Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Επανερχομαι. Πηγα στην διαχειριση δισκων μεσα απο τα windows και πατησα shrink το δισκο ετσι απο περιεργεια. Ενω εχει 50gb ελευθερα μου εβγαλε οτι μπορει να βγαλει μονο τα 9gb, και ελεγε κατι για defrag. Ανοιγω τον defragler και μου εβγαλε 48% κατακερματιση! Πατησα για defrag και τοση ωρα ειναι στο 0%! Εχει ολες τις ταινιες και τα αρχεια που κατεβαζω, ( και λογικα τα μετακινω απο εδω και απο εκει; ) δε ηξερα οτι πιανουν χωρο οπου να'ναι! Πως πρεπει να λειτουργω απο εδω και περα; Ή παντα θα χρειαζεται ενα defrag; Νομιζω εχω να κανω πανω απο χρονι, ισως και περισσοτερο!! Αλλα ας επανερθω. κακα τα ψεμματα, δε μπορω να περιμενω να τελειωσει το defrag, μου βγαζει οτι τα fragmented files ειναι 220gb!! Θελει πανω απο μια ολοκληρη ημερα λογικα! Εαν παω να βαλω τα linux, θα δημιουργησω προβλημα στα windows; Γιατι θα θελησω να κοψω 20gb και οχι μονο 9gb. Τι λετε; ** Απο τα λιγα που διαβασα εδω καταλαβαινω οτι πρεπει να κανω defrag πρωτα.. Παντως μου κανει εντυπωση που τα Linux δε βγαζουν καποια προειδοποιηση και σε αφηνουν να κανεις shrink οσο εσυ θελησεις. Βεβαια να μου πεις οτι σε προειδοποιει εαν επιλεξεις την τριτη επιλογη. Για αυτο υπαρχει και η πρωτη που υπολογιζει αυτοματα το συστημα.
Luxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τι εχω κανει λαθος και μου βγαζει αυτο το πραγμα; Η πρωτη επιλογη δε φαινεται γιατι την εχω επιλεγμενη, ειναι το linux mint 14 cinnamon, στο οποιο και μπαινω.
Luxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τί εκανα λαθος; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2013 από Luxx
Luxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τελικα δεν εκανα κατι λαθος, ετσι πρεπει να τα δειχνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα