panos_saxo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 καλως λοιπον , ας ερθει με το καλο το νεο pcακι μου και σειρα εχει αυτο !
giokou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ποιο είναι το νέο pcάκι, παρεμπιπτόντωςςςς???
panos_saxo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Aν και ειχα καταληξει αλλου μετα απο βοηθεια που ζητησα εδω για καποιους δικους μου λογους τελικα ειναι αυτο. AMD FX-6200 3.8GHZ 6-CORE BLACK EDITION KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB) PC12800 HYPERX GENESIS XMP DUAL CHANNEL KIT CLUB3D HD7850 ROYALKING 1GB PCI-E RETAIL OCZ ZS SERIES POWER SUPPLY 650W GIGABYTE GA-990FXA-D3 RETAIL THERMALTAKE V4 BLACK EDITION OCZ OCZSSD2-2VTXE120G 120GB VERTEX 2 E-VERSION SATAII 2.5 SSD
giokou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Κατά τη ταπεινή μου άποψη σηκώνει 2-3 αλλαγές προς το καλύτερο και φθηνότερον του συνολικού εγχειρήματος. Μη με ραπίσεις, είναι το μικρόβιο ρε γαμώτο!!! Γιατί e-shop? Οι τιμές του δαγκώνουν... Επίσης, έχεις βάλει 2 ssd??? * Τώρα κατάλαβααααα. Το έχεις ήδη παραγγείλει?
panos_saxo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 τωρα ειναι μαλλον αργα εχω ηδη δωσει την παραγκελια.. e-shop αναγκαστηκα λογο τοπου διαμονης , αν και εις γνωση μου οτι βαραει στις τιμες...ενας ssd δικο μου λαθος ! εβγαλα τον 60αρη και εβαλα 120 ναι αλλα ακομα ειναι στο σταδιο ελεγχου διαθεσημοτητας, περιμενω δηλαδη τροφοδοτικο , σκληρο και μητρικη και μετα θα σταλει η παραγγελια στο μαγαζι ωστε να τον παραλαβω
giokou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ τότε, καλοφάγωτο το pc και το X4!!!!!!!!!!
panos_saxo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 να σαι καλα! ενημερωτικα (πλεον) δε μου λες τι θα αλλαζες εσυ στη συνθεση μου ?? να σαι καλα! ενημερωτικα (πλεον) δε μου λες τι θα αλλαζες εσυ στη συνθεση μου ?? Γιατι μη νομιζεις οτι κολλαω να τους ακυρωσω ολη την παρααγγελια. εχουν ηδη αργησει να μου τον στειλουν
giokou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Προφανώς το θες για gaming περισσότερο ε??? 1. Ο FX 6300 αρκετά ανώτερος απ' τον 6200 με αμελητέα διαφορά τιμής. Ακόμα και Phenom II X4 965 θα σου έκανε, που κοστίζει μόλις 95€. Μιλάμε για ΤΟ vfm. 2. Οι Kingston καλές αλλά πανάκριβες, όταν υπάρχουν οι Beast με 39€. 3. Μητρική θα καλυπτόσουν άνετα και με 970 UD3 με 10-15€ φθηνότερα. 4. Τροφοδοτικό, ειλικρινά, αχρείαστο τόσα πολλά watts και πολύ ακριβό, ενώ υπάρχουν πραγματικά value for money από εταιρίες τέρατα όπως Thermaltake, XFX μέχρι 60€ με φοβερή απόδοση. Οπότε μιλάμε κατά κύριο λόγο για το κόστος. Μπορούσες να πάρεις από αλλού αρκετά φθηνότερα τα ίδια ή/και καλύτερα parts. 1000 συγνώμη αν τυχόν σ' εκνεύρισα, αλλά εσύ ρώτησες!
panos_saxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 για να ρωτησω προετοιμαστηκα πρωτα για τα χειροτερα οποτε ολα καλα... Οποτε ακου πως εχει , μιας και το τροφοδοτικο και η μητρικη ειναι ακομα στο ψαξιμο (εννοω δεν τα εχουν ετοιμοπαραδοτα) αν ψηνεσαι βρες κατι καλυτερο κατα τι γνωμη σου απο το ιδιο ομως καταστημα να το αλλαξω. αφου δε τα εχουν μαζεψει ακομα δε θα υπαρχει προβλημα αρκει ομως να κρατησω μνημες και επεργαστη αφου τα εχουν ηδη συλεξει
giokou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526916 και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664003
panos_saxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 οκ το αλλα ζω επιτοπου , ευχαριστω...
giokou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μόλις έσωσες 30€ χωρίς κανέναν αρνητικό αντίκτυπο στην σύνθεσή σου! Βάζεις και 12 €πουλα και να το πετιέται το Χ4!!! * Καλά μιλάμε ότι αν έπαιρνες 2-3 μέρη από άλλα καταστήματα, το ποσό αυτό ίσως ήταν και 2πλάσιο... Τραγικές τιμές ρε γαμώτο το κωλοe-shop...
panos_saxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 το ξερω αλλα τι να κανω ,εδω στην επαρχια ετσι ειναι.. οτι θα γλυτωνα απο αλλα καταστηματα θα τα εδινα στο courier αναγκαστηκα...
giokou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 1. Που είσαι? 2. Από περιέργεια, πόσο την είχε ακριβώς την 990FXA D3??? Δεν έχει τιμή στο site αυτή τη στιγμή.
panos_saxo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλαματα ειμαι. 103 και κατι ηταν η τιμη αλλα τωρα λεει δεν ειναι διαθεσιμη και ουτε καν με ενημερωσαν σκεψου. ηδη περιμενω 6 εργασιμες(κανα 2 βδομαδες λογω χριστουγεννα πρωτοχρονια κ τετοια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα