Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΞΕΡΕΙΣ τι ειναι ολα αυτα για μενα: bla bla bla.

οι τύποι ειπαν να συνδιασουν ενα λαπτοπ netbook και ενα tablet σε κάτι που κοστίζει ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΑΖΙ. Δε λεω οτι ειναι χαλια λεω οτι ειναι ΕΠΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟ να σκασεις 1200 για ενα nebook on steroids.

Παρε ενα 13ρι λαπτοπ με 500-600$ που ειναι το καλυτερο μεγεθος για να δουλεψεις σαν ανθρωπος και να εχεις αριστο mobility και,παρε ενα nexus 7 με 200$ για ολα τα υπολοιπα και σχεδον με τα μισα λεφτα εχεις κατι συνολικα καλυτερο.

Εσυ δε μετρας,γιατι δε προοριζονται για σενα!Εσυ βολευεσαι και με ενα netbook 300ευρο!

Εγω προσωπικα εχω ενα desktop,ενα laptop 18" και σκοπευω να τσιμπισω προς καλοκαιρι ενα tablet αυτης της κατηγοριας,για να αντικαταστησω και το 4χρονων tx2 touchscreen που εχω!Λεφτα υπαρχουν και η κριση δεν ειναι για ολους! ;)

Α,ξεχασα να αναφερω,οτι εχω και το nexus 7!

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι γιατί να προτιμήσει κανείς το surface και να μην  βρει  ένα netbook (κατά προτίμηση στις 13.3" ) ,σε καλή τιμή ,και ας μην είναι και τελευταίας γενιάς ,  του κοτσάρει και έναν ssd 128 με ένα κατοστάρικο και έχει ένα πολύ καλό μηχανάκι . Θα γλυτώσει και κάνα 300-400 σίγουρα , να μην πω και παραπάνω .  

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι γιατί να προτιμήσει κανείς το surface και να μην βρει ένα netbook (κατά προτίμηση στις 13.3" ) ,σε καλή τιμή ,και ας μην είναι και τελευταίας γενιάς , του κοτσάρει και έναν ssd 128 με ένα κατοστάρικο και έχει ένα πολύ καλό μηχανάκι . Θα γλυτώσει και κάνα 300-400 σίγουρα , να μην πω και παραπάνω .

Με 500ευρο παιρνεις και το acer iconia w510!

Με το αποσπομενο πληκτρολογιο,touchscreen ips οθονη και τον ssd σου!

Οποταν γιατι να δωσω 400ευρο για ενα μηχανιμα με χαλια οθονη,μη αποσπομενο πληκτρολογιο,που θα μειωνε και το βαρος και εδινε και μια δευτερη χρηση σαν tablet?

Δε χρειαζεται να δωσεις 1000 ευρο για υβριδικη χρηση,απλα αυτος που θελει να εχει καλυτερες επιδοσεις και οθονη,αν δεν εχει θεμα με τα λεφτα,γιατι να μην εχει την επιλογη για κατι καλυτερο?

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι γιατί να προτιμήσει κανείς το surface και να μην  βρει  ένα netbook (κατά προτίμηση στις 13.3" ) ,σε καλή τιμή ,και ας μην είναι και τελευταίας γενιάς ,  του κοτσάρει και έναν ssd 128 με ένα κατοστάρικο και έχει ένα πολύ καλό μηχανάκι . Θα γλυτώσει και κάνα 300-400 σίγουρα , να μην πω και παραπάνω .

Διότι θα έχει πάρει μια αηδία και μισή. :P

• Like 1
Δημοσ.

τώρα , αν η απάντηση "μια αηδία και μισή" είναι σοβαρό επιχείρημα , τι να πω.

Δηλαδή όταν η Lenovo είχε προσφορά στις 13.3'  στα 400 ευρώ στο media market καλά netbook ήταν μια αηδία και μισή ? Προσωπικά δεν το νομίζω .

Εν πάσει περιπώσει ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει , οπότε περί ορέξεως .............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...