Greek_Tornado Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Βρήκα αυτό το θέμα και συνεχίζω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο μιας και πάνω κάτω θέλω κάτι παρόμοιο. Budget ΠΟΛΥ βαριά 60€, θα ήθελα κάτι φωτιζόμενο, όχι απαραίτητα gaming, αλλά ποιοτικό όσο γίνεται. Η χρήση είναι ΚΑΙ για games αλλά και αρκετό προγραμματισμό και μεγάλα κείμενα. Οπότε με ενδιαφέρει με αυτή τη σειρά: Max 60 euros (εκτός αν πια υπάρχει κάτι τρομερό για λίγο παραπάνω), φωτισμός, καλή αίσθηση στα πλήκτρα (μηχανικά με αυτά τα χρήματα μάλλον δεν παίρνω και εδώ που τα λέμε ίσως δε θα ήθελα κιόλας με τόσο σαματά που κάνουν). Για πείτε μέχρι τη δευτέρα αλλιώς με βλέπω κι εμένα για Sidewinder X4 (τη σιχαίνομαι την MS στα hardware γμτ, είμαι fan της Logitech γενικά από τιμονιέρες μέχρι ποντίκια)
giokou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φίλε όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτω τις αρετές του X4. Έχει όλα όσα ακριβώς θέλεις. Ο φωτισμός είναι άριστος και βοηθάει πάρα πολύ για γράψιμο το βράδυ αλλά και για gaming εννοείται, με 3 επίπεδα να διαλέξεις. Η εργονομία είναι φανταστική για τη τιμή του. Επίσης, ήμουν κι εγώ πιο πολύ προς Logitech, ΑΛΛΑ το X4 gaming keyboard και το X6 gaming mouse (το έχω 1.5 χρόνο) μου έχουνε δώσει να καταλάβω ότι αν δε δοκιμάσεις, θα χάσεις ωραία πράγματα...! Όλα τα παραπάνω τα γράφω εξ εμπειρίας πλέον και δίχως fanboyσμό. 2
Greek_Tornado Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Το χτύπησα από Πλαίσιο, με πείσατε. Ελπίζω να μην είναι το κλασικό χάλια Microsoft γιατί το κρίμα στο λαιμό σας :-P
basiliose Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Το χτύπησα από Πλαίσιο, με πείσατε. Ελπίζω να μην είναι το κλασικό χάλια Microsoft γιατί το κρίμα στο λαιμό σας :-P Πολύ καλό και ποιτικό πληκτρολόγιο .Το έχω 1,5 χρόνο και είναι μια χαρά. 1
Greek_Tornado Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ήρθε σήμερα το πρωί. Ευχάριστη έκπληξη η εμφάνισή του από κοντά, πολύ πιο όμορφο απ'όσο φαινόταν στις φωτό. Αυτό που μ'αρέσει είναι ότι δεν είναι καγκούρικο gamers keyboard αλλά φαίνεται σοβαρό και κυριλάτο. Κάτι σαν Logitech Illuminated των φτωχών (αυτό ήθελα εξαρχής και όχι gaming keyboard αλλά...80 ευρώ είναι αυτά)... Αυτό που δε μου αρέσει είναι ο φωτισμός που είναι έντονο βαθύ κόκκινο και δεν κολλάει και με το όλο μου σύστημα που είναι φωτισμένο με λευκές λάμπες μέσα το κουτί και μπλε ανεμιστήρες. Οπότε ήδη ψήνομαι για... http://www.instructables.com/id/Change-the-Backlighting-Color-on-a-SideWinder-X4-K/#step1 χεχε
qsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ναι το αποκλειστικο κοκκινο ειναι ενα θεμα , αλλα αυτο ισχυει για διαφορα πολυχρωμα φωτιζομενα περιφερειακα ειτε ειναι ποντικια ειτε πληκτρολογια ειτε κουτια και οι ανεμιστηρες τους στη θεση σου παντως δε θα εδινα και ιδιαιτερη σημασια.. τουλαχιστον δεν ειναι κοκκινο που ενοχλει το ματι
Antwni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ανάμεσα σε αυτά τα 2 πιο θα διαλέγατε? Αν υποθέσουμε ότι έχουν την ίδια τιμή... http://www.skroutz.gr/s/66724/Microsoft-SideWinder-X6.html http://www.skroutz.gr/s/261619/Microsoft-SideWinder-X4.html
qsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ταπεινή μου άποψη, δεν έχει νόημα το x6 Δεν προσφέρει κάτι επιπλέον με ουσία
Antwni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Στην ίδια τιμή όμως? Πιο ωραίο είναι εμφανησιακά το x6
LuNaTiC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Κανείς δεν είπε εδώ μέσα να μη πάρετε mouse με 15 ευρώ αλλά με 60 γιατί θα είναι καλύτερο... Θα ΨΑΞΕΙΣ να βρείς ΑΞΙΟΛΟΓΟ hardware και αν κάνει έστω και 60 ευρώ...(παράδειγμα) τότε λέμε ότι αξίζει να το πάρεις.
Rod@X Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Κανείς δεν είπε εδώ μέσα να μη πάρετε mouse με 15 ευρώ αλλά με 60 γιατί θα είναι καλύτερο... Θα ΨΑΞΕΙΣ να βρείς ΑΞΙΟΛΟΓΟ hardware και αν κάνει έστω και 60 ευρώ...(παράδειγμα) τότε λέμε ότι αξίζει να το πάρεις. Αυτή είναι η μια όψη και έχεις απόλυτα δίκιο αν έχεις τα χρήματα και ψάχνεις κάτι αξιόλογο. Η άλλη είναι είναι να ψάχνεις το καλλίτερο για τα χρήματα που διαθέτεις. Αποδεκτή και αυτή και πιο συχνή στις μέρες μας.
sotiris123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κανείς δεν είπε εδώ μέσα να μη πάρετε mouse με 15 ευρώ αλλά με 60 γιατί θα είναι καλύτερο... Θα ΨΑΞΕΙΣ να βρείς ΑΞΙΟΛΟΓΟ hardware και αν κάνει έστω και 60 ευρώ...(παράδειγμα) τότε λέμε ότι αξίζει να το πάρεις. εννοειτε πως αν ψαξεις παιρνεις κατι καλο... εγω την επαθα με το ροκατ και πλεον μακρια... λοιπον σμρ μου ηρθε και μενα το πληκτ.. πολυ καλητερο απο οσο το περιμενα αλλα... μπερδευομαι ακομα γιατι ειχα συνηθησει το παλιο μου με τεραστια πληκτρα...:Ρ 1ον) μπερδευεσε λιγο με τα μη ελληνικα(αν και απο οσο εχω δει τα περισσοτερα γκαμινγκ πληκτ εχουν μονο αγγλικα) 2ον)εχει μικρα ποδαρακια(το ηθελα λιγο πιο ψηλο) και 3ον) στα μακρο πατιουντε τα κουμπια οσο γρηγορα τα πατησεις εσυ?(δλδ αν πατησω το α και το β με διαφορα 10δευτερ θα τα αναπαραγει με αυτη τη ταχυτητα μετα? παντως για οποιον ψαχνει για ενα καλο πληκτρ θα τον καλυψει πληρος και ειναι και στηβαρο και αθορηβο.. edit: βρηκα μεσα απο το προγραμμα πως βαζεις delay η το βγαζεις και επισης εψαξα και λιγο αυτα με το αυτο και απλα ΜΑΜΑΕΙ.... οτι και να κανω εχω τα δικα του μακρο.... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2013 από sotiris123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα