zaf_4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σας, πήρε η αδελφή μου η καλή ένα λαπτοπ HP για απλή χρήση και πάνω του δεν είχε windows αλλά τα SUSE LINUX. Επειδή είναι άσχετη με την τεχνολογία μου το δίνει και λέει βάλε μου windows 7 πάνω. Πίστευα εγώ ότι βάζοντας το δισκάκι με τα windows ότι θα τρέξουν και θα κάνει φορμάτ μα έλα μου ντε που δεν ξέρω πως να μπω στα bios για να ξεκινήσει από το dvd?? Οπότε ήρθα εδώ μήπως μπορεί κάποιος να μου βρει τρόπο να διαγράψω εντελώς τα SUSE και να εγκαταστήσω τα windows 7. Κάθε βοήθεια επιθυμητή...!
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 τι εννοεις δεν μπορεις να μπεις στο bios? δεν πιανει με τα f keys? f2-f12-f10? στο ξεκινημα γραφει boot keys
zaf_4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 πατάω F1, F2 και μου βγάζει να μπω στα suse κανονικά ή με ασφάλεια και μετά σε recovery mode το οποίο απλά κάνει ξανά εγκατάσταση τα ήδη SUSE!
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 πατάω F1, F2 και μου βγάζει να μπω στα suse κανονικά ή με ασφάλεια και μετά σε recovery mode το οποίο απλά κάνει ξανά εγκατάσταση τα ήδη SUSE! τι εννοεις δεν μπορεις να μπεις στο bios? δεν πιανει με τα f keys? f2-f12-f10? στο ξεκινημα γραφει boot keys πατάω F1, F2 και μου βγάζει να μπω στα suse κανονικά ή με ασφάλεια και μετά σε recovery mode το οποίο απλά κάνει ξανά εγκατάσταση τα ήδη SUSE!Δοκίμασε και τα υπόλοιπα F keys που αναφέρει ο φίλος παραπάνω.
zaf_4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 παιδιά το βρήκα στο δικό μου ήταν F1,F2 οπότε και εκεί την πάτησα. Μπαίνω στο BIOS με το F10 και έβαλα έτσι τα WINDOWS 8 βέβαια τελικά έκανα λάθος...διότι μια μπουτάρουν μια όχι...οπότε σήμερα πάω να βάλω τα καλώς χρησιμοποιημένα windows 7 για να έχει ήσυχο το κεφαλάκι της αδελφή μου. Παρεμπιπτόντως γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχουν προβλήματα στα windows 8; π.χ. στοδικό μου που έχω turbo-x δεν μπαίνουν καν και είναι μαύρη οθόνη. Πείτε απλά ότι είμαι περίεργη... Πάντως λίγο που έπαιξα με τα 8 μου άρεσαν πολύ! Ίδωμεν... Ευχαριστώ για όσους απάντησαν!
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 παιδιά το βρήκα στο δικό μου ήταν F1,F2 οπότε και εκεί την πάτησα. Μπαίνω στο BIOS με το F10 και έβαλα έτσι τα WINDOWS 8 βέβαια τελικά έκανα λάθος...διότι μια μπουτάρουν μια όχι...οπότε σήμερα πάω να βάλω τα καλώς χρησιμοποιημένα windows 7 για να έχει ήσυχο το κεφαλάκι της αδελφή μου. Παρεμπιπτόντως γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχουν προβλήματα στα windows 8; π.χ. στοδικό μου που έχω turbo-x δεν μπαίνουν καν και είναι μαύρη οθόνη. Πείτε απλά ότι είμαι περίεργη... Πάντως λίγο που έπαιξα με τα 8 μου άρεσαν πολύ! Ίδωμεν... Ευχαριστώ για όσους απάντησαν! Έχεις βάλει σωστούς drivers για τα windows 8;
zaf_4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Έχεις βάλει σωστούς drivers για τα windows 8; Δεν είχα κάνει καθόλου εγκατάσταση drivers...γι αυτό δεν μπoυτάρει σωστά εννοείς στο λαπτοπ της αδελφής μου ή στο δικό μου λαπτοπ που μου εμφανίζει μαύρη οθόνη; και αν ναι που βρίσκω τους drivers;;;
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δεν είχα κάνει καθόλου εγκατάσταση drivers...γι αυτό δεν μπoυτάρει σωστά εννοείς στο λαπτοπ της αδελφής μου ή στο δικό μου λαπτοπ που μου εμφανίζει μαύρη οθόνη; και αν ναι που βρίσκω τους drivers;;; Αναφέρομαι και στους 2 υπολογιστές. Drivers βρίσκεις στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή του κάθε υπολογιστή, εφόσον φυσικά έχει βγάλει drivers για Windows 8.
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καταραχήν δεν μας αναφέρεις πότε ακριβώς εμφανίζεται μαύρη οθόνη; Την ώρα της εγκατάστασης; Πριν την εγκατάσταση; Μετά;
zaf_4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καταραχήν δεν μας αναφέρεις πότε ακριβώς εμφανίζεται μαύρη οθόνη; Την ώρα της εγκατάστασης; Πριν την εγκατάσταση; Μετά; Κάνω κανονικά εγκατάσταση...μπαίνω στην αρχή δείχνει δηλαδή ότι φορτώνουν και μετά μαύρη οθόνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα