Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για καινουργιο κινιτο με budget περιπου στα 250..
Προτιμίσεις: Περίπου 4 ιντσες οθόνη (αφης), android (ενοείται) :P

Δημοσ.

Sony Xperia Sole ή HTC One V στα 249 μόνο. Το μόνο θέμα με το δεύτερο είναι η χαμηλή ταχύτητα του επεξεργαστή - το Sole είναι διπύρηνο.

Πολύ καλό και το Sole ( το είχα), έχει όμως οθόνη 3,7 και δεν θα αναβαθμιστεί , εν αντιθέσει με το Ρ,  σε JB.

Δημοσ.

Πολύ καλό και το Sole ( το είχα), έχει όμως οθόνη 3,7 και δεν θα αναβαθμιστεί , εν αντιθέσει με το Ρ,  σε JB.

Μπορείς να μου πεις μερικά λόγια για το Sole;Γιατί ενδιαφέρομαι να το πάρω.

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ του του xperia p και του lg optimus l7...Το ένα για την μεγαλύτερη οθόνη και πιο φθηνό και τ άλλο λόγω του επεξεργαστή κυρίως....

Δημοσ.

αφου εισαι διατεθειμενος να φτασεις τις 4.3 ιντσες δωσε 300 και παρε το nexus. Ο μονος λογος να παρεις οτιδηποτε αλλο ειναι αν σου φαινεται υπερβολικα μεγαλο. Αλλιως περιμενε μηπως ξαναβγαλουν s advance ή s2 ξανα σε καλη τιμη. Απο αυτα θα προτιμουσα μαλλον το sony p

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι μεταξύ του του xperia p και του lg optimus l7...Το ένα για την μεγαλύτερη οθόνη και πιο φθηνό και τ άλλο λόγω του επεξεργαστή κυρίως....

Go for xperia P.

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις μερικά λόγια για το Sole;Γιατί ενδιαφέρομαι να το πάρω.

Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πώ, κλασικό Xperia , βολικό μέγεθος για μένα, όμορφο το κόκκινο, γρήγορο , με 2πύρηνο επεξεργαστή, παίρνει κάρτα MicroSd, πολύ καλή οθόνη. Αν σε ικανοποιεί το μέγεθος , το προτείνω, αλλιώς σε 4 ίντσες αν μπορείς πάρε το P, ή ακόμα καλύτερα το S. Εμένα πάντως μου φτάνει το Ρ.

Το Sole πάντως , αν δεν κάνω λάθος , δεν θα αναβαθμιστεί σε JB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...