι βλέπω πάνω του είναι sata 2 το μόνο θέμα που έχω (η νομίζω ότι έχω) είναι το μέγεθος του ο δίσκος είναι αυτός, θα μπορεί να "κουμπώσει" στο pc μου? Ευχαριστώ!
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 το μόνο θέμα που έχω (η νομίζω ότι έχω) είναι το μέγεθος του ο δίσκος είναι αυτός, θα μπορεί να "κουμπώσει" στο pc μου? Θα παρεις ενα τετοιο σετακι και εισαι κομπλε.
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ή παιρνεις εναν adapter ide to sata... Ή μπορεις να παρεις εξωτερικη USB θηκη 3,5'' (skroutz.gr --> και κανεις search για "ide case 3.5"), αλλα εγω δεν θα τον χρησιμοποισουσα. Που να μπλεκεις με καλωδια, ρευματα κλπ... Εκτος αν σου λειπουν 120GB και τα θες οπωσδηποτε.
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Άσε που το κόστος για θήκη δεν αξίζει τον κόπο...
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Θα παρεις ενα τετοιο σετακι και εισαι κομπλε. Από Πάτρα τίποτα? γιατί κάνουν 3 ευρό + 9 τα μεταφορικά = 12 ευρό για 2 σιδεράκια.. :/
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε τοπικό καταστημα με ειδη για Η/Υ. Θα εχουν σίγουρα. (Οχι οτι κοβω και το χέρι μου , αλλα αυτα ειναι accessories οπως τα καλωδια που τα βρισκεις παντου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα