Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Οριστε μια σελιδα που περιλαμβανει συγκεντρωτικη λιστη και αναλυσεις με τα καλυτερα ( δωρεαν κατα κυριο λογο ) προγραμματα για τα windows 64bit. Με τα περισσοτερα συμφωνω απολυτως. Τωρα με εβαλε σε πειρασμο και παω να δοκιμασω τον Pale Moon, που λεει οτι ειναι απο τους καλυτερους browsers!
sarpan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Οριστε μια σελιδα που περιλαμβανει συγκεντρωτικη λιστη και αναλυσεις με τα καλυτερα ( δωρεαν κατα κυριο λογο ) προγραμματα για τα windows 64bit. Με τα περισσοτερα συμφωνω απολυτως. Τωρα με εβαλε σε πειρασμο και παω να δοκιμασω τον Pale Moon, που λεει οτι ειναι απο τους καλυτερους browsers! where is the link???οεοεο???
vaiosgtr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 where is the link???οεοεο??? μηπως περιμενει να τα προτεινουμε εμεις ?
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Χιλια συγνωμη!! Οριστε : Best Free Windows 64-bit Software
nilosgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει: VLC Eclipse WinSCP Handbreak VirtualBox Και μερικά αλλά που επειδή είμαι απ το κινητό ίσως μου ξεφεύγουν
vaiosgtr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει: VLC Eclipse WinSCP Handbreak VirtualBox Και μερικά αλλά που επειδή είμαι απ το κινητό ίσως μου ξεφεύγουν το handbreak το έχει !
Luxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Antivirus,firewall,malware scanning ειναι καλυτερα να βαλω 32bit ή 64bit; Σιγουρα τα δευτερα θα δουλευουν καλυτερα, αλλα ρωταω απο αποψη αναπτυξης, καθως οι 64bit εφαρμογες δεν εχουν και πολυ καιρο που βρισκονται στο παρασκηνιο, τουλαχιστον ενεργα..
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 δεν νομιζω να υπαρχει λογος να μην βαλεις τις 64bitες εκδοσεις των προγραμματων...μια χαρα λειτουργουν...σπανιες περιπτωσεις να χρειαστει να βαλεις την x32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα