Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τουλάχιστον όμως έκανε στροφή οπότε ναι δεν είναι evil.

Δεν ειδα κάποιον "άλλο" να κάνει αντίστοιχή στροφή σε λάθος κίνηση ποτε...

Δεν αντιλέγω απλά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έκφραση είναι ολίγον αφελές να πιστεύουμε ότι χαρακτηρίζει τη Google ως εταιρεία. Τα ίδια έκανε και η Microsoft.

• Like 2
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλοί έχουν ξεκινήσει κόντρες εναντίον της τελευταία και σίγουρα δεν μπορείς να πεις "μικροί"...

Τρίζουν καρέκλες...

Κατά τα άλλα τα ίδια κάνουν όλοι κατά καιρούς οπότε αντί να πάρω το μέρος κάποιου θα πάρω pop-corn και θα απολαύσω κοκορομαχία μιας και μπλέχτηκαν τα κοτέτσια τους (wp/android, google/bing, google maps/bing maps, chrome/ie, msoffice/google docs).

Δημοσ.

Η google φοβαται τον ανταγωνισμο της και κανει αυτα που διαβαζουμε εδω και θα πεσει απο την κορυφη :mellow:  :mellow:

Η apple φοβαται τον ανταγωνισμο της και κυκλοφορει καθε 6 μηνες ipad/iphone και θα πεσει κι αυτη απο την κορυφη :mellow:  :mellow:

Να αποφασισουμε παιδια ποιος φοβαται ποιον γιατι μπερδευτηκα...  :mellow:  :mellow:

Μονο η Microsoft δεν φοβαται κανενα απ οτι καταλαβα

Βαριεμε να γραφω σεντονια γιατι το λεω αυτο...

Δημοσ.

Πηραμε πολλοι android γιατι παρεχει το καλυτερο απο αποψη δυνατοτητων και αρκετα αξιοπιστο λειτουργικο. Επισης σημαντικος παραγοντας ηταν οτι εγω που ειχα και διεθετα αρκετα χρηματα επαιρνα το SII αλλα παραλληλα καποιος φιλος μου εδινε 100-150€ και ειχε και αυτος κοινο λειτουργικο.

H Google το χει παρακανει! Δεν ειναι δυνατον να εφαρμοζει μονοπωλιακες τακτικες της προηγουμενης δεκαετιας και μαλιστα να ειναι χειροτερες και απο αυτες της MS. Θελω να επιλεγω android γιατι ειναι καλυτερο, οχι γιατι με αναγκαζει.

Τελος, θελω να τονισω οτι, παρα τα προσεγμενα ερωτηματα, τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι στην μηχανη αναζητησης βγαζει οτι "γουσταρει" . Αυτο φυσικα αφορα οταν υπαρχει καποιο προϊον στην μεση. σ.σ. δεν μιλαω για τα πλαισια διαφημησης.

Σιγα σιγα η google την εχει δει ηγεμονας και με πολυ χειροτερο τροπο απο την MS. :(

• Like 3
Δημοσ.

The game is on... για τα καλά όμως...
Δεν λέω ο υγιείς ανταγωνισμός είναι καλός... αλλά εδώ την πληρώνουν την ζημιά οι χρήστες...

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, θέλω να μπορώ με όλες τις πλατφόρμες να έχω όλες τις δυνατότητες και να επιλέγω εγώ την καλύτερη...

• Like 3
Δημοσ.
Από ότι καταλαβαίνω, το πρόβλημα εστιάζεται μόνο στον Internet Explorer .... σωστά ;

Κατεβάζεις τον Opera - Chrome - Safari   κ.λπ. ..... και παίζει κανονικά .

Το κόλλημα ποιό είναι ; ...... ότι η Google απαξιοί προϊόντα της Microsoft ;

Προσωπικά έχω να ανοίξω Internet Explorer ..... πάνω από 1,5 χρόνο.

Η Μicrosoft χόρτασε τόσα χρόνια το μονοπώλιο .... καιρός ήταν να της βάλει κάποιος τα γυαλιά.

microsoft_vs_google_bg.jpg
Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω, το πρόβλημα εστιάζεται μόνο στον Internet Explorer .... σωστά ;

Κατεβάζεις τον Opera - Chrome - Safari   κ.λπ. ..... και παίζει κανονικά .

Το κόλλημα ποιό είναι ; ...... ότι η Google απαξιοί προϊόντα της Microsoft ;

Προσωπικά έχω να ανοίξω Internet Explorer ..... πάνω από 1,5 χρόνο.

Η Μicrosoft χόρτασε τόσα χρόνια το μονοπώλιο .... καιρός ήταν να της βάλει κάποιος τα γυαλιά.

microsoft_vs_google_bg.jpg

Θα σου αρεσε η MS να σταματησει την υποστηριξη του Skype στο android, να μην βγαλει το office για android (απο οτι λενε θα γινει μεσα στο 2013) και τελος να κανει το office 365 να μην τρεχει αλλου εκτος απο Internet explorer. Κι ολα αυτα κι ας χασει κι αυτη!

Δεν ειναι λογικη αυτη επειδη το εκανε η MS στο παρελθον. Σαν χρηστης αυτο που με νοιαζει ειναι η ελευθερια επιλογης και οχι ποια εταιρια την εχει πιο "μεγαλη" την χρηματιστηριακη αξια και περισσοτερα κερδη.

Παψτε επιτελους να λειτουργειτε σαν Fans και αρχιστε να λειτουργειτε σαν χρηστες που θελουν το καλυτερο για αυτους στην καλυτερη τιμη.

Σορρυ για το επιθετικο υφος αλλα εχω κουραστει με την λογικη καλα κανει η Χ εταιρια και σκιζει την Υ εταιρια ενω στην πραγματικοτητα ζημιωμενοι ειναι οι απλοι χρηστες.

Ισως τελικα η Apple, που την εκραζα, να εκανε καλα και να θελει τους δικους της χαρτες. Αν αυριο η Google αποφασισει να κοψει τα Maps απο το iOS τι θα κανει;;;

• Like 8
Δημοσ.

Το θεμα ειναι,οτι με ολο αυτο το σουσουρο,πολλης κοσμος ενημεροθηκε,για το ποσο ανεξερτητο ειναι το wp απο τη google και οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις,ισως και καλυτερες, για να αντικαταστησεις τις υπηρεσιες της google!

Για μενα αυτο ητα το foul της google,σε ολη αυτη τη υποθεση που ξεκινησε!

Στη τελικη,οσο μεριδιο και αν σου "φαει" το wp,σημασια εχει, οτι αν ο κοσμος χρησιμοποιει τις υπηρεσιες σου και σ'αυτο,οι ζημιες θα ειναι πολυ λιγοτερες,απ'οτι να χασεις και μεριδιο απο τα android και να παψουν να χρησιμοποιουν τις υπηρεσιες σου,τοσο στα wp,οσο και στα windows!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι,οτι με ολο αυτο το σουσουρο,πολλης κοσμος ενημεροθηκε,για το ποσο ανεξερτητο ειναι το wp απο τη google και οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις,ισως και καλυτερες, για να αντικαταστησεις τις υπηρεσιες της google!

Για μενα αυτο ητα το foul της google,σε ολη αυτη τη υποθεση που ξεκινησε!

Στη τελικη,οσο μεριδιο και αν σου "φαει" το wp,σημασια εχει, οτι αν ο κοσμος χρησιμοποιει τις υπηρεσιες σου και σ'αυτο,οι ζημιες θα ειναι πολυ λιγοτερες,απ'οτι να χασεις και μεριδιο απο τα android και να παψουν να χρησιμοποιουν τις υπηρεσιες σου,τοσο στα wp,οσο και στα windows!

Η ms δεν ειναι εταιριουλα εχει ηδη ετοιμες τις λυσεις σε ολα τα προιοντα που εχει αντιστοιχα και η google οπως ειναι το bing,ο internet explorer ειναι θεωρητικα μαματος των χρησιμοποιω ενα μηνα τωρα και ειναι super.οπως επισης ενα βασικο κομματι που εχει η ms ειναι το 10% του facebook που αυτο σημαινει οτι οποτε γουσταρει βαραει block στα android,στo bing κτλ και ο αλλος απλα μεσω fb θα βλεπει μονο τα στατους,Γενικα η ms μπορει να κανει πολυ μεγαλο παιχνιδι αμα θελει,και οπως το θελει.Μπορει οντως με το youtube να εχει και θεμα αλλα ποιος μου λεει οτι αυριο η Ms δεν αγοραζει το vimeo και κανει δικο της παιχνιδι κανονικα...

Δημοσ.

Η ms δεν ειναι εταιριουλα εχει ηδη ετοιμες τις λυσεις σε ολα τα προιοντα που εχει αντιστοιχα και η google οπως ειναι το bing,ο internet explorer ειναι θεωρητικα μαματος των χρησιμοποιω ενα μηνα τωρα και ειναι super.οπως επισης ενα βασικο κομματι που εχει η ms ειναι το 10% του facebook που αυτο σημαινει οτι οποτε γουσταρει βαραει block στα android,στo bing κτλ και ο αλλος απλα μεσω fb θα βλεπει μονο τα στατους,Γενικα η ms μπορει να κανει πολυ μεγαλο παιχνιδι αμα θελει,και οπως το θελει.Μπορει οντως με το youtube να εχει και θεμα αλλα ποιος μου λεει οτι αυριο η Ms δεν αγοραζει το vimeo και κανει δικο της παιχνιδι κανονικα...

Ο ορισμός του τραμπουκισμού  φίλε

#no-offence.

Δημοσ.

Ο ορισμός του τραμπουκισμού  φίλε

#no-offence.

Κανεις μας δε θελει τετοιου ειδους κοντρες και συμπεριφορες απ'αυτες τις εταιριες!Ολοι λιγο πολυ χρησιμοποιουμε τα προιοντα και των δυο και δε θελουμε να μας προκαλουν προβληματα,για να παιζουν τα παιχνιδια τους!
  • Like 1
Δημοσ.

(...) ποιος μου λεει οτι αυριο η Ms δεν αγοραζει το vimeo και κανει δικο της παιχνιδι κανονικα...

Ναι ναι τόσο κανονικά, όσο το g+ σκότωσε το fb. :P :)

Δημοσ.

Δεν πειράζει Google, Google Reader=Newsblur, Gmail=migration σε Outlook και για τα υπόλοιπα απ' όλα έχει ο μπαξές. Ήδη ξεκίνησα από το android κινητό και σιγά-σιγά πηγαίνω σε πλήρη μετάβαση σε WP8. Και άμα βρεθούν λεφτά back to iOS again.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...