humanoid Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ωχ το ειχα ακουσει αυτο Μπερδευτικα παλι Αν παω ΟΤΕ εκτος απο την τιμη που λεει θα πληρωνω και παγιο ΟΤΕ ? Γιατί δεν δοκιμάζεις Wind; Έχει φοβερές τιμές, μεγάλη δυναμική και προσφέρει αξιόπιστο σε γενικές γραμμές internet.
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα εκανα αιτηση στην ΟΝ αρχες Φεβρουαριου και μου ειχαν πει οτι θα γινει μεσα σε 10 μερες η αλλαγη Σημερα μου ειπαν οτι η αλλαγη δε θα γινει το Φεβρουαριο και δεν ξερουν κι αν θα γινει ουτε το Μαρτιο !
Gigamestin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα εκανα αιτηση στην ΟΝ αρχες Φεβρουαριου και μου ειχαν πει οτι θα γινει μεσα σε 10 μερες η αλλαγη Σημερα μου ειπαν οτι η αλλαγη δε θα γινει το Φεβρουαριο και δεν ξερουν κι αν θα γινει ουτε το Μαρτιο ! Kοιταξε να δεις εγω εχω οτε με 24 mbps adsl 1 ωρα προς κινητα και αλλα που αναφερονται παρακατω στα 33 ευρω το μηνα.ειναι απολυτα ικανοποιημενος και εχει πολυ καλη εξυπηρετηση.η forthnet παει για κλεισιμο μαζι με την nova απο την στιγμη που τα παιχνιδια πηγαν οτε και γενικα η εταιρια εχει προβληματα απο οσο ξερω.αν δν θες οτε κοιτα κατι σε cyta ξερω οτι ειναι καλη απο εμπειρια φιλου http://oteshop.ote.gr/storefront/-/cos_cat_003-p1.html?ty=u http://www.cyta.gr/el/ForHome/2Play
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω Με βλεπω για Cyta αν κανεις αιτηση μεσω Κωτσοβολου παιρνεις 80ε δωροεπιταγη
platinum Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω Με βλεπω για Cyta αν κανεις αιτηση μεσω Κωτσοβολου παιρνεις 80ε δωροεπιταγη Καλό αυτό με τον Κωτσόβολο Έχω ακούσει πάντως ότι έχει τα θεματάκια της η Cyta γιατί έχει πλέον περισσότερους συνδρομήτες από ότι μπορεί να υποστηρίξει η υποδομή της...Για ψαξτο λίγο...
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 τελικα βαρεθηκα να ψαχνω και για να μη μπλεξω το αλλαξα σε forthnet απεριοριστα ολα με 38ε
platinum Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 τελικα βαρεθηκα να ψαχνω και για να μη μπλεξω το αλλαξα σε forthnet απεριοριστα ολα με 38ε Εχει και εξωτερικο, κινητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα