Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τι να σου πω;Ότι λέω το λέω με βάση τον τιμοκατάλογο τους.Δεν παίρνεις κανένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να δεις τι θα σου πούνε;
Luciddream Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 μπα δεν θα πάρω κανέναν... εγω ότι συζήτησα με τον υπάλληλο περιμένω. τωρα τι θα γίνει δεν με πολυαπασχολει ... αν δω παραπάνω χρήματα στον λογαριασμό. αριθμό προτοκόλου και καταγγελία στην ΕΕΤΤ. παίζει πάντως και το άλλο, να έχουν δώσει εντολή στα forthnet shops να κάνουν ανανέωση με την τιμή προσφοράς.. γιατι και η αίτηση πάνω γράφει προσφορά. (τιμή δεν γράφει βέβαια)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Σωστό κι αυτό.Σε δεσμεύουν άλλον ένα χρόνο με την ίδια τιμή.Οπότε μην αγχώνεσαι.Το ίδιο έλεγα εξ αρχής και στον topic starter να κάνει. οff topic:Σε έβαλα σε μπελάδες απόψε......
platinum Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγω έβαλα wind με απεριοριστο internet & 2 ώρες σταθερα-υπεραστικά και θα μου ερχεται 17ε/μήνα...Περιμένω να μου το συνδέσουν αυριο...
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αν δε δεχτουν να με αφησουν στα 25ε Σκεπτομαι για ΟΝ τα 2 παρακατω Η τηλεοραση της ON αξιζει ? Πρεπει να τραβηξω καλωδια σε καθε τιβι ? € 26,76 Απεριόριστο ADSL Internet εως 8 Mbps Απεριόριστες Εθνικές Κλήσεις Διεθνείς Κλήσεις με Αστική Χρέωση Μάθε περισσότερα € 36,08 Δωρεάν Συνδρομητική Τηλεόραση Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps Απεριόριστες Εθνικές Κλήσεις Μάθε περισσότερα Τωρα με τη forthnet πιανω 11-12 πολλες φορες Το 8 οπυ δινει η ON θα ειναι ιακανοποιητικο για streaming ? Στο connex υπαρχει και καποιο παγιο ΟΤΕ εκτος απο τα 31,80? ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα έως 24 Mbps Απεριόριστα - €36,80 6 €31,80
krypton Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 οτε δεν αξιζει, ειναι πανακριβος. για tv της on δεν εχω ξανακουσει
adi32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Αποφασισα για ΟΝ Με αυτα τα μεγιστα που εχω μεχρι τωρα αξιζει αντι για 8Mbps να παρω 24 Mbps ? Αν παρω το 8 θα πιανω 8 η θα παει μεχρι 6-7?
nike1600 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σε εχουν σε 15 αρι προφιλ... αν πας σε 6αρι θα κερδισεις αρκετα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Τηλεόραση στην on έχει το έτερον ήμισυ σπίτι της.Το πιο αξιόλογο nat geo wild.Κάποτε είχε και το foxlife,αλλά το έκοψαν και στη θέση του έβαλαν το iconcerts.Μπες και δες στο site πια κανάλια έχει.Να ξέρεις μονάχα,αργό μενού,αργό epg και φυσικά ξεχνάς 4 Mbps ελέω iptv. 2 φίλι μου έχουν την 8άρα της on(ένας Καλλιθέα και ο άλλος κέντρο).Και οι δύο πιάνουν 8.
humanoid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αποφασισα για ΟΝ Με αυτα τα μεγιστα που εχω μεχρι τωρα αξιζει αντι για 8Mbps να παρω 24 Mbps ? Αν παρω το 8 θα πιανω 8 η θα παει μεχρι 6-7? Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι η On δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη; Τα οικονομικά της δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Απλά στο λέω για να μην τρέχεις στο μέλλον.
adi32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ωχ το ειχα ακουσει αυτο Μπερδευτικα παλι Αν παω ΟΤΕ εκτος απο την τιμη που λεει θα πληρωνω και παγιο ΟΤΕ ?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ωχ το ειχα ακουσει αυτο Μπερδευτικα παλι Αν παω ΟΤΕ εκτος απο την τιμη που λεει θα πληρωνω και παγιο ΟΤΕ ? Όχι,είναι με το πάγιο η τιμή.
danaz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ναι αλλά κρύβει χρεώσεις. Πχ η αναγνώριση κλήσεις δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή.
salonika91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αποφασισα για ΟΝ Με αυτα τα μεγιστα που εχω μεχρι τωρα αξιζει αντι για 8Mbps να παρω 24 Mbps ? Αν παρω το 8 θα πιανω 8 η θα παει μεχρι 6-7? πως γινετε να εισαι τοσο μακρια απο το Α/Κ να εχεις 15 margin και να πιανεις 12mbps? μ@μω την forthnet
krypton Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ναι αλλά κρύβει χρεώσεις. Πχ η αναγνώριση κλήσεις δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή. και ακομα την χρωνει ο ΟΤΕ, λες και ζουμε στο 2000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα