Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα :

Κάνω format  σε ένα παλιό Η/Υ και θέλω να βάλω τα windows xp

H  διαδικασία του format ξεκινάει κανονικά αλλά όταν μου ζητάει να αποδεχθώ την άδεια χρήσης για τα windows πατάω το f8 και δεν προχωράει στην επόμενη φάση . ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

το cd tωn windows που χρησιμοποιώ για το format είναι αυθεντικό.

Τι να κάνω ???

please help

Δημοσ.

1) Το CD είναι σε καλή κατάσταση;

2) Η συνδέσεις είναι PATA; Και αν ναι, τα Master, Slave, είναι σωστά;

3) Έχεις δοκιμάσει να κάνεις Default το BIOS;

4) Έχεις δοκιμάσει με διαφορετικό DVD ROM;

5) Ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση; Έχεις δοκιμάσει με άλλον δίσκο;

6) Μήπως χρειάζεται Sata οδηγούς; (Αν η περίπτωση 2 δεν ισχύει) Αν ναι υπάρχουν εκδόσεις XP στο Internet με προεγκατεστημένους Sata οδηγούς. Επίσης κατά την αντιγραφή των αρχείων στην αρχή μπορείς να τους εγκαταστήσεις αν τους έχεις κατεβάσει από τη σελίδα του κατασκευαστή.

Δημοσ.

1) Το CD είναι σε καλή κατάσταση;

2) Η συνδέσεις είναι PATA; Και αν ναι, τα Master, Slave, είναι σωστά;

3) Έχεις δοκιμάσει να κάνεις Default το BIOS;

4) Έχεις δοκιμάσει με διαφορετικό DVD ROM;

5) Ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση; Έχεις δοκιμάσει με άλλον δίσκο;

6) Μήπως χρειάζεται Sata οδηγούς; (Αν η περίπτωση 2 δεν ισχύει) Αν ναι υπάρχουν εκδόσεις XP στο Internet με προεγκατεστημένους Sata οδηγούς. Επίσης κατά την αντιγραφή των αρχείων στην αρχή μπορείς να τους εγκαταστήσεις αν τους έχεις κατεβάσει από τη σελίδα του κατασκευαστή.

Πιθανών να είναι αυτό με τα sata drivers.

επειδή πρώτη φορά κάνω format θέλω να σε ρωτήσω :

έχω ένα cd του υπολογιστή που λέει drivers  και ένα άλλο της μητρικής μήπως είναι κάποιο από αυτά?

Αν όχι αλλιώς μπορείς να μου πεις τι ακριβώς να κάνω? (  να τους εγκαταστήσω εκεί που λέει να πατήσω F6? και από που να τα κατεβάσω?)

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου

Δημοσ.

Μπαίνουμε σε πολλές λεπτομέρειες από εκεί και πέρα που δύσκολα λύνονται γραπτώς. 

Όταν λες όμως ότι πατώντας το "F8" δεν συνεχίζει, είναι σαν να μην πιάνει το κουμπί ή αλλάζει η οθόνη και δεν συνεχίζει μετά;

Δημοσ.

Μπαίνουμε σε πολλές λεπτομέρειες από εκεί και πέρα που δύσκολα λύνονται γραπτώς. 

Όταν λες όμως ότι πατώντας το "F8" δεν συνεχίζει, είναι σαν να μην πιάνει το κουμπί ή αλλάζει η οθόνη και δεν συνεχίζει μετά;

Το πατάω και δεν κάνει τίποτα παραμένει στην σελίδα με την άδεια χρήσης. Το περίεργο είναι πως το page down ή το page up και το esc τα πιάνει όταν τα πατάω. Είναι σαν να μην πιάνει το κουμπί.

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο σου μήπως έχει F key Function; Κάποιο κουμπί δηλαδή που τη μία ενεργοποιεί τα F κουμπιά όπως F1,F3,F3, κλπ και την άλλη λειτουργίες του συστήματος όπως ρύθμιση φωτεινότητας, έντασης ήχου, κλπ;
Ρίξε μία προσεκτική ματιά στο πληκτρολόγιο σου.

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο σου μήπως έχει F key Function; Κάποιο κουμπί δηλαδή που τη μία ενεργοποιεί τα F κουμπιά όπως F1,F3,F3, κλπ και την άλλη λειτουργίες του συστήματος όπως ρύθμιση φωτεινότητας, έντασης ήχου, κλπ;

Ρίξε μία προσεκτική ματιά στο πληκτρολόγιο σου.

Καλησπέρα και πάλι,

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου χθες όντως έπρεπε να βρω το κουμπί F ενεργοποιεί τα κουμπιά αυτά ( τι χαζή που είμαι...) έκανα το Format απλά τώρα κατεβάζω αρχεία να εγκαταστήσω και δεν τα δέχεται μου βγάζει μηνύματα σφάλματος όπως ( το αρχείο δεν εντοπίστηκε στην δυναμική βιβλιοθήκη kernel dll32 ) κάτι τέτοιο. 

Μήπως πρέπει να κάνω ξανά το format?

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις, από ένα σημείο και μετά ίσως είναι δύσκολο να συνεχίσεις χωρίς να ξέρεις. Καλό θα ήταν να σου δείξει κάποιος από κοντά αν θέλεις να κάνεις την όλη διαδικασία μόνη σου.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό από το Forum να σε βοηθήσει κάποιος ξεκινώντας από το μηδέν την διαδικασία. Ίσως θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον τεχνικό.

Είναι καλό που έχεις ενδιαφέρον γι' αυτό και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς από τη στιγμή που σ' αρέσει.

Φιλικά. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...