douriakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 συγνωμη εχω μαγαζι και το καλοκαιρι καναμε απογραφη τα καλοκαιρινα ειδη και τωρα ξεκινησαμε τα χειμωνιατικα ομως ενας υπαλληλος δεν ξερουμε τι εκανε ομως εβαλε σαν target στο excel την απογραφη του καλοκαιριου και οτι γραφαμε για την χειμωνιατικη μεταφεροταν στην καλοκαιρινη και τωρα η καλοκαιρινη δεν ξερω πως χαθηκε και δειχνει μονο τη χειμωνιατικη στο αρχειο της καλοκαιρινης..... και ειναι παρα πολλα τα ειδη του καλοκαιριου και δεν ξαναγινεται... ξερει κανεις πως γινεται να επαναφερω το αρχειο του excel οπως ηταν? γραφει οτι εγινε τροποποιηση 29 δεκεμβριου....
nikos547 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ισως με την επαναφορα συστηματος .. Για δοκιμασε και πες μας !!!
kyriakh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Κάτι πήραξε στην καλοκαιρινή απογραφή.Για να αλλάζει η καλοκαιρινή με βάση την χειμωνιάτικη, κάπου έχει βάλει την αξίσωση (ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΎΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΆΘΟς) καλοκαιρινή απογραφή = χειμωνιάτικη. και έτσι ότι γράφεις ατη χειμωνιάτικη, περνάει και στην καλοκαιρινή. Ξέρεις από XL ή έμαθες από τη δουλειά; Ξέρεις δηλαδή να ψάξεις τα βασικά, αν υπάρχει κάπου αλλού αρχείο xl με καλοκαιρινή απογραφή; Τέλος πάντων, θα το βρούμε.Μη σβήσεις τίποτα από τοσκληρό, και ή θα μπω να το τσεκάρω μέσω team vieuer, θα δούμε, πάντων θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται
douriakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 ναι ξερω τα βασικα και οχι δεν υπαρχει πουθενα αλλου... εκανα επαναφορα συστηματος και δεν επαναφερει τα αρχεια του excel.... ναι χρειαζομαι βοηθεια γιατι ενα μηνα παιδευομουν με την απογραφη.... οταν μπεις στειλε μου γιατι τωρα πρεπει να φυγω... ευχαριστω πολυ....
kyriakh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 χτες εκτάκτως δούλευα. Αυτό που θα σούψαχνα είναι μήπως έγινε η αλλαγή σε άλλο φύλλο ή μήπως έκανε κανένα save as το προϋγούμενο 1%οο. Το ξανασκέφτηκα, και δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρουμε το συγκεκριμένο. Τουλάχιστον με τις γνώσεις που έχω του XL του επιπέδου 1. Πότε έγινε τελευταία φορά buck up; Μήπως και είναι αποθηκευμένο το προϋγούμενο XL στο buck up. Ψάξε καιαπό το search τα αρχεία με κατάληξη .exe, και στο αρχείο άνοιγμα αρχείων excel να σου δίξει ότι αρχείο σε XL υπάρχει... Θα ρωτήσω και τον δάσκαλό μου το Σάββατο αν υπάρχει κάτι άλλο, και θα σου πω.
kyriakh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Χτες πήγα, λέει ο δάσκαλος ότι δε μπορεί να ξέρει τι συνάρτηση έχει γίνει στον χειμώνα, πρέπει να πας σε κάποιο φροντιστήριο να το δει από κοντά να το ψάξει ιδικός.Είσαι κοντά Δάφνη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα