Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Προς το τέλος του μήνα πάω για αγορά desktop και θα ήθελα την συμβουλή και τη γνώμη σας.

Ποσό που διαθέτουμε :800 euro

Χρήση υπολογιστή : online gaming (κυρίως lineage 2) και γενικά να παίζει αξιοπρεπώς ότι νέο υπάρχει

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: autocad ερασιτεχνικά

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι έχω την dell u2312hm

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι από Αθήνα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στήσω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Ύστερα από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει στην ακόλουθη σύνθεση:

FRACTAL DESIGN ARC MIDI TOWER

112 euro

XFX PRO650W Core Edition

83 euro

Intel 330 Series 180GB 2.5" Sata III  (SSD)

120 euro

Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ8GX3M1A1600C9)

47 euro

Intel Core i5-3470 Box

177 euro

Asrock H77 Pro4/MVP

84 euro

Sapphire Radeon HD7850 1GB Dual-X

173 euro

ΣΥΝΟΛΟ:

796 euro

απορίες: θέλω να μου πείτε αν οι μνήμες που έχω επιλέξει θα είναι εντάξει με την μητρική γιατί στο site της asrock δεν τις αναφέρει... θέλω μνήμες 2χ4gb 1600Mhz με 1,5V Γενικά τι μνήμες έχετε δοκιμάσει σε αυτή την μητρική? (θέλω να αποφύγω προβλήματα συμβατότητας/κολλήματα/bsod)

Δημοσ.

με τις μνημες δεν θα εχεις προβλημα

κουτι πηγαινε εδω http://www.skroutz.gr/s/428670/Corsair-Carbide-Series-300R.html

καρτα γραφικων εδω  http://www.skroutz.gr/s/2276525/VTX3D-Radeon-HD7870-2G%CE%92-GDDR5-X-Edition.html

ή εδω  http://www.skroutz.gr/s/2656280/Sapphire-Radeon-HD7870-2GB-GHz-Edition-Dual-X.html

αμα δεν θελεις να αλλαξεις κουτι μεινε οπως εισαι

Δημοσ.

Το έχω σκεφτεί για 550αρι τροφοδοτικό αλλά δεν ξέρω τι ανάγκες μπορεί να έχω σε μελλοντικές αναβαθμίσεις...  

Έχω φάει σκάλωμα με το κουτί (fractal) δεν το αλλάζω! 

μάλλον θα καθυστερήσω την αγορά gpu μπας και πάω σε κάτι καλύτερο... 

Δεν θέλω να υπερβώ τα 200euro gia gpu :(

Δημοσ.

Λοιπόν παίρνω τα υπόλοιπα και αφήνω την gpu για αργότερα! Αξίζει να πάω σε καλύτερη έκδοση τις 7850? (για να μην πάμε στα πολύ ακριβά) 

Δημοσ.

Πιο πολυ απο ολες τις καρτες για 1080p gaming αξιζουν οι υλοποιησεις της 7870 στα 210-220 ευρω. Αφου ψηνεσαι για δυνατοτερη καρτα της 7850 και εχεις και τα χρηματα ειναι ανουσιο να τσιγκουνευτεις 10-20 ευρω.

• Like 3
Δημοσ.

Έχω φάει σκάλωμα με το κουτί (fractal) δεν το αλλάζω! 

Συμφωνώ, είναι πραγματικά απίθανο, δεν το χορταίνω στα unboxing/review videos στο youtube!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...