witty Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά,Έχω στο γραφείο έναν Η/Υ με Windows XP, ο οποίος συνδέεται στο ίντερντ ενσύρματαΓια πρακτικούς λόγους θέλω να συνδέομαι πλέον ασύρματα.Πώς μπορώ να δω εάν έχει το κατάλληλο hardware; Ρωτάω γιατί μου είπαν ότι παλιότερα συνδεόταν ασύρματα αλλά δελ βλέπω κάποια κεραιούλα στο πίσω μέρος του Η/Υ
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Με μια ασυρματη καρτα δικτυου σε usb μορφη Εκτος και εχει ενσωματομενη ασυρματη καρτα δικτυου Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2013 από Γιάννης Platano
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά, Έχω στο γραφείο έναν Η/Υ με Windows XP, ο οποίος συνδέεται στο ίντερντ ενσύρματα Για πρακτικούς λόγους θέλω να συνδέομαι πλέον ασύρματα. Πώς μπορώ να δω εάν έχει το κατάλληλο hardware; Ρωτάω γιατί μου είπαν ότι παλιότερα συνδεόταν ασύρματα αλλά δελ βλέπω κάποια κεραιούλα στο πίσω μέρος του Η/Υ Δεν είναι απαραίτητο να έχει εξωτερική κεραία. Απλώς σου είπαν ότι συνδεόταν ασύρματα ή το είχες δει και στην πράξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα